Kova Burç Yorumları 2 Nisan 2022

Kova burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Farklılıklarınızı bir arkadaşınızla veya oda arkadaşınızla çözmeniz gerekiyor. Önce gündeme getirirseniz, çözümün bir uzlaşma olması gerekmez.


2 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sahil ve bir süre hayatı deneyimleyin. En son başarınız size zaman kazandırdı.


2 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Direkt olun, Kova. Bugün Merkür, Koç burcunda güneşle kavuşum yaptığında, çalıların etrafında vuruş yoktur. Siz ve iş arkadaşlarınızla normalden daha dürüst ve açık sözlü konuşmalar yapabilirsiniz. İş topluluğunuz bugün hiçbir şeyi şekerleme ihtiyacı hissetmeyebileceğinden, işyeri konuşmaları inanılmaz derecede siyah beyaz olabilir. Bununla birlikte, bağlaç aynı zamanda kavgacılık anlamına da gelebilir, bu nedenle aşırı agresif bir tondan veya aptalca tartışmalara girmekten kaçınmaya çalışın. Özellikle bazı konuşmalar sinir bozucuysa, zor olabilir. Ancak otoriter, küstah biri üzerinde iddialı, künt bir ton sürdürmek buna değer!


2 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Koç burcunun saplantılı Plüton ile gergin bir bağlantısı olduğu için bu sabah kendinizi beyinsel bir durumda bulabilirsiniz. Bu kozmik iklim, özellikle mevcut mesleğinizden memnun değilseniz, önünüzdeki yol hakkında stresli hissetmenize neden olabilir. Ne yazık ki, yönetici gezegeniniz Satürn ile kaderin düğümleri arasındaki bir t-kare, yalnızca bu sert titreşimleri yoğunlaştırmaya hizmet edecek ve bu mutsuz koşullar içinde sıkışıp kalmaya başlayabilirsiniz. Hayatınızın belirli alanlarından gerçekten memnun değilseniz, kendinize bir iyilik yapın ve değişime doğru küçük adımlar atarak başka bir yol bulmak için kişisel bir yemin edin.


2 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen aşk ve romantizm temalarına farklı bir çift lensle bakıyorsunuz ve bunların hepsi dünün Koç burcundaki yeni ayı sayesinde. Ancak ay, bilinçsiz onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve geçmişinizden kalan enerjiler aracılığıyla Plüton ile karşı karşıya gelmesi dışında, iletişim sektörünüzü ateşlemeye devam ediyor. Bu, aşk söz konusu olduğunda korkularınızı ve çekingenliklerinizi tetikliyor mu? Bu zor ama gölgeli meydan, sizi içeri girmeye ve bir koruma koyma dürtünüzü yansıtmaya çağırıyor. Belki de yara bandını yırtmanın zamanı gelmiştir, Kova.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.