Terazi Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Terazi burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize dikkat etme zamanı.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, Venüs Balık burcunda, beslenme evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bir araba kalitesiz yakıtla çalışmaz. Terazi, vücudunuzu nasıl beslediğinize, sizi olmak istediğiniz her yere götüren makineye bakmanın zamanı geldi. Bu, tankınıza koymamanız gerektiğini bildiğiniz bir şeyi ortadan kaldırarak yeme alışkanlıklarınızı dönüştürmek için iyi bir gün.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. Odak noktanız, hedeflerinizi destekleyen bir ortam oluşturmaya dönüşür. Terazi, refah çekmek için ev ofisinizi veya gerçekten tatmin edici bir aşk ilişkisi getirmek için yatak odasını Feng Shui yapabilirsiniz. Bugün, dağınıklığı ortadan kaldırarak ve eşyalarınızı başarıyı getirecek şekilde düzenleyerek büyük fayda sağlayabilirsiniz.


Terazi Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü hala kendi ihtiyaçlarınıza takılıp kalabilirsiniz, ancak bu duygulardan sıyrılıp hayata devam etmeniz çok uzun sürmemelidir. Tüm çalışanlarınız ve hafta ortası projeleriniz arasında, yolunuzu kolaylıkla bulmanıza yardımcı olacak harika bir denge bulacaksınız. Özellikle sorumluluklarını yerine getirmeyen oda arkadaşlarınız varsa, ev hayatınız bu hafta sonu birkaç kırmızı bayrak çıkarabilir. Pazar günü güzel zamanlar intikamla geri geliyor, o yüzden eğlenmeye hazır olun.


Terazi Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri söz konusu olduğunda artık risk almıyorsunuz. Yalnızca sizinle aynı görüşleri ve inançları paylaşan insanlarla bağlantı kurmayı seçiyorsunuz. Düşünme ve hissetme şeklinize uymuyorlarsa, ilişkiden tamamen ayrılın. Plüton ve Jüpiter üçüncüde birleştiğinde, romantizmi ciddiye almanın sizin için en iyisi olduğunu göreceksiniz. Çıktığınız veya size adadığınız kişiyle hayali ve flörtöz sohbetler yapmak yerine, tüm dünyayı etkileyen bazı delici sorular sormayı seçiyorsunuz.

Hassas flörtler yerine yoğun sohbetler yapmayı seçiyorsunuz çünkü gerçekten birlikte olduğunuz kişinin uzun ömürlü ve çok fazla beyin gücüne sahip olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordunuz. Kendinizi yıllar sonra görebileceğiniz ve muhtemelen birlikte torun sahibi olduğunuz birine bağlanmaya çalıştığınız için şu anda ayırt edici olmak önemlidir. Her zaman ortaklıklar bulmaya ve hepsini bekar olduğunuz kişiye verme eğiliminde olsanız da, sizinle uyumlu olmasalar bile, bu şu anda değişiyor. Kendi içinizde bu büyük duygusal değişimi hissetmeye başladığınız an ve kalbiniz üçüncüsünde gerçekleşecek.


Terazi Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Terazi, çalışma haftanız boyunca beklenmeyeni bekleyin!

1 Mayıs Pazar günü Venüs Balık altmışlık açıda Plüton Oğlak burcunda geri giderken iş-yaşam dengenizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Her iki alanda da yükümlülükler. Ertesi gün Venüs karşı burcunuz Koç burcuna girecek. Bu Venüs transiti boyunca, profesyonel taahhütlerinizde normalden daha bağımsız hissedebilirsiniz. İşlerini yapmalarına yardımcı olmak için size güvenmeyen, aynı derecede kendine güvenen kişilerle çalışmanızı teşvik edebilir. Hatta bu Venüs enerjisini, meslektaşlarınız tarafından sömürülmemeniz için büyüleyici bir şekilde güçlü sınırlar belirlemek için kullanabilirsiniz. Çalışma haftası ilerledikçe, Boğa’daki Uranüs, Mars’ı Balık’ta seksen yapacak ve Boğa’da güneşle kavuşum yapacak. Altmışlık, muhtemelen beklenmedik finansal dalgalanmalar ve dönüşler nedeniyle işinizde büyük değişiklikler anlamına gelir. Hatta finansal ve profesyonel gücünüzü dönüştürecek belirli yatırımlara kendinizi daha uyumlu bulabilirsiniz. Hafta sonu, Güneş Balık burcunda Mars’a altmışlık açı yaparken hırslarınıza başlarken sezgilerinize yaslanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.