Oğlak Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Oğlak burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Beklemediğiniz biri sizi çekici bulur – ya da tam tersi. Şaşkınlığınızı beş veya on dakikalığına atlatabilirseniz, kalıcı ve eğlenceli bir şeye başlayabilmeniz gerekir.


23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Er ya da geç, tartışma bitmeli ve eylem başlamalı. İlerleyin.


23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, iletişimsel Merkür ve yönetici gezegeniniz Satürn gökyüzünde sert bir kare oluştururken bugün kendinize fazla yüklenmemeye çalışın. Bu kozmik iklim, öz değer duygunuza meydan okuyarak, psişenizi bozmaya çalışabilecek, kendini küçümseyen düşüncelerden uzak durmanızı önemli hale getirebilir. Yaratıcı bir çıkışa odaklanmak, işinize aşırı eleştirel bir gözle yaklaşmadığınız sürece, bu ağır titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Bu gece ev arkadaşlarınızla sabırlı olmaya çalışın, yoksa Kova ayı ve Uranüs arasındaki gergin bir bağlantı tartışmalara ve duygusal patlamalara yol açabilir.


23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Son dakika değişiklikleri zamanı, Oğlak! Bugün Kova burcundaki son çeyrek ayının altında, finansal güvenliğinizi artırmak için neleri değiştirebileceğinizi veya bırakabileceğinizi düşünmelisiniz. Bütçenizi biraz düzenlemeye ayırabilirsiniz, böylece tasarruf ederken paranızın tadını çıkarabilirsiniz. Alışılmadık bütçeleme ipuçlarından korkmayın çünkü işinize yarayabilir! Daha sonra Merkür, Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile kavuşum yapar ve iş yükünüzün bir parçası olabilmeleri için fikirlerinizi ve tutku projelerinizi gündeme getirmeniz için sizi teşvik eder.


23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetiyor, ancak bugün onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük evinizde parlıyor olacak. Geniş ağınızdaki biri için beklenmedik duygular mı yakalıyorsunuz, Oğlak? Ne de olsa Luna, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Merkür’e ve özgürlüğü seven Uranüs’e karşı olacaktır. zamanında çok daha büyük bir şey. Bu, özellikle iletişim sektörünüzde Ay’ın Mars ve Venüs ile uyumlu üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.