Terazi Burç Yorumları 22 Nisan 2022

Terazi burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 22 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve hemen hemen tanıdığınız herkesin bir noktada egolarınızı kontrol etmeniz gerekecek. Yanlış izlenim vermek çok kolay olacak ve geriye gitmek istemiyorsunuz.


22 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Esnek olmak başka bir şey ama insanların nezaketinizden faydalanmasına izin vermeyin!


22 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yaşam alanınızı değiştirmek veya değiştirmek istiyorsanız, Oğlak burcu Merkür ve kuzey ay düğümü ile bağlantı kurarken, şimdi doğru yönde adımlar atmanın tam zamanı. Bu titreşimler, biraz araştırma yapmanız gerekebilecek olsa da, geleceğinizi daha hızlı bir şekilde hizalamak için bir araya gelecek. Neyse ki, Luna, Neptün ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantılar sayesinde, hayallerinize inanmak size bu tür lojistikle başa çıkmak için gereken motivasyonu sağlayacaktır. Gün sona erdiğinde ve Ay Kova’ya girdiğinde, odağınızı yaratıcılığa ve eğlenceye getirerek bir değişim hissedeceksiniz.


22 Nisan 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi bir rutinden nasıl kurtarabilirsiniz, Terazi? Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaparken, kendinizi biraz aşağılık hissedebilirsiniz. Enerji ağırdır, ayrıca burcunuzu kareler ve başka bir gerilim katmanı ekler. İşinizle güçsüz veya yönsüz hissediyorsanız, duruma ayak uydurmak zor olabilir. Neyse ki, ay ayrıca Balık’ta Venüs ve Jüpiter’i seksen yaparak size çok ihtiyaç duyulan bir umut artışı sağlar. Tatlı seksenler, iyimserlik duygularını geri getirebilir, bu yüzden iş yerinde gümüş astarı bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.