Kova Burç Yorumları 24 Nisan 2022

Kova burcunun 24 Nisan 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Nisan 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Nisan 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Nisan 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Nisan 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Nisan 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sözleri tam olarak işe yaramasa bile, o seksin ne yapmaya çalıştığını gerçekten hissedebileceksiniz. Sebep ne olursa olsun, sezginiz ikiniz için de yeterince güçlü.


24 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cızırtılı bir ilişkinin anıları, size sağduyulu olmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatacaktır.


24 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, kozmik iklim bugün biraz hantal ve burcunuzdan geçen ay ile kendinizi her şeyin ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Günümüzün korkak titreşimlerine enerjik olarak bağlanmak yerine, özellikle de duygusal olarak rahatlama şansınızın üzerinden uzun zaman geçtiyse, diğerlerinden uzaklaşmaya başlayabilirsiniz. Duygularınızı yansıtmak ve sıralamak için birkaç duvar örmeniz gerekiyorsa sorun değil, ancak telefonunuzu “rahatsız etmeyin” moduna almadan önce sevdiklerinize bir fikir vermek isteyebilirsiniz.


24 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, ay burcunuzda parıldamaya devam ediyor, ancak Satürn’ün yanındayken, duygularınızın şu anda ya kısıtlandığını ya da engellendiğini hissedebilirsiniz. Bunu söyledikten sonra, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bastırılmış enerjiler ve/veya bastırılmış duygular için bir çıkış bulmak önemlidir, çünkü ay Merkür (aşkın beşinci ve sekizinci evinin göksel hükümdarı) ile karşı karşıya gelecek. yakınlık evi) ve beklenmedik bir kaos getirebilecek modern hükümdarınız Uranüs. Bir şey hakkında konuşmaktan çekindin mi? Sen kendini ciddiye almıyorsan başkası neden alsın?


24 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaşamak istediğin hayatla kendini nasıl daha iyi hizalayabilirsin, Kova? Boğa’daki Merkür, Kova’daki Satürn’le kare açı yaptığından, iş-yaşam dengenizi düşünürken zihinsel olarak stresli hissedebilirsiniz. İdeal olarak, belirli bir yaşam tarzı yaşamak veya belirli bir rutine uymak isteyebilirsiniz. Ancak, istediğiniz yaşam tarzını yaşamak için zamanınızı ve kaynaklarınızı daha iyi organize edebilmeniz için zihinsel algınızı ayarlamanız gerekebilir. Neyse ki, Merkür, Neptün Balık’ta altmışlık açı yaptığından, sonunda finansal olarak bunu yapabildiğinizi hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.