Koç Burç Yorumları 7 Nisan 2022

Koç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 7 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sonları düşünmek için iyi bir zaman. Hayatınızdaki bir şey size eskisi kadar çok şey vermiyor mu? Onu kaldırıma tekmelemek zorunda değilsin, ama bir yere tekme at.


7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İstediğini elde etmek için tılsımı kullanmak sadece şimdilik işe yarayacak. Daha derin düşün.


7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Yengeç burcuna girerek sezgilerinizi ve duygusal hassasiyetlerinizi artırıyor. Ne yazık ki, iletişimsel Merkür ile güney ay düğümü arasındaki dengesiz bir açı, beğenseniz de beğenmeseniz de başkalarının duygularını anlamanıza neden olabilir ve bu biraz ağırlaşabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek kozmik sevgiyi ve psişenizin derinliklerine destek verdiğinde ortam hafifleyecek. Başkaları söz konusu olduğunda şefkatinizden yararlanmayı unutmayın, ancak size ait olmayan yaraları iyileştirmekten sorumlu olmadığınızı unutmayın.


7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster duygularınızı ifade etmekte rahat olun, ister konu aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız olun, bugünün astro-hava durumu şeker kaplamak üzere değil, Koç. Örneğin, Merkür’ün burcunuza hakikat bombaları atmasına ek olarak, haberci gezegen görev yöneticisi Satürn ile bağlantı kuracak, bu nedenle ciddi olduğunuzu söylemek güvenli. Kulağa aptalca geliyor, ancak anlaşmayı imzalamak için sonraki adımlarınızı atmakla birlikte, birisi için duygularınızın benzersiz bir karışımı. Ayrıca, Ay’ın aşırı duyarlı Yengeç burcundaki ilk çıkışında, mistik onikinci sırlar eviniz aracılığıyla Balık’taki Venüs ile buluşacak. Sel kapaklarını serbest bırakmaya hazır mısınız?


7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi kalıcı bir izlenim bırakacak şekilde nasıl sunabilirsiniz, Koç? Merkür bugün Kova’da Satürn’e altmışlık burcundayken, bazı konuşmaların ağzınızda bir tat bırakabileceğini görebilirsiniz. Görüşlerinizi ve fikirlerinizi çevrimiçi ve çevrimdışı olarak tanıtırken, uzun vadeli sonuçları göz önünde bulundurmalısınız. Profesyonel ağınızda öne çıkmanıza izin veren bir açıklama yapmak birkaç yöne gidebilir. Merkür burcunuzda iddialı veya agresif olabileceğinden, bugün konuşmadan önce düşünmelisiniz. Ton, çim ve zamanlama çok önemli olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.