Koç Burç Yorumları 2 Nisan 2022

Koç burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçekten az önce bunu mu söyledin? Sağlıklı bir ego iyi bir şeydir, ancak sizinki bir canavara dönüşüyor olabilir. Kendini insan boyutuna indir.


2 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eşyaları gitmelerini istediğiniz yere yönlendirin – kontrol sizde ve bunu biliyorsunuz!


2 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önceden plan yap, Koç! Dün burcunuzda gerçekleşen yeni aydan sonra geleceğiniz için umutlu olmalısınız. Profesyonel kimliğiniz önümüzdeki altı ay içinde değişecek, büyüyecek ve olgunlaşacak. Ancak profesyonel gelişiminiz için bir fikriniz olması tavsiye edilir. Merkür bugün Koç burcunda güneşle kavuştuğunda, sonunda sizi bir profesyonel olarak şekillendirebilecek fikirler hakkında yazmak ve konuşmak için canlanmış hissedeceksiniz. Mesleki gelişiminizle doğru yolda kalabilmeniz için niyetlerinizi yazmak bile akıllıca olabilir.


2 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah profesyonel güç mücadelelerine dikkat et sevgili Ram, ay senin burcunda yolculuğuna devam ederken, düşünceli Plüton’la sert bir kare oluşturuyor. Bu titreşimler, dürtüsel davranmanıza da neden olabilir, bu nedenle daha sonra sizi rahatsız edecek herhangi bir eylemde bulunmamaya çalışın. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna Boğa’yı stabilize etmeye başladığında enerji yumuşayacak. Bu kozmik iklimi, hafta sonunu tam anlamıyla kucaklamak için bir bahane olarak kullanın, önümüzdeki iki gün boyunca yeni kıyafetler, harika yemekler ve belki de güzel bir kadeh şarap ile kendinizi şımartmaya ve şımartmaya söz verin.


2 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür cazimidir (güneş ile burcunuzdaki kavuşum) size sevginizi çatılardan haykırma fırsatı sunuyor, o halde ne bekliyorsunuz Koç? Şaka yapıyorum. Yaralı şifacı Chiron’un yanındayken, gerçeği söylemek göründüğü kadar kolay değil ve burada bitmiyor. Luna, ana ateşlerinizi tutuşturmaya devam ediyor (dün burcunuzdaki yeni aydan sonra) ama aynı anda otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto ile yüzleşecek. Birisi için hırslı olabilirsiniz, ancak doğuştan gelen bir güç mücadelesi ve/veya önceden üstesinden gelmeniz gerekebilecek bir irade savaşı vardır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.