Kova Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Kova burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kabul et: O inatçı, bazen huysuz dış görünüşün altında bir yumuşaklığın kalbi atıyor. Bu nedenle, gizli de olsa hassas yönünüzü şımartmak için bugün biraz zaman ayırın. Kimse seni o çiçekleri koklarken görmeyecek!


29 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sahile inmek, hayatı özümsemek ve çevrenizdeki insanların tadını çıkarmak için harika bir zaman.


29 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Plüton’un Oğlak burcunda gerilemesi başladığından, önümüzdeki birkaç ay içinde bilinçaltı bir dönüşüm gerçekleşecek. Kova, muhtemelen bu gerilemeyi adım adım yapacaksınız, ancak sizin için içselleştirilmiş bir süreç olduğu için zor olabilir. Plüton retrosuna girerken, gücünüzü neye verdiğinizi düşünmelisiniz. Profesyonel zayıflıklarınıza odaklanmak yerine, bu dönemi gizli yeteneklerinizin ve güçlü yönlerinizin gücünü kullanmak için kullanabilirsiniz. Neyse ki, Merkür de bugün İkizler burcuna giriyor, bu da yeteneklerinizi profesyonel meraklarınızla geliştirmeye başlayabileceğinizi gösteriyor.


29 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Koç güneşi ile yönetici gezegeniniz Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde zihniniz bu sabah çevik ve disiplinli hissedecek. Öğleden sonra Merkür İkizler’e ve güneş beşinci evinize girdiğinde daha iyi hisler akacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde bol bol yaratıcı ilham gelecek, bu da sanat malzemelerinizi dağıtmak için iyi bir zaman olacak. Luna bu akşam topraklanmış Boğa’ya girerken daha fazla değişiklik olacak ve bazı ev işleri ve belki de biraz yeniden dekore ederek evinizin estetiğine yatırım yapmanız için size ilham verecek.


29 Nisan 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, anlayışlı Merkür, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinize netlik ve ivme kazandıracak olan ikizler burcuna geri dönecek. Kova, flört alışverişlerine katılmaya isteksizseniz veya belki de pillerinizi şarj etmek için kendinize saklarsanız, işler daha iyiye doğru değişmek üzere. Spontane ve hızlı zekalı, kendinize bir iyilik yapın ve en azından 10 Mayıs’ta Merkür istasyonları geri hareketinden önce bu cıva geçişinden en iyi şekilde yararlanın. Romantik buluşmalar ve değişimler olasıdır, bu yüzden bekar ve bakıyorsanız, bu sizin için işarettir. kendini oraya koy.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.