Terazi Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Terazi burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda buz kadar soğuksun, bu garip bir durumdan kurtulmana yardımcı olabilir. Ne yazık ki, bu ateşli kızla bağlantı kurmayı oldukça zorlaştıracak. Bir veya iki gün daha bekleyin.


23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatında yeni şeyler deneyimlemek cesaret gerektirmez. Hemen dalın!


23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kısıtlayıcı Satürn ve iletişimsel Merkür arasındaki sert kare sayesinde, başkalarının bugün sizi engellemeye çalışabileceği gerçek bir tehdit var. Bu kozmik iklim, özellikle kim olduğunuzu veya neye sahip olduğunuzu kıskanıyorlarsa, diğerlerinde en kötüsünü ortaya çıkarabilir. Herhangi bir drama düşmanının, yolunuzu etkilemesinin muhtemel olmadığı ve yalnızca doğalarının toksisitesini ortaya çıkaracağı gerçeğinden cesaret almaya çalışın. Güç mücadelelerine veya sağlıksız kan davalarına karışmak yerine, özgüveninizi artıracak faaliyetlerde bulunarak kendinizi yükseltmenin yollarını arayın.


23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ucube bayrağın dalgalansın, Terazi! Kova burcunda son dördün parlarken, özgün tarzınızı ve imzanızı işinizle göstermenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Projeleriniz aracılığıyla seçeneklerinizi yaratıcı bir şekilde keşfetmenize izin verin. Merkür Boğa burcundaki kuzey ay düğümüyle kavuştuğunda onlara yatırım yapmak gündeme gelebilir. Yaratıcılığınızın yararlanmaya değer bir varlık olduğunu görebilirsiniz, bu yüzden onlar hakkında her türlü konuşmaya açık olun. Muhtemel olmayan biri, yeteneklerinizi dönüştürmenize yardım etmeye istekli olabilir, böylece onlardan daha fazla para kazanabilirsiniz.


23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Akrep burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor, istikrar arayan ikinci ev konfor, finans ve değer sistemlerinize daha fazla vurgu ve sezgisel netlik getirirken, birleşme ve işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Merkür ve Uranüs’e doğrudan muhalefet yapıyor. , ve paylaşılan kaynaklar. Terazi, kendinize ait olanı tutmak için bilinçli bir karar veriyor olabilirsiniz, ancak koşullar aynı anda sizi ortaklığınızın temeli üzerinde düşünmeye zorluyor. Eşit miktarda alma ve verme var mı? Luna, Mars ve gezegen yöneticiniz Venüs ile buluşacak ve bu da size bir şeyler üzerinde çalışma fırsatı sunacak. Ama tabi sadece siz seçerseniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.