İkizler Burç Yorumları 1 Mayıs 2022

İkizler burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu gerçekten senin işin değil, ama temizlik ve faturalar gibi küçük şeyler çok bunaltıcı hale gelmeden halletmek zorundasın. Düşündüğünüzden daha uzun sürecek, bu yüzden mümkün olan en kısa sürede ona ulaşın.


1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi sizden başka birine örnek olmanızı istiyor — bağışlayıcı bir ruh olun.


1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, dünkü yoğun güneş tutulmasından sonra evren size rahatlamanız ve yeniden şarj olmanız için izin verdiği için bugün biraz düşük enerji hissedebilirsiniz. Planları iptal etmeye veya fişi çekmeye karar verirseniz, özellikle de zihinsel sağlığınıza veya kişisel bakımınıza odaklanacaksanız, kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, akşam yaklaşırken ve Luna rüya gibi Neptün’e bir öpücük gönderirken sınırlar kolayca belirlenebilir. Ne yazık ki, Satürn’e sert bir kare sizi biraz cansız veya ruhsal olarak kopuk hissetmenize neden olabilir, ancak bu titreşimler çalışma haftası bir kez daha başlamadan dağılacağından üzülmemeye çalışın.


1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bekar ya da romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, mevcut astro-hava, özellikle dünkü yeni ay güneş tutulmasından sonra sizi içe çekmeye devam ediyor. Teslim olma sürecinde kendinizin hangi parçalarısınız? Leydi Venüs ayrıca güç merkezi Plüton’u, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla uyumlu hale getirecek ve ilişki dinamiklerinize bir yoğunluk katmanı ekleyecektir, ancak aynı şekilde, bu konuda iç huzurunuzu önceliklendirmeniz sizin için önemlidir. zaman. Luna, belirli bir bağlantıda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsanız, Satürn ile de karşı karşıya gelecek.


1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzda nasıl güçlenmiş hissedebilirsiniz, İkizler? Şu andan itibaren, Oğlak burcundaki Plüton retrosu, şu anda sizi varlıklarınızı ve finansmanınızı nasıl lehinize kullanacağınızı yeniden düşünmeye zorlarken, borçlarınızı hafifletiyor. Bu uzun vadeli dönüştürücü geri dönüşü düşünürken, profesyonel gelişiminize nasıl devam edeceğiniz konusunda bir fikriniz olabilir. Plüton, Venüs Balık’ta geri gittiğinden, kariyer yolunuzda bir başarıya doğru çalışırken, beklediğinizden daha fazlasına sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Eşyalarını çalıştır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.