Koç Burç Yorumları 1 Mayıs 2022

Koç burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru kişiyle mi uğraşıyorsun? Belki de sonunda seni sıkacak bir tatlının peşinden koşarak zaman harcıyorsun, ya da belki de bu işi yanlış kişiye soruyorsun.


1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir ivme dalgasına atlayın ve yarın rekabeti yeneceksiniz.


1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Venüs ve Jüpiter dönüştürücü Plüton ile tatlı bir açı paylaştığından, artık size hizmet etmeyen insanlarla veya durumlarla bağları koparmaktan korkmayın. Bu kozmik iklim, evrenin yolunuza yerleştirmeyi planladığı yeni kutsamalara yer açmak için eskiyi temizlemeniz için sizi teşvik edecektir. Neyse ki, öğleden sonra gelip Luna kuzey düğümüne doğru uzandığında gelecek o kadar da uzak görünmeyecek. Doğru yöne gittiğinize güvenmenize izin verin, ancak bu titreşimler yavaş hareket etme eğiliminde olduğundan, sürecinizi aceleye getirmemeye çalışın.


1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün için için yanan Venüs-Pluto altmışlık açısı sayesinde, kozmosta tutkulu bir randevu. Her ne kadar Venüs, münzevi on ikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şey evinizde parıldasa da, ya duygularınızı bastırmak için bilinçli bir çaba gösteriyorsunuz ya da bunun gerçekleştiğinin tamamen farkında değilsiniz. Koç, dünkü güneş tutulmasından sonra ay konfor, istikrar ve değer sistemlerinden oluşan ikinci evinizi tutuşturmaya devam ederken, kendinize saklamaya daha yatkınsınız. Belki de önemli bir kişi veya gizlice bağlantı kurduğunuz biri için yaptığınız bir fedakarlıktır. Her iki şekilde de inceleme için bir şeyler geliyor.


1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerin ve değerin gücü, kariyer yolunuzda tüm farkı yaratabilir, Koç. Bugün, Balık burcundaki Venüs, Plüton’un Oğlak burcunda altmışlık hareketiyle sizi kariyer yolunuzla bilinçaltı ilişkinizi düşünmeye çağırıyor. Yeni geri giden Pluto, profesyonellik, otorite ve itibar ile olan ilişkinizi yeniden düşünmeye, gözden geçirmeye ve gözden geçirmeye teşvik ediyor. Venüs ile uyumlu bir şekilde bağlantı kurduğundan, bu tür ilişkiler konusunda daha iyimser olmalısınız. Kariyerinizin bu yönlerine ilişkin bilinçaltı algınızı ayarlarken, profesyonel yaklaşımınızda daha umutlu ve güçlü hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.