Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Mayıs 2022

Koç burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Koç burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Cesur Fırsatlar

Bu sizin için heyecan verici bir ay, Koç, burcunuz için büyük bir destek, size belirgin bir avantaj sağlıyor. Güzel Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçerek çekiciliğinizi artırıyor ve sizi yeni arkadaşlar edinmeye teşvik ediyor. İmajınızı değiştirmeyi düşünüyorsanız, bunun için gitme zamanı.

Zeki Merkür onuncudan 3 Hazirana kadar İkizler burcundan başlayarak planlarınızı geciktirebilecek geri harekette olacak. Yine de, lehinize çalışan çok fazla alıngan enerjiyle, bunu zekice halledebileceksiniz.

10 Mayıs’ta neşeli Jüpiter Koç burcuna geçecek ve 27 Ekim’e kadar burada kalacak ve size muazzam bir destek sağlayacak. Jüpiter, iyi şans ve genişleme gezegenidir, bu yüzden bu, sizi ileriye ve yukarıya götürebilecek fırsatları kollama ve kucaklama fırsatınızdır.

Ayrıca sizi geride tutan her şeyi bırakma şansınız olacak. On beşinci gün Akrep burcundaki ay tutulması, sizi sınırlayıcı inançların atılması gereken alanlar konusunda uyarabilir. Yanlış kalabalıktaysanız, toksik arkadaşlardan da vazgeçmek isteyebilirsiniz.

Güneşin 20 Mayıs’ta konuşkan İkizler burcundaki hareketi, önümüzdeki dört haftanın yoğun geçeceğini gösteriyor. Planlarınızda size yardımcı olabilecek yeni bilgiler arayışında olacaksınız.

Dinamik yöneticiniz Mars, ayın 24’ünde burcunuza geçtiğinde ve yaklaşık altı hafta burada kaldığında, evrenden ikinci bir destek alırsınız. En enerjik ve inatçı olduğunuzda olacaksınız. Önünüze engeller çıksa bile bu sizi gitmek istediğiniz yere gitmekten alıkoyamaz.

29 Mayıs’ta ateşli Mars ve küstah Jüpiter arasında bir bağ, sizi konfor alanınızdan çıkaracak geniş kapsamlı bir proje üzerinde çalışmak için mükemmel.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeni ay, bir blog veya çevrimiçi iş veya proje başlatmak için mükemmeldir.


Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs 2 Mayıs’ta hızlı burcunuzla buluşup ayın geri kalanında orada kaldığından, aşk hayatınız çılgınca yakınınızdayken harekete geçmeden önce düşünecek vaktiniz yok. Bu, bazı feci anların yanı sıra gerçekten harika anlara da yol açabilir, Koç, ancak her ikisini de eşit olarak kucaklarsınız.

Dördüncüsü, bir Mars-Uranüs altmışlığı sizi bazı büyük değişiklikler yapmaya teşvik ediyor ve aşk hayatınızdaki bazı şeyleri karıştırmak bazı ilginç romantik karşılaşmalara yol açabilir. Cesur enerjiniz bugün risk alan diğer kişileri cezbeder.

Genişleyen Jüpiter ile dürtüsel burcunuz arasındaki ortaklık 10 Mayıs’ta başladığında, kendinize gelmeye ve kendi kaderiniz üzerindeki gücünüzü tanımaya başlıyorsunuz. Bir şeylerin olmasını beklemek yerine onları gerçekleştirmeye başladığınızda, romantik mutluluk sizin olabilir.

Güçlü yöneticiniz Mars, yirmi dördüncü gündeki kendinden emin burcunuzla da bağlantı kurarak son derece rekabetçi yönünüzü ortaya çıkarıyor. Baskın zekanızı veya atletik yeteneklerinizi sergileyen tarihler planlamayı seviyorsunuz, ancak bu tür etkinlikler sizin için arkadaşınızdan çok daha eğlenceli olabilir. Kazandıktan sonra hiçbir şey ruh halini “yüzüne” bağırmaktan daha fazla bozamaz!


Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sırasıyla 2 Mayıs ve 10 Mayıs’ta Venüs ve Jüpiter’in güneşinizle olan gezegensel bağlantısı nedeniyle bu ay kendinizi hayattan daha büyük hissedeceksiniz. Gezegen yöneticiniz Mars, iki hafta sonra burcunuzla bağlantı kurduğunda, oyunun zirvesinde ve otorite konumunda olacaksınız.

On beşinci gündeki güçlü Akrep burcundaki canlı bir ay tutulması, yaşamın daha büyük yönlerine ışık tutan enerjik bir portal açmanın kesinlikle harika bir yoludur. Bu, birçokları için bir liderlik dersidir ve kolektif mücadelede eski yöntemlerin serbest bırakılması olabilir. Genel enerji, zihninizi yeni olasılıklara açmanızı ve kariyerinizde modası geçmiş bir zihniyetten uzaklaşmanızı ister, Koç.

İnsanlar 30 Mayıs’taki yeni ayın ay dalgasını gerçekten hissedecekler. Bu, içinizdeki isyancının iş yerindeki diğerlerinin beklentilerine göre öncelikli olacağı anlamına bile gelebilir. Bu titreşim aynı zamanda sizi normal şeyler yapma yolundan çıkmaya ve kariyerinize fayda sağlayan benzersiz bir şey icat etmeye teşvik edecek.


Koç Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mayıs’ta Venüs burcunuza geçtiğinde bu ay sizin için romantizm havada uçuşuyor. Karışmaktan korkma!

Özellikle de Merkür İkizler’de geri hareketine geçtiğinde ve Jüpiter onuncu ayda burcunuza girdiğinde aşk hayatınız biraz karmaşıklaşabilir. Randevularınız gecikebilir ve açık sözlü, aceleci sözleriniz birkaç kişiyi rahatsız edebilir, ancak birini kazanmak için yeterince şansınız ve çekiciliğiniz olacak.

Ancak, 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında çok hızlı bir şekilde ciddileşmemeye çalışın. Daha sonra büyük bir drama yol açabilir. Özellikle yirmisinde güneş İkizler’e girdiğinde, flört etmeye ve kendini bağlamamaya teşvik ediyor.

24 Mayıs’ta Mars burcunuza girdiğinde bahar kaçamaklarınız ısınır ve sizi kimin ve ne istediğinizin peşinden gitmeye teşvik eder. Ve yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, bir ilişkide en çok neye değer verdiğinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

Otuzuncu aydaki İkizler yeni ayı sırasında, ay cilveli bir şekilde sona eriyor. Aşkını sor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.