Oğlak Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Oğlak burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Daha sonra ne yapacağınızdan emin değil misiniz? Yakında büyük resimde biraz netlik bekleyin. Bugün işinizde, evinizde veya aşk hayatınızda uzun vadeli planlar ve çılgın fikir stratejileri için mükemmel bir gün.


29 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Beklenti dayanılmaz olabilir, ancak yine de işlerin yoluna girmesine izin vermeniz gerekir.


29 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Oğlak? Satürn tarafından yönetilen bir burç için, sizin için asla kolaymış gibi gelmeyebilir. Artık Plüton burcunuzda geri harekette olduğuna göre, yavaş ama emin profesyonel dönüşüm sürecinize başlayacaksınız. Olmak istediğiniz profesyonel türünü tanımlamaya başladığınızda kimliğiniz, muhtemelen daha iyisi için dönüştürülecek. Sadece bu süreçte kendinize karşı nazik olmayı unutmayın! Merkür bugün de İkizler’e girdiğinden beri eğlendirmek için hafif yürekli bir enerjiniz var. Şimdi İkizler’de, Merkür’ün merakı sizi işinizin çeşitli yönlerini keşfetmeye teşvik edecek.


29 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Koç ayı ile yoğun Plüton arasındaki sert kare sayesinde iş günü yavaş geçebilir. Özellikle hafta sonu yaklaştıkça, eve gitmek ve gün için dışarı çıkmak konusunda endişeli olabilirsiniz. Neyse ki, akşam yaklaşırken ve ay şehvetli Boğa burcuna doğru yol alırken kendinizi daha merkezde hissetmeye başlayacaksınız. Bu ay yerleşimi, evren sizi benzersiz ilgi alanlarınızı benimsemeye, arkadaşlarınızı görmeye ve kendinizi şımartmaya teşvik ettiğinden, biraz eğlenmeniz için size ilham verecek. Bu aynı zamanda kendinizi geliştirmek için harika bir zaman, bu yüzden bu gece dışarı çıkmadan önce tüm durakları çıkarmak istiyorsanız geri adım atmayın.


29 Nisan 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün yoğunluk dolu astro-hava durumu, sıkıcı yapılacaklar listenizden bireysel özerkliğiniz Oğlak’a kadar her şeyi vurguluyor. Bu, özellikle Plüton’un burcunuzda geri harekette duracağı ve bunun da şimdi ve Ekim arasında içe doğru gitmenizi zorlaştıracağı düşünüldüğünde geçerlidir. Yani, önemli bir tutulma mevsimine ek olarak, aynı zamanda gücünüzü geri alma ve sonraki adımlarınıza karar verme sürecindesiniz. Merkür ayrıca bugün İkizler’e ve sorumlu altıncı evinize girecek, bu da muhtemelen normalden daha meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Taahhüt etmeye hazır değilseniz, zorlamayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.