Kova Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Kova burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Kova burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, finansa büyük bir odaklanma var.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, Venüs Balık’ta, para ve harcama evinizde, bilinçsiz hareketler evinizde Oğlak’ta Plüton’a altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün bir satın alma diğerine yol açabilir ve siz farkına bile varmadan, bu bir harcama çılgınlığıdır. Kova, cezbedici şeylerin çok olduğu bir mağazaya gidiyorsanız, kredi kartınızı evde bırakmak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. Artık size biraz para kazandırabilecek bir iş fırsatınız var. Kova, bir yan iş kar göstermeye başlayabilir. Size borcu olan bir kişi bir çekle gelebilir. Geç gelen para şimdi geliyor. Bugün fırsatlar için gözlerinizi dört açın.


Kova Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, sosyal pillerinizin yeniden şarj olmasına izin vermek için bir süre kendi başınıza dinlenmeye ihtiyacınız olacak. Önümüzdeki birkaç günü, bir parti ya da bir topluluk projesi olsun, bir sonraki büyük şey için çalışanlarınızı harekete geçirip organize etmekle geçireceksiniz. İnsanlar doğrudan iletişim kurmakta zorlandığından, hafta sonu boyunca çok fazla çarpışan mesaj ve garip sinyaller bekleyin. Bu sinir bozucu olabilir, ancak hepsini nasıl bir araya getireceğinizi öğreneceğiniz Pazar gününe kadar her şeyi çözmüş olacaksınız.


Kova Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendinize uyguladığınız çok fazla baskı var gibi görünüyor, bu da sizin için birçok duygusal barikat ve aksilik yaratıyor. Jüpiter ve Plüton 3 Mayıs’ta birleştiğinde, bir ilişkiyi yürütmeye çalışırken kendinize olan güveninizin azaldığını görmeye başlayacaksınız. Biriyle çıkarken veya bir taahhütte bulunurken, özellikle de özgür olmayı özlediğiniz için ortaya çıkan sorunlar olacaktır. Jüpiter ve Plüton arasındaki yan yana konum, sizi taahhütte bulunmaya itecek, ancak korkacaksınız.

Çimler bu geçişte her zaman daha yeşildir, bu yüzden kalbiniz uğuldadığından, hepsini tek bir kişiye vermek zordur. Bu nedenle, net sınırlar belirlemek ve başkalarıyla nasıl ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlayacak bir anlayış edinmek önemlidir. Bu, kendinize koyduğunuz iç baskıyı ve başkalarından aldığınız titreşimleri hafifletecektir.


Kova Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Şans her zaman yanınızda, Kova!

Tutulma portalının ortasında olmanıza rağmen, bu haftayı dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var. Bir şey olursa, harcamalarınıza dikkat edin, böylece kendinize bir yuva yumurtası ayırmış olursunuz. 1 Mayıs Pazar gününden itibaren, Balık burcundaki Venüs, Plüton’un Oğlak burcunda altmışlık hareketiyle, finansal durumunuzu doğru bir şekilde değerlendirmek için gerekli bilinçaltı ayarlamalarını ima ediyor. Tasarruf ve harcama arasındaki ilişkiye ikinci kez bakmanız gerekebilir. Ertesi gün Venüs Koç burcuna geçtiğinden, cebinizde bir delik açmak için muazzam bir istek var. Ancak bu ateşli enerjiyi, yuva yumurtanıza eklemek ve finansal hedeflerinize ulaşmak için fırsatları aktif olarak aramak için kullanmak akıllıca olacaktır. Daha sonra Jüpiter Balık’ta altmışlık Plüton Oğlak’ta geri gidiyor, bu da paranızı akıllıca kullanırsanız muazzam bolluğun yolunuza çıkabileceğini gösteriyor. Harcadığınızdan daha fazlasını biriktirmek veya birkaç farklı gelir akışından borçlu olduğunuz şeyi toplamak anlamına gelebilir. Ancak Uranüs Boğa’da Mars’ı Balık’ta altmışlık konuma getirdiğinden, mümkünse herhangi bir büyük kişisel satın alma yapmaktan kaçınmak akıllıca olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.