Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Mayıs 2022

Yay burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Yay burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Aksiyona hazır

Bu ay meşgul olacaksın Yay, ama birkaç maceraya atılmaya da hazır olacaksın. 20 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki güneş sizi rutinlerinizi gözden geçirmeye ve gerekirse hayatı kolaylaştırmak için yeniden düzenlemeye teşvik ediyor. Daha mutlu ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız, yeni alışkanlıklar başlatmak sizi harekete geçirebilir ve gerçekten gittiğinizi görebilir.

Ancak ortaya çıkan ve çok heyecan verici olan başka bir odak noktası var. Nefis Venüs, ikincisinde Koç burcuna ve boş zaman bölgenize geçerek vahşi romantizm potansiyelini harekete geçiriyor.

Daha sonra, neşeli Jüpiter 10 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor ve 27 Ekim’e kadar burada kalıyor, özellikle cesaret ve güven gerektiren yeni şeyler denemeniz için size ilham veriyor.

Son olarak, cesur Mars, 24’ünde Koç burcuna girerek macera ve risk arzusunu artırır. Dinamik enerjiniz için bir çıkış noktasına ihtiyacınız olacak ve rekabetçi sporlar veya kaya tırmanışı ve trekking gibi diğer aktiviteler onu yönlendirmenize yardımcı olabilir.

Konuşkan Merkür, 10 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar geri harekette olacak. Bu zamanın bir kısmını, karışık mesajlar ve yanlış anlamalarla çakışabilecek olan ilişkilendirme sektörünüzde geçiriyor. Ayrıca, size devam eden bir sorun hakkında konuşma ve onu temelli çözme şansı verir.

Değişim, on beşinde Akrep burcunda bir ay tutulması şeklinde yolunuza çıkabilir. Bu turbo şarjlı dolunay, bir konuyu kapatma veya duygusal bagajdan kurtulma şansına denk gelebilir. Her iki durumda da, bunu yaptığınız için daha iyi hissedeceksiniz.

Güneş 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçerken ve dört hafta boyunca burada kaldığında, her türden ilişki daha fazla odaklanıyor. Bu, başkalarıyla takım kurmanın ve bu önemli bağlara biraz daha fazla ilgi göstermenin zamanıdır.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeni ay, tomurcuklanan bir romantizmi başlatmak, bir iş ortaklığına veya işbirliğine adanmak veya eşinizle bir projeye başlamak için mükemmel bir zamandır.


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Geniş görüşlü ana gezegeniniz Jüpiter, şefkatli Balıklar aracılığıyla aydınlatıcı yolculuğuna devam ederken, bu ayın başlarında aşkı bulmanın anahtarı nezaket olabilir. Gönüllü çalışma yaparken, hayır etkinliklerine katılırken veya gerçekten ihtiyacı olan birine yardım ederken potansiyel ortaklarla tanışma şansınız çok yüksektir. Mevcut partnerinizle başkalarına yardım etmek, büyüme ve pozitiflik yaratır.

Ancak, kontrolsüz Jüpiter 10 Mayıs’ta nazik Balık’tan ayrılıp iddialı Koç’a girdiğinde işler değişmeye başlar. Bu cüretkar transit sırasında ne istediğinizi biliyorsunuz ve peşinden gitmekten korkmuyorsunuz. Ancak, mevcut bir ilişkiyi sürdürmenin veya yeni bir ilişki kurmanın en iyi yolu daha “ben-merkezci” bir yaklaşım mı kullanmaktır? Coşkunuzu koruyun ama bencilliği bırakın.

Küçük ama önemsiz olmayan besleyici asteroit Ceres ve şefkatli Yengeç arasındaki ortaklık, doğrudan başkalarını nasıl önemsediğinizle ilgili olan on beşinde başlar. Bir randevunuz veya partneriniz son dakikada bile planları iptal etmek zorunda kalırsa, kendinizi onların yerine koyabilir ve buna kızmak yerine biraz sempati gösterebilirsiniz. Aferin sana, Sag.

Güneş, 20 Mayıs’ta yavaş tempolu Boğa’dan hızlı fikirli İkizler’e geçiyor, bu nedenle siz ve bae ya da aşık olduğunuz biri için birçok harika randevu fikriniz olacak. Ama planlarınızı bir kenara bırakırsanız ve gecenin geri kalanını bu keyifli iletişimsel güneş geçişi sırasında kendiliğinden herhangi bir şey ve her şey hakkında konuşarak geçirirseniz şaşırmayın.


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs ayında işinize değil, kişisel konulara ve aşka odaklanın. Ailevi konular enerjinizi kariyerinizden alabilir çünkü bu ayın başında yavrularınızın size her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.

Venüs ve Jüpiter, sırasıyla 2 Mayıs ve 10 Mayıs’ta Koç’a girdiğinde, Merkür’ün grafiğinizin ilişki sektöründeki gerilemesi ile birleştiğinde, romantizm bölümünde çok fazla hasara neden olabilir ve bu kesinlikle iş yerinde işleri sarsabilir.

İşinize ayak uydurmanın anahtarı, tüm sözleşmelerinizin ve anlaşmalarınızın usulüne uygun olduğundan emin olmaktır. Müzakere etmeye çalıştığınız insanlar tarafından çok fazla geri dönüş olabilir, Yay.

Olaylar sakinleşmeli ve otuzuncu aydaki yeni ayda sorunlar çözülmeli. Hatta 20 Mayıs’ta Güneş İkizler’e girdiğinde ortaya çıkan tüm kaosun bir sonucu olarak daha karlı bir anlaşma veya yeni bir ittifak ile çekip gidebilirsiniz. Venüs yirmi sekizinde günlerinizi aydınlatmak için Boğa burcuna geçtiğinde.


Yay Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayınız, 2 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcuna girdiği mükemmel bir randevu gecesi ile başlar ve sizi hayatınıza bolca zevk ve tutku getiren bir bahar kaçamağının keyfini çıkarmaya teşvik eder. Ciddi olmaktan çok eğlenmeye odaklanın.

Onuncu ayda Merkür, İkizler burcunda geri hareketine başlayacak ve bu, ciddi bir ortaklık için ideal zamandan daha az bir zaman olacak. Neyse ki, Jüpiter aynı gün Koç burcuna girerek size sadece eğlenmenizi hatırlatıyor. Ancak 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında herhangi bir plan yapmayın. Yalnız kalmanız gerekecek.

Güneş yirmisinde İkizler’e girdiğinde gündelik flört etmeye devam edin. Mükemmel eşinizi bulmanıza ve sizin için doğru olmayan insanları ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir. Hoşunuza giden birini bulursanız, 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçtiğinde yaratıcı bir randevuya çıkın. Bu, bir tutku gecesine yol açabilir.

Bununla birlikte, yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna girdiğinde bu romantizm yavaşlamaya başlayabilir ve kalbinizi vermeden önce kendinize bakmanızı teşvik edebilir.

30 Mayıs’taki İkizler yeni ayında yeni bir ilişkiye başlayarak ayı romantik bir notla sonlandırın. Onları kaybetmeden önce resmileştirin, Yay.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.