Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Nisan 2022

Koç burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Koç burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, bu ayın başlarında sıcak burcunuzda cızırdayarak, içinde büyüdüğünüz tutkulu bir hava yaratır. Kendinize olan güveniniz yeni insanları cezbeder ve mevcut ya da potansiyel bir sevgiliyi harekete geçirir. Kendinden nasıl bu kadar eminsin Koç? Görünüşe göre sadece bu şekilde doğmuşsun.

Güçlü lideriniz Mars, 4 Nisan’da anarşist Kova burcunda güçlü iradeli Satürn ile kavuşum yaptığında, tüm yanlış nedenlerle dalgalar yaratmaya kararlısınız. Hiçbir şey yanlış değilken neden tekneyi sallasın? Sadece biraz kaos yarattığınızda ne olacağını görmek istemek, bunu yapmak için yeterince iyi bir neden değil.

Ayın on dördünde, motive olmuş Mars nazik idealist Balık burcuna geçtiğinde aşırı davranışlarınız bir şekilde evcilleştirilir, bu yüzden bu ince eşleşmenin size kendi kendini iyileştirme konusunda sunabileceğinden yararlanmaya çalışın. Her zaman bir şey için savaşıyor olmak zorunda değilsin. Bu transit, gerçekten daha mutlu olmak için neye ihtiyacınız olduğunu bulmaya çalışırken iç sesinize güvenmeniz için bir hatırlatmadır.

Güneş, 19 Nisan’da sabırlı Boğa için iddialı burcunuzdan çıkarken, yavaşlamaya ve her şeyi istediğiniz gibi değil, olduğu gibi takdir etmeye başlıyorsunuz. Aşk hayatınızı iyileştirmek için uğraşıyorsanız, bu olacaktır. Sonuçta. Ve şimdilik bununla sorun yok.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bahar tam çiçek açıyor, Koç, ama Venüs 5 Nisan’da Balık burcuna girerken flört hayatınız derin dondurucuda. Onuncu ayda Merkür Boğa burcuna geçtiğinde duygularınızı kendinize saklayın ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanın.

14 Nisan’da Mars Balık’a girerken, geçmiş ilişkilerinizin hayaletleriyle yüzleşmek için flört etmeye biraz ara verin. Zor bir ayrılık yaşadıysanız, kendinize zarar vermeden devam etmenin yollarını bulun. Kapanış için on altıncı aydaki Terazi burcundaki dolunayı kullanın.

Ardından, 19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde tekrar flört havuzuna parmağınızı yavaşça koyun. Ancak, sadece kimseyle dışarı çıkmayın çünkü bu size bir ego artışı ve belki de bedava bir akşam yemeği verir. İyi romantik yatırımlar yapın, böylece zamanınızı boşa harcamayın.

Birinden hoşlanıyorsanız, cesur olun ve Merkür yirmi dokuzuncu ayda İkizler burcuna geçtiğinde ilk hareketi yapın. En iyi randevu geceniz, yeni ayın 30 Nisan’da Boğa’da olduğu zamandır ve yavaşlamaya istekliyseniz, şehvetli bir zevk akşamı yaratır.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Ruh arama

19 Nisan’a kadar burcunuzdaki güneş, kendinizi ifade etmeniz ve becerilerinizi ve yeteneklerinizi dünyayla paylaşmanız için sizi cesaretlendiriyor. Gerçekleştirmeyi umduğunuz hedeflerin bir listesini yapmak ve bu hedeflere yönelik her gün bir şeyler yapmak iyi bir fikir olacaktır. Bu ayın belirsiz yönleri ve etkileri ile kolayca izini kaybedebilirsiniz. Niyetlerinizi yazmak, onları gerçekleştirmeyi çok daha kolaylaştırabilir.

Önümüzdeki haftalarda, diz çöküp işleri halletmek yerine sürüklenmek ve hayal kurmak kolay olacak. Beşincisinde Venüs Balık burcuna geçiyor, ardından gelecek hafta ateşli Mars takip ediyor, bu da sendelemenize ve ivmenizi kaybetmenize neden olabilir. Yaratıcı, yaratıcı ve başkalarının duygularıyla çok uyumlu olurken, dikkatiniz dağılabilir ve enerji seviyenizin düştüğünü görebilirsiniz. Her şeyin üstünde kalmak istiyorsanız, kendinizi hızlandırmanız gerekecek.

16 Nisan’daki Terazi dolunayı, bir ilişkiyi keskin bir odak noktasına getirebilir. Bu bir arkadaşlık, romantizm veya iş ortaklığı olsun, işleri daha ileri götürmek için duygusal bir baskı hissedebilirsiniz.

Güneşin on dokuzunda Boğa burcuna geçişi, finansmana, değerlere ve kaynaklara vurgu yapıyor. Önümüzdeki dört hafta, büyüme ve konsolidasyon zamanı gibi görünüyor. Bir bütçe oluşturun ve hesaplarınızı düzene sokun, paranızın kontrolünü yeniden kazanmanız gerekiyorsa bu iyi bir şeydir. Ayrıca kazançlı bir yan iş bularak daha fazla kazanmaya hevesli olabilirsiniz.

Son olarak, 30 Nisan’daki Boğa burcundaki güneş tutulması ve para bölgeniz yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Kendi işinizi kurmaya hazır olabilir veya ekstra para kazanmak için parlak bir fikriniz olabilir. Eğer öyleyse, devam etmek ve başarılı olup olamayacağınızı görmek için mükemmel bir zaman.


Koç Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yavaşlamanın ve gerçeğe dönüştürmek istediğin vizyonu düşünmenin zamanı geldi, Koç. Bu, sakin olmaya ve sabırla işinize devam etmeye zorlandığınız 16 Nisan’daki Terazi dolunayı sırasında belirginleşecek.

Şu anda senin için büyük bir ders, sadece insan olduğun. Hiçbir şey hemen olmak zorunda değil. Kendinize biraz yavaşlama izni verirseniz ve günden güne bir şeyler almaya başlarsanız, ilerlemeyi görmeye başlayabilirsiniz. Hayattaki küçük şeyleri takdir etmek, kozmik bilinç akışına atlamak kadar kolay yeni fikirlere yol açabilir.

Terazi dolunayı, size bir sözleşmeye veya iş için faydalı bir satın alma işlemine yol açabilecek yeni beklentiler ve iş ortaklıkları dahil olmak üzere bazı eğlenceli fırsatlar getirebilir. Eğlenceli bir yaklaşım benimsemek, motive olmanıza yardımcı olacak ve bu kariyer yolunu ilk etapta neden takip etmeye başladığınızı anlamanıza izin verecektir.

Bu girişimlerin, otuzunda Boğa burcundaki güneş tutulması sırasında tesadüfi olduğu kanıtlanabilir. Ay sonuna kadar gelirinizi artıran büyük bir zam veya kazançlı teklif alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.