Terazi Burç Yorumları 1 Mayıs 2022

Terazi burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar genellikle içki ısmarlamak veya partiyi başlatmak için size güvenebilir, ancak şu anda bu işi en azından şimdilik başka birine devretmeyi tercih edersiniz. Yaparsan kaçırmazsın.


1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çok fazla netliğe sahipsiniz, bu nedenle yaptığınız seçimlere güvenin.


1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yönetici gezegeniniz Venüs ve Jüpiter’in dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı oluşturması nedeniyle günü evde geçirmeyi düşünün. Bu kozmik iklim, hem ruhsal hem de eterik alemlerdeki alanınızı derinlemesine temizlemek için idealdir. Ev arkadaşlarınız varsa, yardımlarını topladığınızdan emin olun ve her bir kişiye bir ev işleri listesi verin. Dolabınızı ve çekmecelerinizi gözden geçirmeyi, istenmeyen eşyalardan kurtulmayı bir öncelik haline getirin. Yaşadığınız yerin enerjisini temizlemek de bir öncelik olmalıdır, bu nedenle en sevdiğiniz bitki demetini veya tütsüyü patlatmaktan korkmayın, hoş karşılanmayan karanlık titreşimleri dışarı itin.


1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün yeni ay güneş tutulmasından kaynaklanan yoğunluğa ek olarak, gezegen yöneticiniz Venüs, büyüleyici olduğu kadar katartik de olabilen için için yanan Plüton ile uyum sağlayacak. Terazi, bekar ya da alın, bu zamanda enerjinizi korumanız önemlidir, özellikle gezegen yöneticiniz Venüs, sağlık, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizde parıldarken. Kendinizi fazla yormadığınız sürece, ileriye ödemede yanlış bir şey yok. Kalbini aç, ama anlayışlı ol.


1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişim geliyor, Terazi! Artık Plüton, Oğlak burcunda geri harekette bulunduğuna göre, ev yaşamınızda değişiklik yapmak için daha güçlü hissedebilirsiniz. Dönüştürücü bir zihniyet varsaydığınız için, Plüton’un Balık’taki Venüs’ün gerilemesi ile olumlu yönde etkilenebilir. Altmışlık, iş-yaşam dengenizde gerekli ayarlamaları yapmanızı önerir ve Venüs iş yerinde anlaşmayı tatlandırır. Boş zamanınızın tadını çıkarmak için işinizi eve getirmemek gibi iş arkadaşlarınızla sınır koymanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Bunu yaparak, daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmaya başlayabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.