İkizler Burç Yorumları 23 Nisan 2022

İkizler burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Garip bir şekilde kendinin önüne geçmiş gibisin ve tekrar hızını tam olarak bulamıyorsun. Bu önemli değil – yarın akşama kadar her şeyi çözebilmelisiniz.


23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün takip olmadığı için rahatsız mı oldunuz? Konuları kendi elinize alın.


23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Satürn ile yönetici gezegeniniz Merkür arasındaki sert kare nedeniyle sezgilerinizden veya maneviyatınızdan biraz kopmuş hissedebilirsiniz. İnkar veya hüsnükuruntu gerçeği görmenizi engelliyor olabilir ve durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmanızı önemli hale getirebilir. Bazı insanları pembe gözlüklerle görüyorsanız, bu gece Luna Uranüs ile zorlu bir kareye girdiğinde beklenmedik bir gerçeklik kontrolü alabilirsiniz. Sert gerçeklerin sizi bulması muhtemel olsa da, sessizce sizi aşağı çeken herhangi bir toksisiteyi bırakmanıza izin verdiği gerçeğiyle barışmaya çalışın.


23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmalısın İkizler? Kova burcundaki son dördün ayın altında ilerleme arzusu çok büyük olabilir. Eğitim yolculuğunuza başlamanın veya kariyer yolunuzu ilerletmek için bir seyahat fırsatını taahhüt etmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel gelişiminizi geliştirmek için benzersiz fırsatlar aramak için ay enerjisini kullanın. Merkür bugün Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile kavuşum yaptığında, bu tür fırsatların değerini görmek için zihninizi ayarlamanız doğal olarak geliyor. Algınızı değiştirmek kaderdir, bu da şimdi olumlu bir POV’ye sahip olmanın zamanının geldiğini ima eder.


23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok çalışmak ve daha çok flört etmek, İkizler? Günlük rutinleriniz, sağlık alışkanlıklarınız ve genel durum tespiti gibi yoğun altıncı evinizde çok fazla çekişe sahip bir klişe gibi geliyor, ancak için için yanan Akrep ayının Mars ve Venüs ile bağlantı kurduğu her gün değil – onuncu evinizden bahsetmiyorum bile. itibar ve genişletilmiş ağlardan oluşan onbirinci eviniz. Şaka yaptığınızı söylemek tam anlamıyla yetersiz kalır, ama dahası da var. Luna, gününüze duygusal bir vurgu getirirken, gezegen yöneticiniz Merkür’e ve asi Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacak. Bekar veya alıngan, arzularınıza göre hareket edip etmeme konusunda kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.