Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Mayıs 2022

Oğlak burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

taze maceralar

20 Mayıs’a kadar ayakları yere basan Boğa burcundaki güneş olan Oğlak, sizi hayatın tadını çıkarma ve dinlenmek ve rahatlamak için zaman ayırma havasına sokar. En sevdiğiniz hobilerle ve diğer aktivitelerle kendinizi şımartmanın, romantik bir mola vermenin veya her şeyden uzaklaşmanın zamanı geldi. Eğlenmek için bahaneye ihtiyacınız yok. Bunun yerine, sadece eğlenmek için dışarı çıkın.

Bu ayki büyük haber, yeni projelere ve faaliyetlere ilham verebilecek ana bölgenize çok aktif bir şekilde odaklanmanız. Yaratıcı Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor; bu, ev ortamınızda daha büyük bir uyum yaratma veya cesur, güzel renklerle yeniden dekore etme arzusuyla örtüşebilir.

Ardından, küstah Jüpiter onuncu ayda Koç burcuna geçerek genişleme düşüncelerini teşvik ediyor. Yaşamak için daha büyük bir yere ihtiyacın olabilir mi? Ailenize başlamayı veya eklemeyi düşünüyor musunuz? Büyük fikirler havada dönüyor ve siz onları kovalamakla meşgul olacaksınız.

Dealmaker Mercury, 10 Mayıs’ta yaşam tarzı sektörünüzde gerilemeye başlıyor, bu nedenle bazı gecikmeler bekleyin. Bilgisayarınızdaki önemli dosya ve belgeleri yedekleyin ve virüsten koruma yazılımınızın güncel olup olmadığını kontrol edin.

Sosyal çevrelerinizde bir hesaplaşma olabilir, çünkü on beşinci Akrep burcundaki ay tutulması sizi toksik bir birlikteliği sona erdirmeye itebilir. Bunu yapmak sizi daha akıllı ve mutlu bırakabilir.

20 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için Güneş İkizler burcuna geçtiğinde işlerinizi düzene sokmak için can atacaksınız. Bu zamanı önceliklerinizi değerlendirmek ve denge yaratmanın bir yolunu bulmak için kullanın. Zaman ayırmayı tartışılmaz hale getirin ve yakında gelişmeye başlayacaksınız.

Yeni girişimler başlatmaya hazır mısınız? Otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay, ilerlemek için mükemmel bir zaman. İster bir alışkanlığı başlatmak ister bir projeye başlamak istiyorsanız, şimdi yapın.


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Cömert Venüs, 2 Mayıs’ta aksiyon dolu, maceracı ateş burcu Koç ile vakit geçirmeye başladığından ufukta çok fazla heyecan var. Sürekli gelecek için endişelenmek yerine anın tadını çıkarmaya başladığınızda, oldukça fantastik ve yoğun deneyimler yaşayabilirsiniz. .

Onuncu ayda başka bir Merkür gerileme döngüsü başlıyor ve bu sefer iletişimsel gezegen güçlü bir havadar İkizler etkisi altında. Bu çok yönlü eşleştirme, sorunlarınızı çözmek için alternatif, açık fikirli yollar önererek ve aşkın olabileceği roller-coaster yolculuğunu kucaklayarak, aslında bu retrograd döngünün zorluklarını aşmanıza yardımcı olur.

Her şeyi kapsayan Jüpiter de 10 Mayıs’ta rüya gibi Balık’tan ayrılarak ve aşk hayatınızın dinamiğini tamamen değiştiren küstah Koç ile takılarak bir hamle yapıyor. İdealize edilmiş son birkaç ayın aksine, hayali oyunlar oynamaktansa kaderinizin (belki de sert) gerçekleriyle yüzleşmeyi tercih edersiniz.

İnatçı Boğa güneşi, onbeşinde, hedef odaklı yöneticiniz Satürn’e karşı meydan okuyor, bu da birçok iç çatışmaya, zorluğa, karamsarlığa ve diğer tüm güzel şeylere (LOL) neden olabilir. Günlük sıkıcı yükümlülükleriniz ve sorumluluklarınız aşk hayatınızın önüne geçtiğinde, Oğlak burcu, kendiniz için biraz üzüldüğünüz için kimse sizi suçlayamaz.


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Güvenilir meslektaşları ve danışmanları aramak şu anda her şeyle ilgili. Üstünüzdeki seviyelerdeki insanlar ipleri çekiyor ve güç dinamiğini yaratıyor.

Venüs, Jüpiter ve Mars, bu ay Koç burcuna giriyor ve heyecanınızı artırıyor ve işleri son derece fırtınalı hale getiriyor. Bu enerji, haritanızın kişisel bölümünü etkilediği için, onu erimeler ve tükenmişlik olarak hissedebilirsiniz. Bu, özellikle iş yerinde işler istediğiniz gibi gitmediğinde sizi her zamankinden daha fazla tartışmacı yapabilir. Ayrıca arkanızda olmayan iş arkadaşlarınızla da tartışabilir ve sizi yalnızca size sadakatlerini kanıtlamış birkaç kişiyle aynı hizada olmaya zorlayabilirsiniz.

Bir döngüde “dedi, dedi” bir tür vibe ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca tekrar etmeye devam edecek. 15 Mayıs’taki tutulmadan sonra bile, ayın büyük bölümünde daha fazla geçiş ve ders olacak. Şu anda soru, insanların yetkilerini nasıl kullandıklarıdır. Tüm çabalarınızda ve ilişkilerinizde nezaketi seçtiğinizden emin olun. Oğlak, bir seçeneğin var, bu yüzden enerjini doğru kullandığından emin ol.


Oğlak Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde flört bir aile meselesi haline gelir. Görünüşe göre klanınızın her üyesi sizin için “mükemmel” bir eşleşmeye veya duymanız “ihtiyacı olan” bazı flört tavsiyelerine sahip. Hepsini al, Oğlak, ama sağduyunu kullandığından emin ol.

Bununla birlikte, aşkı aramadan önce, Merkür İkizler’de geri giderken ve Jüpiter onuncu ayda Koç’a girdiğinde sağlığınıza iyi bakın. Yalnız kalmak istemediğiniz için bir ilişkiye acele etmeyin. Ve 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında eski sevgilinizden gelen o mesajı cevaplamayın.

Güneş yirminci ayda İkizler’e girdiğinde, bir sonraki randevunuzu sadece rutininizi takip ederek bulabilirsiniz. Bir sonraki aşkınızla bakkalda, kafede veya işte tanışabilirsiniz. 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçtiğinde bunu ailenize anlatın.

En iyi randevu geceniz, Venüs’ün yirmi sekizinde Boğa burcuna girerek şehvetli ve sevecen bir romantizm gecesi yarattığı zamandır. Ancak, 30 Mayıs İkizler burcundaki yeniay sırasında kendinize bakmayı unutacak kadar kendinizi aşka kaptırmayın. Denge!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.