Koç Haftalık Burç Yorumları (4 Nisan – 10 Nisan Haftası)

Koç burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası neler bekliyor? Koç burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 4 Nisan – 10 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı, siz ve size en yakın kişiler için yeni işlerle ilgili. Kontrol etmek için yeni bir kafe kadar küçük veya bir hareket kadar büyük olabilir. Onunla birlikte gelen enerjiyi seviyorsunuz. Değişiklikler başladıktan sonra biraz yavaşlamaya çalışın, çünkü kendinizi yeniden düzenleyebileceğiniz istikrarlı bir yer bulmanız gerekecek. Hafta sonu eylemden çok konuşmakla geçecek, ancak sizinle gerçekten rezonansa giren en az bir kişi bulacaksınız.


Koç Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta bazen hem dağınık hem de psikolojik olarak zorlayıcı hissettiren eklektik bir enerjiye sahip. Venüs’ün 5 Nisan’da Balık’a girişi, duygusal ölçekte gözlemsel bir ton sağlar, bu da bireysel işleme için hepimiz için biraz daha kolay hale getirir. Venüs sulu Balık burcuna girerken ilişkilerinizin anlamını inceliyor olacaksınız. Bu, kişinin zihninin kendi arzularından etkilendiği bir zamanı işaretleyecektir. Önümüzdeki haftalarda gerçek saplantı noktasına bir şeyler olmasını diliyor olabilirsiniz. Herkesin bu titreşimleri hissedeceğini unutmayın, bu yüzden yalnız değilsiniz.

Bu enerji ile bazı kazançlar ve kayıplar gelebilir. Bu bazen kendi zihninizde bir hapishane gibi görünebilir ve bu mini fırtınada nasıl yol alacağınıza karar vermek size kalmış. Merak ve yaratıcılığın üstün olmasına izin verdiğiniz sürece durdurulamaz olacaksınız. Kendinize karşı sert olduğunuzda, duygusal bir bataklığa sıkışmış gibi hissedeceksiniz.


Koç Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, bu hafta boyunca kendinizi profesyonel olarak daha iyi konumlandırmak için kozmik enerjiyi kullanın.

4 Nisan Pazartesi gününden itibaren Mars, modern Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yapacak ve size düşünmeniz gereken çok şey verecek. Yeni bir girişime başlamak veya olmak istediğiniz yere ulaşmak için atılacak adımları bulmak gibi mesleki özlemlerinize göre hareket etmeyi düşünebilirsiniz. Bu birleşim ayrıca fütüristik vizyonunuzla eşleşen profesyoneller, gruplar ve topluluklarla bağlantı kurabilmeniz için önceden planlamaya da atıfta bulunabilir. Ancak ertesi gün Venüs Balık burcuna geçtiği için herhangi bir girişimde bulunmak için biraz daha beklemek isteyebilirsiniz. Tuhaf ve büyülü olmasına rağmen, Balık’taki Venüs taahhütlerde biraz zor. Bu nedenle, çalışma ilişkileriniz ve yükümlülükleriniz üzerinde normalden biraz daha fazla düşünürken bulabilirsiniz. Neyse ki, herhangi bir uzun vadeli plan hakkında konuşmak istiyorsanız, bunu yapmanın zamanı, 7-8 Nisan Perşembe ile Cuma günleri arasında Koç’taki Merkür’ün hem Satürn hem de Mars’ın Kova’da altmışlık açı yapmasıdır. Bu iki altmışlık pozitif güçlendirici olabilir. kariyer özlemleriniz hakkında konuştuğunuz ve hatta kariyerinizde başkalarıyla çalışmak üzere kendinizi konumlandırmak için ağ oluşturma fırsatları üzerinde hareket ettiğiniz için.


Koç Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aşk bölgenizde yanıp sönen sarı bir ışık var. Dikkat et, Koç.

İleride biraz heyecan var. Hafta 3 Nisan Pazar günü, arkadaşlık evinizde Venüs Kova’da, kariyer evinizde Oğlak’ta Plüton’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Bazen iş ve zevk birbirine karışmaz ve bir ofis romantizmi raydan çıkmaya başladığında bu oldukça açıktır. Belki de bu sadece bir flörttü, yani biraz hasar kontrolü her şeyi düzeltebilir. Ancak bu tam anlamıyla bir aşk ilişkisiyse, ileride bir sorun olduğuna dair sinyallere dikkat edin.

4 Nisan Pazartesi, Kova burcundaki Mars, geleceğin evinizde Satürn ile kavuşuyor. Değerli bir hedefe doğru gerçek bir adım atmak için üzerine inşa edilecek bir çerçeveye ihtiyacınız var. Zorluk, böyle bir yapı inşa etmenin zaman alması ve başlangıçta çok az kâr getirmesidir. Bu, büyük bir şeye hazırlanmak için çalışmak için iyi bir gün. Koç, bugün yeni video düzenleme yazılımını nasıl kullanacağınızı öğrenmek, büyük bir projeden önce araçlarınızı temizlemek veya ofisinizi verimlilik için düzenlemek gibi hazırlık çalışmaları için bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.