Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Mayıs 2022

Kova burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Kova burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendine Güvenen ve İyimser

Kova, Boğa’daki güneş ve ev bölgeniz, kendinizi beslemeniz ve hedeflerinizi ve planlarınızı yansıtmak için biraz zaman ayırmanızı teşvik eder. Yakınlarınızla vakit geçirmekten, ev ve aile projelerine katılmaktan keyif alacaksınız.

Yine de hazır olun, çünkü konuşma ve düşünce sektörünüzde çok güçlü ve proaktif bir odak gelişiyor, bu da size kendi dalga boyunda ağ kurma ve başkalarına ulaşma konusunda ilham verecek.

Neşeli Venüs 2 Mayıs’ta Koç’a, ardından 10 Mayıs’ta iyimser Jüpiter ve 24 Mayıs’ta dinamik Mars’a geçiyor, böylece olabildiğince çekici ve ikna edici olacaksınız. Her türlü iletişim, eğitim, öğretim, satış, pazarlama ve e-ticaret ile meşgul olabilirsiniz. Ve iyimserliğiniz ve kararlılığınız sayesinde, ne yaparsanız yapın çok ileri gidebilirsiniz.

Konuşkan Merkür, 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar geri harekette olacak ve bu da bazı planlarınızı geciktirebilir. Herhangi bir tarih ve diğer etkinlikler için doğru zamana ve güne sahip olup olmadığınızı kontrol edin, çünkü yanlış anlama şansınız vardır. Karışık mesajlar başka bir sorun olabilir. Başkalarının gerçekten anlamınızı anladığından emin olun.

15 Mayıs’ta Akrep burcunda ve yüksek uçuş bölgesinde gerçekleşecek ay tutulması dikkatleri üzerine çekebilir. Yaptığınız veya söylediğiniz bir şey dikkat çekebilir ve sosyal medyada viral hale gelebilir. Dünyaya olumlu bir mesaj göndermek için bu fırsatı kullanın ve bu ay evresinden yararlanın.

En sevdiğiniz aktivitelerle kendinizi şımartmaya hazır mısınız? Güneşin İkizler burcuna geçişi ve boş zaman bölgeniz sizi işten biraz zaman ayırmaya ve daha eğlenceli olmaya ve biraz rahatlamaya teşvik eder. Romantizm kartlarda ve flört döngüsüne geri döndüyseniz, bu yoğun bir zaman olabilir.

Son olarak, yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız veya bir ürün veya proje başlatmaya hevesliyseniz, otuzuncu aydaki yeni ay çok yardımcı olabilir.


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sakin Boğa burcunda, Kova’ya başlamak için güneşle birlikte yavaş bir duygusallık sizi sarıyor. Bu geleneksel enerji her zamanki fincan çayınız olmasa da, kur yapmanın ve sevilmenin neden eğlenceli olduğunu anlıyorsunuz. Sürerken daha klasik bir flört stiline bu geri dönüşün tadını çıkarın!

4 Mayıs’ta, büyüleyici Mars, geleneksel Boğa’da hükümdarınız Uranüs’e 60’lık açıdayken utangaç Balık burcunda. Bugün başlattığınız herhangi bir romantik değişiklik, büyük olasılıkla uzun ve uzun süreli ilişkiler olacaktır. Beklenti oluşturmak lezzetlidir, ancak yol boyunca biraz sıkılabilirsin, tbh.

Duygusal su burcu Akrep’te dolunay ve ay tutulması onbeşinde geldiğinde ruh haliniz hüküm sürüyor. Entelektüel ve mantıklı bir insan olmaktan gurur duysanız da, bu aydaki türbülans sizi en iyi şekilde ele geçiriyor. Gizemli, kaçamak bir yabancıya tamamen takıntılı olmak kaçınılmaz olabilir.

Neyse ki, güneş 20 Mayıs’ta hızlı düşünen İkizler için yavaş ve bilinçli Boğa’dan ayrılıyor, bu da size eğlenceli, yeni romantik olasılıkları keşfetmeniz için tam bir ay veriyor. Sevgilinizle yeni bir rol yapma senaryosunu canlandırmak ister misiniz? Son zamanlarda aklınızdan çıkaramadığınız kişi kim? Bu akıllı, çeşitli, akıllı güneş enerjisi sizi bazı ilginç yerlere götürebilecek yeni şeyler denemeye teşvik ediyor.


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın ateşli Koç havası ile, hayallerinize bakmanın ve onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi anlamanın tam zamanı. Hedeflerinizi hedeflediğinizden emin olmanız ve oraya ulaşmak için adım adım bir süreç izlemeniz önemlidir. Bu, şu anda işleri ne kadar çabuk bitirebileceğinizle ilgili değil, Kova. Bunun yerine, geri adım atmak ve yaratıcı sürece dalmak için harika bir zaman.

Özellikle 20 Mayıs’ta Güneş İkizler’e girdiğinde birkaç ay ilham alacaksınız. Bu size önümüzdeki aylarda takip etmeniz için güçlü bir yön duygusu verebilir, özellikle de Merkür gerilemesi sizi bir yıldız gibi hissettiriyorsa. biraz dengesiz. Bu ayın enerjisi suçluluk duygunuzu çekebilir, bu nedenle kendinizle ilgili tüm yargıları serbest bırakın. Kişisel ihtiyaçlarınızı onurlandırmak şu anda bir önceliktir.

Koç’un tüm enerjisi, haritanızdaki tutkuyu demliyor ve size hedeflerinize ulaşmak için izlemeniz gereken yaklaşıma dair yeni bir bakış açısı veriyor, özellikle de Jüpiter onuncu ayda bu gayretli işarete girdiğinde. Şimdi harekete geçirdiğin planlar sürecek. 28 Mayıs’ta Venüs’ün Boğa burcuna geçişinden gelen topraklama enerjisini uzun vadeli hedeflerinizi oluşturmak için kullanabilirsiniz.


Kova Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde biraz esprili şakalaşmaya, seksi kelime oyunlarına ve bolca imalara hazır olun. Birlikte sadece kelime oyunları oynuyor olsa bile, keskin zekanıza ayak uydurabilecek birine ihtiyacınız olacak.

Bununla birlikte, Merkür İkizler’de geri gittiğinde ve Jüpiter onuncu ayda Koç’a girdiğinde ve sizi kuru bir büyüye soktuğunda çıkmak kolay olmayacak. Flörtleşmenizin çoğunu çevrimiçi yapın ve ilginizi çekene kadar onları kelimelerle etkileyin. 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında iş arkadaşlarınızla flört etmeye çalışmayın. İyi gitmeyecek Kova.

Neyse ki, yirmisinde güneş İkizler’e girdiğinde mojo’nuzu geri almaya başlarsınız. Romantizmin çiçek açabilmesi için yaratıcı randevu etkinlikleri planlamak için mükemmel bir zaman. Özellikle 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna girerken zihniniz ve kalbiniz uyarıldığında.

Yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde flört hayatınız daha ciddileşebilir ve yavaşlayabilir, bu da sizi en son alevinizle uzlaşmayı düşünmeye teşvik edebilir. En iyi randevu geceniz 30 Mayıs’ta İkizler’deki yeni ay sırasında. Duygularınızı paylaşmak için yaratıcı bir tarih planlayarak unutulmaz bir akşam yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.