Yay Burç Yorumları 1 Nisan 2022

Yay burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 1 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her şey yolunda gidiyor ve ciddi anlamda asık suratlı biri Godzilla gibi ortalıkta tekme atsa bile gülümsemeyi bırakamayacaksınız.


1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün sis içindeymiş gibi hissedebilirsiniz, ancak çok fazla bilinçaltı aktivite var.


1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ateşi yak, Yay! Bugünün cesur Koç burcundaki yeni ayı sayesinde, enerjiniz önümüzdeki altı ay boyunca muazzam bir şekilde artacak. Ay enerjisi işiniz için tutkuyu ateşler. Ateşli ayın tadını çıkarırken, bağımsız olarak bir şeyler yaratma arzunuz meyvelerini veriyor. Sonunda tutkularınızdan veya solo projelerinizden yararlanmanın zamanı gelebilir. Bunu yapabiliyorsanız, sanatsal vizyonunuzu takip etme niyetini belirlemelisiniz! Ancak tutku projelerinizi geliştirmeye başladığınızda ivmeyi sürdürmeyi unutmayın.


1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, güneş şifalı asteroit Chiron’a yaklaşırken, bugün kendinizi rahat ve motive hissetmelisiniz. Bu enerjiyi tarzınızla oynamak için bir bahane olarak kullanın çünkü egonuz kendini ifade etmenin yollarını arayacaktır. Bu öğleden sonra, Luna ve tutkulu Mars arasındaki bağlantı sizi sosyal bir havaya sokacak ve günün yorgunluğunu attıktan sonra en iyi arkadaşınızı biraz eğlenceye davet etmeniz için size ilham verecek. Ay, Satürn’ü öpüp sizden sorumlu olmanızı isterken, makul bir saatte eve vardığınızdan emin olun.


1 Nisan 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sheryl Crow, “Seni mutlu edecekse, o kadar da kötü olamaz” şarkısını söylerken yalan söylemiyordu. Birine bağlanmakla ilgilenseniz de, kalbinizin arzularının çok iyi farkındasınız ve bu fazlasıyla yeterli, Yay. Bu arada, bugünün Koç burcundaki yeni ayı, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme beşinci evinize dokunacak ve gücünüze adım atma ve yenilenmiş bir benlik duygusundan yararlanma fırsatını ortaya çıkaracak. Altmışlık Satürn ve yaralı şifacı Chiron’un yakınında, arzuladığınız aşk hayatı, olaylara farklı bir perspektiften bakmanız için sizi zorlayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.