İkizler Burç Yorumları 6 Nisan 2022

İkizler burcunun 6 Nisan 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 6 Nisan 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Nisan 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 6 Nisan 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 6 Nisan 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 6 Nisan 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar aradıkça, yazarken ya da etlerini vermek için adım atarken, bütün gün bir tavsiye köşe yazarı olacaksınız. Soğuk kalın ve onlara istediklerinin hepsini ve daha fazlasını vereceksiniz!


6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Faturalar birikiyor olabilir, ancak bunlarla başa çıkabilirsiniz. Sadece organize olun ve kazın!


6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken, güneş ve Merkür ile destekleyici açılar oluştururken, kendinizi yüksek, sosyal ve güne fırtınalı bir şekilde başlamaya hazır hissederek uyanmalısınız. Bu kozmik iklimde havayı geveze bir uğultu dolduracak, ancak sosyal hayatınızın yapılması gereken herhangi bir işten uzaklaşmasına izin vermemeye çalışın. Bu akşam Luna, Satürn ve Mars’a bir öpücük göndererek haritanızın ruhsal merkezini harekete geçirdiğinde, evrenle bağlantı kurma fırsatı tezahür edecek. Ancak, bu tür bağları canlı tutmak için ilişkilerinizi perdenin ötesinde beslemek için harekete geçmeniz gerekecek.


6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrene ne istediğini sor İkizler. Aksi takdirde, tabii ki özel birine mesaj gönderirken değilse bile, tezahür günlüğünüze her şeyi yazmaktan çekinmeyin. Örneğin, ay burcunuz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve gelecek vizyonları aracılığıyla güneş ve gezegen yöneticiniz Merkür ile buluşacak. Yani, bu kişiyle sosyal medya aracılığıyla veya belki de en iyi arkadaşlarınızla mutlu saatler boyunca takılırken çok iyi bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Kova’daki Mars-Satürn kavuşumu ile – bilinmeyen bölgelere ait geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – açık sözlü kişiliğiniz lehinize çalışıyor.


6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini ifade et, İkizler! Ay burcunuzda parlarken, iş yerinde normalden daha bilinçli hissedebilirsiniz. Ancak kendinizin özelliklerini gizlemek yerine, gerçek sizi göstermelisiniz. Neyse ki, Ay Koç’ta hem güneşi hem de Merkür’ü altmışlık açı yapar, bu da güveninizi ateşler. Uyumlu yönler, işte görünmenize, aklınızdakileri söylemenize ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak şekilde kendinizi sunmanıza yardımcı olabilir. Hatta ağınızdaki diğer kişilerden güveninizi artırabilecek destek veya cesaret verici sözler bile alabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.