Kova Burç Yorumları 28 Nisan 2022

Kova burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok ünlü olduğun o inanılmaz kısıtlamadan biraz egzersiz yap. İçeri girip bir şeyleri düzeltmeye cazip gelebilirsiniz (bu, bazı kafaları vurmayı gerektirse bile), ancak işleri akışına bırakmak daha iyidir.


28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Motorları durdurun – şimdilik sahip olduğunuzdan daha ileri gitmenize gerek yok.


28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltınızın melodisini nasıl değiştirirsiniz, Kova? Bugün Plüton Oğlak’ta, Merkür’ün Boğa’da altmışlık açı yapıyor ve başarılı olabilmeniz için boyun eğmeniz ve bazı kalıcı bilinçaltı engelleri aşmanız gerektiğini gösteriyor. Zayıf yönlerinizden çok yeteneklerinize odaklanmanız gerekebilir. İşinizde yapamadığınız veya yanlış yaptığınız şeyler için kendinizi hırpalamak yerine, elde ettiğiniz becerilere odaklanmalısınız. Gücünüzü ve güveninizi becerilerinizde bulun. Bu zihniyete uyum sağlayarak, yeteneklerinizi ortaya koyarken daha özgüvenli hissedebilirsiniz!


28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, işler tam dönmeden önce şekillenmeleri gerekir. Ve duygusal olarak yönlendirilen en derindeki dördüncü eviniz aracılığıyla Merkür (aşk, tutku, zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı) ile Plüton arasındaki – gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve dünyanın ardındaki her şey aracılığıyla – için için yanan üçlüyü düşünürken. sahneler — meyvesini görmek üzere olan bir şeyi bilinçsizce tezahür ettirme ihtimaliniz var. Başka bir notta, ister bekar olun ister çoktan sarhoş olun, bu göksel sinerji sizi geçmişinizle barışmaya ve yeniden şarj olmak ve gençleşmek için içe doğru gitmeye çağırıyor. Önce kendini sevmende yanlış bir şey yok.


28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, haberci gezegen Merkür ve derin Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde derin ve besleyici bir sezgi bugün sizi bulacaktır. Bu kozmik iklim, diğer insanların sorunlarını çözme konusunda sizi baştan çıkarsa da, tüm enerjinizi ailenize ve arkadaşlarınıza yemek için harcamamaya çalışın. Neyse ki, kendi psişenizi de yatıştırmak için bir fırsatınız olmalı, ancak kendinize karşı nazik ve anlayışlı olmanız gerekecek. Koç ayı şifalı asteroit Chiron ile bağlantı kurarken, son zamanlarda sizi rahatsız eden herhangi bir sorun hakkında konuşmanızı teşvik ederken iyi hisler akmaya devam edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.