Kova Burç Yorumları 30 Nisan 2022

Kova burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 30 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Saatin kaç olduğunu biliyorsun, ama ikindiden önce başka birini ikna etmede iyi şanslar. O zamana kadar işler tersine dönecek ve şu ya da bu türden bir aşk şölenine dahil olacaksınız.


30 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatında şimdiye kadar inşa ettiğin şeylerin korunması gerekiyor. Ahlakınıza bağlı kalın.


30 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yolunuza çıkan önemli değişimler var, bazıları zaten hayatınızda bir değişiklik dalgası tetiklemeye başladı, bu yüzden ana fikri anlıyorsunuz. Her ne kadar bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, kozmos sizi ayaklarınızı sağlam bir zemine basmaya ve güvenlik duygunuzla ilgili sağlam bir temel bulmaya çağırıyor. Ne de olsa, bugünün yeni ay güneş tutulması dördüncü evinizi, aile meselelerinizi, en derin duygularınızı ve duygusal temellerinizi sarsacak, bu yüzden önemli bir diğerinin beklentilerini ölçmek için kendinize baskı yapmayın. Aslında, Venüs Jüpiter ile kavuşum, duygusal istikrarınıza öncelik vermenizi ve kutsamalarınızda minnettarlık bulmanızı teşvik ediyor.


30 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Değişim geliyor, Kova! Bugün Boğa burcunda gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması, iş-yaşam dengenizde ani ama kaderinizde olan değişiklikler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Çalışmak için çok zaman harcamak yerine, kendinizi evde bulabilirsiniz. Aileniz, arkadaşlarınız ve kişisel yaşamınızın diğer yönleri, kariyerinizden zaman ayırmanıza neden olarak öncelikli olabilir. Beklenmedik olsa da, işten bir molaya ihtiyacınız varsa, bu tutulma portalının keyfini çıkarabilirsiniz. Venüs, Balık burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığından, en azından tüm sıkı çalışmanızın karşılığını alacağınızı bekleyebilirsiniz!


30 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugünü Venüs ve Jüpiter’in güneş enerjisiyle ikinci evinizde sevişirken ve size hayattaki daha güzel şeylerin tadına varmasını sağlarken geçirme havasında olacaksınız. Bu arada, Boğa yeni ay tutulması bu öğleden sonra ortaya çıkıyor ve sizi bir kez daha cüzdanınıza ulaşmaya teşvik ediyor. Kendinizi şımartmak için kendinize izin verin, ancak kendinizden başka kimsenin faturasını karşılamanız gerektiğini düşünmeyin. Mali durumunuzu izlemeye çalışıyorsanız, duyularınızı ücretsiz olarak doyurmak için kendinizi doğaya daldırmayı düşünmelisiniz. Bu titreşimler, özellikle yemek pişirmeye meraklıysanız, mutfağa götürmek için de mükemmeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.