Terazi Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Terazi burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınızı yanınızda, cüzdanınızı cebinizde tutun. Bu, sosyal içgüdülerinizin hedefte olduğu, ancak finansal sezginizin ciddi şekilde eksik olduğu bugün gibi bir gün için sağlam bir tavsiye.


29 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Altında çalıştığınız sınırlar şimdi sizi rahatsız edecek, ancak yakında ortadan kalkacaklar.


29 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi nasıl yönetebilirsiniz, Terazi? Bugün Plüton, Oğlak burcunda geri harekette olacak ve bu, ev hayatınızın dönüşümünü ve gücünü yeniden gözden geçirmenizi teşvik edecek. Özel hayatınız karşısında kariyerinizin güç dinamikleri ile mücadele ederken bulabilirsiniz kendinizi. Bununla birlikte, Plüton retrosu, işi daha iyi bir dengeye oturtmak için harika bir geçiş olabilir, böylece iş dışında aileniz ve arkadaşlarınızla zamanınızın tadını çıkarırken profesyonel hayallerinize odaklanabilirsiniz. Merkür de bugün İkizler’e girerken, iş-yaşam sınırlarınızı ilettiğinizden emin olun.


29 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu öğleden sonra ilişkinizde biraz boğulmuş hissedebilirsiniz, özellikle de kendinize zaman ayırmayalı uzun zaman olduysa. Neyse ki, Luna bu akşam şehvetli Boğa’ya girerken bu dengesiz titreşimler patlayacak ve o özel kişiyle derin bağlantı ve yakınlık arzunuzu tetikleyecek. Bu arada, iletişim gezegeni Merkür, İkizler’e girerek sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara açar. Önümüzdeki birkaç gün boyunca evrenle iletişim kurmanın yollarını arayın ve işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açın.


29 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, Koç ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor, anlaşmalarınızı, sözleşmelerinizi ve diğer önemli konuları çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor, ancak dahası var. Terazi, ister içe dönmek için bilinçli bir çaba sarf etmiş olun, ister ilk temellerinizden itibaren geçmişteki acılar üzerinde çalışın, bugün geri harekette olan Plüton, şimdi ve Ekim arasında bu zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, bu arada, Merkür, geniş kapsamlı dokuzuncu ev maceranızla ev burcu İkizler’e geri dönecek, bu da gitme zamanı demektir. Sizden uzakta olan birinden netlik, hareket ve hatta iletişim bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.