Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Mayıs 2022

Terazi burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Terazi, Boğa burcundaki güneş ve değişim ve dönüşüm sektörünüz, bir süredir sizi rahatsız eden konulara bir çözüm bulma şansı sunuyor. Servetinizi artırmaya veya yeni iş fırsatları yaratmaya hevesli olabilirsiniz. Değişimin mümkün olduğu alanların farkında olacaksınız ve bunlara göre hareket etmek hızınızı artırabilir.

Güzel Venüs’ün 2 Mayıs’ta Koç’a, ardından 10 Mayıs’ta küstah Jüpiter’e ve 24 Mayıs’ta cılız Mars’a girmesiyle ilişkiler umutla parlıyor. Önemli bir bağda yenilenen tutkuyu umuyorsanız, bu bir rüya gerçek olabilir veya harika ve hızlı bir romantizmin tadını çıkarma şansı.

Zeki Merkür onuncu ayda geri hareketine başlayacak ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak, bu da seyahat ve diğer önemli düzenlemeleri etkileyebilir. Önceden iyi hazırlanın ve bu önemli belgeleri güvenli bir yerde saklayın.

Bu ay astroloji açısından oldukça yoğun bir ay çünkü 15 Mayıs’ta Akrep burcunda finansal kararları etkileyebilecek bir ay tutulması da var. Para meselelerini olumlu yönde dönüştürmede size yardımcı olabilecek bir hareket tarzı seçmeniz gerekebilir.

Güneşin İkizler burcuna geçişi ve yirminci gündeki seyahat ve fırsat sektörünüz, yeni maceralar aramaya başlamanız için size ilham verebilir. Dört haftalık bir konaklama için burada kalır ve sizi daha hafif, daha parlak ve keşfetmeye istekli hissettirebilir.

Rehber gezegeniniz Tatlı Venüs, 28 Mayıs’ta Boğa burcuna ve güç ve gizem sektörünüze geçiyor. Etkisi olan durumlara ve insanlara çekileceksiniz, ancak aynı zamanda daha yakın ve derinden samimi karşılaşmalardan da keyif alacaksınız.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeniay yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Neye başlamak istiyorsanız, şimdi yapın çünkü ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Aşk konusunda umutlusunuz ama yine de 1 Mayıs’ta utangaç Balık burcundaki tatlı lideriniz Venüs’ün etkisi altında biraz temkinlisiniz. ikinci.

10 Mayıs’ta uçuşan İkizler’de başka bir Merkür gerileme döngüsü başlıyor, bu nedenle mesajlar kaybolabilir ve metinler kolayca yanlış anlaşılabilir. Biriyle düzenli olarak konuşuyorsanız, özellikle şu anki partneriniz veya gerçekten sevdiğiniz biriyle, sizi bilerek görmezden geldiklerini varsaymak yerine, takip etmenin kesin bir yolunu bulun.

On beşinde kıskanç Akrep burcundaki dolunay ve ay tutulması sizi şüphelendirebilir ve gelişen bir ilişkinin önüne geçebilir. Eski sevgilinin neyin peşinde olduğunu merak etmek normaldir, ancak bunu saplantı haline getirmek size yeni biriyle puan kazandırmaz. Bunu aşmak ve devam etmek için bu özel ay tutulmasının yoğun yenileyici gücünü kullanın.

Güneş, dünyevi Boğa’dan hareket eder ve 20 Mayıs’ta karmaşık hava burcu İkizler’de geri giden Merkür’e katılır, bu da kişiliğinizin iki tarafının ortaya çıkmasına neden olabilir. Moody çok mu?! Mevcut veya potansiyel yeni bir ortak, düşünceleriniz andan ana değişirken yanıtlarınızdan tamamen şaşkına dönebilir. Her iki dakikada bir fikrini değiştirmek tuhaf değil, Terazi. Kafa karıştırıcı.


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs ayının başındaki tüm Koç enerjisi, büyük yaratıcı sıçramalar yapmanız için size ilham verebilir, Terazi. Anahtar, yeteneklerinizi profesyonel özlemlerinizin hizmetinde kullanmaktır.

Bunu yapmak, 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında ufkunuzu genişletmenize yardımcı olacak. Evren, cüzdanınızı genişletmek için sizi yaratıcılığınızı kullanmaya zorluyor. Sanatınızı satmak için bir çevrimiçi perakende sitesi başlatmak faydalı olabilir ve size çok para kazandırabilir. Bunu bir yan iş, hatta ana işiniz olarak sürdürmek isteyebilirsiniz.

Bununla birlikte, bununla çok övünmeyin, çünkü normal işinizdeki meslektaşlarınız, Venüs yirmi sekizinde Boğa burcuna geçtiğinde başarınızı kıskanıyor olabilir. Sanatınız hakkında konuşurken yorumlarını veya göz yuvarlamalarını görmezden gelin. Dürüst olmak gerekirse, onların onayına ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan tek onay kendi onayınızdır. Her şeye sahipsiniz ve şimdi tüm dünya sanatsal yeteneklerinizi öğrenecek.

30 Mayıs’taki yeni ay, iş yerinizde arkanızdan konuşulanlara gözlerinizi açabilir. Ancak aynı zamanda işyerinde hakkınızda yayılan herhangi bir dramayı veya yalanı temizlemeye de hizmet edebilir.


Terazi Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yöneticiniz Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçtiğinde bu ay sizin için aşk tam anlamıyla çiçek açıyor. Şu anda çıktığın kişi senin daha iyi olan yarın olabilir.

Ancak onuncu ayda Merkür İkizler burcunda gerilemeye başladığında yolda bazı tümsekler olabilir ve tamamen farklı inançlara sahip olduğunuzu keşfedersiniz. Neyse ki, o gün Koç burcuna giren Jüpiter, ortak bir zemin bulmanıza yardımcı olabilir. 15 Mayıs Ay tutulması sırasında değerlerinizden vazgeçmeyi unutmayın.

Hâlâ bekarsanız, güneş yirmisinde İkizler’e girdiğinde flört havuzunuzu genişletin. Bir sonraki aşk ilişkiniz dışarıda. Sadece yüksek öğrenimden başka bir ülkeye farklı yerlere bakmanız gerekiyor! En iyi randevu geceniz, 24 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna girdiği ve sizi resmi hale getirmeye teşvik ettiği zamandır.

Özellikle yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde daha güçlü bir bağlantı geliştirirken ilişkiniz şehvetli ve samimi bir hal aldığında. Bu yeni aşkı 30 Mayıs’taki İkizler yeni ayı sırasında bir geziye çıkarak kutlayın. İyi eğlenceler, Terazi!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.