Kova Burç Yorumları 18 Nisan 2022

Kova burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Nisan 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda, ister bilimkurgu anlamında, ister sadece hadi gidelim anlamında, geleceğe doğru güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bir şeylerin değiştiğini bilirseniz hayat hakkında daha iyi hissedeceksiniz – ve değişiyorlar.


18 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir projeden uzaklaşabilirsiniz, ancak sorunsuz bir şekilde hallediyorsunuz.


18 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Akrep ayı Satürn ve kaderin düğümleri ile sert bir t-kare oluşturduğundan, ev içi ve profesyonel yaşamınızın talepleri yoğun ve bunaltıcı gelebilir. Enerji yoğun olsa da, özellikle son zamanlarda geleneksel yöntemleriniz o kadar etkili olmadıysa, esnek bir tavır benimsemeye çalışın. Bu öğleden sonra Luna, Jüpiter’e bir öpücük üfleyerek iyimserlik ve belki de biraz eğlence bulmanıza yardımcı olduğunda havayı daha hafif bir hava dolduracak. Bu aynı zamanda duyularınızı birkaç lezzetle ödüllendirmek için de harika bir zaman, özellikle de bir ikrama ihtiyacınız varsa!


18 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün birkaç sürpriz bekle, Kova! Venüs Balık’ta Uranüs’ün Boğa’da altmışlık konumu ile beklenmedik bolluk yolunuza çıkabilir. Çekinizin erken yatırıldığını öğrenmek için banka hesabınıza giriş yapabilirsiniz ya da bir meslektaşınız beklemediğiniz bir şey için sizi maddi olarak tazmin edebilir. Zam veya terfi konuşmaları da gündeme gelebilir! Bunun tam tersi, özellikle çalışma alanınızı daha konforlu hale getirecek öğeler için bütçenizin genellikle izin verdiğinden daha fazlasını harcayabileceğiniz durumlarda da olabilir. Günün sizi nereye götürebileceğine açık olun!


18 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Belirli bir durumun sorumluluğunu üstleniyorsunuz ve yine de bu süreçte bazı şüpheleriniz var, Kova. Satürn’ün kristalleşmesi ve burcunuza yapı getirmesiyle, kısıtlama hissini ve onunla birlikte gelebilecek genel sınırları inkar etmek mümkün değil, ancak kozmosun sizi uzlaşmaya çağırdığı yer burasıdır. Örneğin, bu aşk ve romantizmle ilgiliyse, için için yanan tutkularınıza boyun eğme arzusu ile uzun vadede size fayda sağlayacak bir şeye bilinçli olarak yatırım yapmayı seçme arasında bölünmüş hissediyor olabilirsiniz. İş ile zevki asla karıştırmamak gerekir, ancak resmi görürsünüz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.