Koç Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Koç burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Koç burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta seçenekler ve fırsatlarla dolu. Küçük eylemler harika sonuçlara yol açabilir.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, Venüs Balık’ta, hayaller evinizde, özlem evinizde Oğlak’ta Plüton ile 60’lık açı yaparak başlıyor. Bugün tüm bilginin kaynağına giden yol açıktır. Dileklerinizi meditasyon, görselleştirme veya yüksek sesle söyleyerek manevi düzleme göndermenin zamanı geldi. Koç, ancak Evrene ne istediğinizi söylediğiniz zaman, Evren size başarı için fırsatları (ve dersleri, çünkü her hediye bir dersle birlikte gelir) getirmeye başlayabilir.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. Şimdi cevaplar birkaç gün önce yaptığınız isteklerden geliyor. Koç, yeni bir iş mümkün. Birileri size yeteneklerinize uygun bir iş fikriyle gelebilir. Veya konseptten prototipe yaratıcı bir proje elde etmek için aradığınız bilgileri veren bir videoya rastlayabilirsiniz. Şimdi bu fırsatları hayata geçirmek için harekete geçin.


Koç Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü öfkenize karşı dikkatli olun, yoksa kendinizi bunu kesinlikle hak etmeyen birine kaptırırken bulabilirsiniz. Bir çatışmayı tırmandırma riskini alsanız bile, önümüzdeki birkaç gün için açabilirsiniz ve açmalısınız. Büyük olasılıkla yapmayacaksınız ve iyi zamanların dürüstlüğünüzden geliştiğini göreceksiniz. Hafta sonu boyunca, özellikle sizi ilgilendirdiği ölçüde dedikodulara ayak uydurmak isteyeceksiniz; birisi yanlış bir fikre sahip olabilir. Pazar, yeni yönlere başlamak için mükemmeldir.


Koç Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Anı yaşamak bu hafta ideal, özellikle de Venüs 2 Mayıs’ta Koç burcunda güneşinizle aynı hizaya geldiğinde. İlişki üzerinde çalışmak zor olacak ama çabaya değer. Gerçek şu ki, ilişkinizi gerçekten ileriye taşımak istiyorsunuz, bu yüzden özerkliğiniz ile bir çift olarak yaptıklarınız arasında bir denge bulmanız gerekiyor.

Bu, istediğiniz ortak türüne karar verme zamanıdır. Potansiyel bir partnerle haftada birkaç gece dışarı çıkabilir veya sizin için mükemmel eşi bulabilirsiniz. Sürekli ilişki tarzınızı benimseyen ve liderliği sizin üstlenmenize izin veren biriyle tanışırsanız, devam edin. İlişkiyi her gün yeniden tanımlamak onları diken üstünde tutacaktır.


Koç Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yoğun bir çalışma haftasına hazır olun Koç!

1 Mayıs Pazar gününden itibaren, Balık burcundaki Venüs, Plüton Oğlak burcunda altmışlık açı yapacak ve sizi kariyer yolunuzda otorite ile ilişkilerinizi düşünmeye teşvik edecek. Kariyer yolunuzda kontrolü ele alma konusunda daha güçlü hissedebilir, kariyerinizi değerlendirme gücüyle ve yeteneklerinize güvenerek dönüştürmenize izin verebilirsiniz. Ertesi gün, Venüs burcunuza girerek sizi rakipsiz bir çekicilikle süsler. Bu Venüs transiti sırasında inkar edilemez bir şekilde çekici olacaksınız. Bu enerjiyi, müşterilerle tatlı konuşmak, iş arkadaşlarınıza görevleri devretmek ve toplantılarınızı hızlandırmak için kullanın. Her şeyin yolunda gitmesini bekleyin! Şansınız beklenmedik bir şekilde devam edebilir, Mars Balık’ta Uranüs Boğa’da altmışlık açı yaptığında ve güneş Uranüs ile kavuşum yaptığı 4 ila 5 Mayıs arasında. Şansınızın bir kuruş getirebileceğini unutmayın, bu nedenle finansal planlarınızın kusursuz olduğundan emin olun! Hafta sonu başlamadan önce, işte istediğiniz etkiyi yaratmak için çekiciliğinizi kullanma zamanının geldiğini görebilirsiniz. Koç’taki Venüs, İkizler’deki Merkür ile altmışlık açı yaparken, iş arkadaşlarınızla eğlenceli, neşeli sohbetler yapmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.