Terazi Burç Yorumları 2 Nisan 2022

Terazi burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tam bir çıldırmaya gerek yok – sadece ‘stres’ dediğimiz küçük bir şey hissediyorsunuz. Endişelerinizi bir arkadaşınıza bırakın ve size bir bakış açısı vermelerine izin verin.


2 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sorunlar her yerde ortaya çıkacak – hepsini çözmek için enerjinizi kullanın.


2 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seçmenlerinizle konuşun, Terazi. Dünkü Koç burcundaki yeni aydan itibaren ortaklıklarınız ve taahhütleriniz hakkında birkaç heyecan verici fikriniz olabilir. Konuşkan bir hava işareti olarak, bunun hakkında konuşmaktan faydalanacaksınız. Bugünkü Merkür ve Koç burcundaki güneş birleşimi, sohbeti başlatmak için mükemmel. Araya girmeye ve sırdaşlarınızla müzakere etmeye ve adım atmaya hazır hissedebilirsiniz. Ama ilk çıkışını yapmadan önce, en yakın iş arkadaşını bir kenara bırakıp, önce onlara adım at. Bir demo yapın, ayarlamalar yapın ve ardından ilgili konuşmalarınızı başlatarak canlı yayına geçin!


2 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ilişkinizdeki dengesizliklere dikkat edin, Koç ayı Plüton’la sert bir kare oluşturarak dördüncü ve yedinci evlerinizi harekete geçirir. Bu titreşimler, sizin veya eşinizin hafife alınma konusundaki hislerinizi şiddetlendirecek ve eşit bir oyun alanında duygu, jest ve sevgi vermenizi ve bunları paylaşmanızı önemli hale getirecektir. Neyse ki, bu öğleden sonra, Ay Boğa burcuna ve haritanızın derin bağları yöneten sektörüne girdiğinde, bağlantınızın kalbine ulaşma şansınız olacak. Duygularınıza karşı dürüst olun ki, önemli olan kişi sizin mizacınızı anlayabilsin.


2 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bağlantılarınızda önemli konuşmalar ön plandadır Terazi. Ve dünün yeni ayından sonra, bağlı ilişkilerle dolu yedinci evinizin bu zaman diliminde inanılmaz derecede güçlenmesine şaşmamalı. Bekar, ezici veya özel birine aşık olmuş, savaşçı benzeri Koç’taki gezegenlerin stelyumu – güneş, ay, Kayron ve Merkür – önemli bir bağlantıda liderliği ele almak için fazlasıyla yeterli nedendir, ancak ne maliyeti? Ego için ne kadar tetikleyici olursa olsun, ayın Kayron ile kavuşumu, bire bir taahhütleriniz söz konusu olduğunda, korkularınızla yüzleşmeniz için sizi zorluyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.