Oğlak Burç Yorumları 2 Nisan 2022

Oğlak burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu çırpınan ezilme hislerini bir kenara bırakın ve onlara çıkma teklif edin! Çizmelerinizde titriyor olsanız bile cesur olma zamanı.


2 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendine saklarsan bilgi işe yaramaz. Devam edin – bazı sırları paylaşın!


2 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay hedeflerinizle başlayın, Oğlak. Merkür bugün Koç burcunda güneşle kavuşum yaptığından, Koç niyetlerinde yeni ayınızda harekete geçmek için ilham alabilirsiniz. İş yerinde konuşmaya, öne çıkmaya ve katı sınırlar koymaya hazır hissedebilirsiniz. Bu geçiş sırasında tonunuz normalden daha doğrudan ve dürüst olabilir. Her ne kadar kavuşum enerjisi konfor alanınızın biraz dışında olsa da, işte bir Koç zihniyetini ve dilini benimsemeniz sizin için buna değer. Yeni bir şey denemekten korkmayın!


2 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Koç burcunda şu anda burcunuzda olan yoğun Plüton ile kare açı yaparken bu sabah birkaç çizgi çizmeniz gerekebilir. Bu enerji, sizi ilk sıraya koymaya, tavsiye veya destek için genellikle size güvenseler bile başkalarını kendi başlarının çaresine bakmaya zorlayacaktır. Bu arada, yönetici gezegeniniz Satürn, kader düğümleriyle sert bir t-karesine yakalanacak ve bu da arkadaşlık çevrenizde çatlaklara yol açabilir. Size ait olmayan herhangi bir dramaya dahil olmamaya çalışın ve biri sizin sınırlarınıza saygı duymuyorsa fişi çekmekten korkmayın.


2 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçmiş korkular, kırgınlıklar ve yaralar, günümüzün astro-havası Oğlak burcunda vurgulanıyor. Ve duygusal dünyanıza yeni başlangıçlar getiren dünün dinamik yeni ay enerjisine ek olarak, güneş Koç’ta anlayışlı Merkür’ü (evinizin dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en içteki hisler aracılığıyla) bir araya getirecek ve bu da sırayla bazı şeyler getiriyor. durumunuza çok ihtiyaç duyulan netlik. Bununla birlikte, kendinizi duygusal olarak ifade etmekte zorlanıyorsanız, Merkür’ün yaralı şifacı Chiron’a yakınlığı, iletişim kurmanıza ve bunu yaparken iyileşmenize yardımcı olmak için burada. Bu derinden içe dönük bir enerjidir, bu yüzden acele etmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.