İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Mayıs 2022

İkizler burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Altın Fırsatlar

İkizler, bu ay devam ederken manevi bir arayış içindesiniz. Özel bir bölgedeki güneş, sizi yarım kalan sorunları çözmeye teşvik eder. Ayrıca önceliklerinizi sıraya koymak ve önümüzdeki yıl için hedeflerinizi düşünmek için bir şans. Şimdi yapın, böylece güneş üç hafta içinde burcunuza girdiğinde ortaya çıkacak yeni fırsatlar için alana sahip olursunuz.

Sosyal hayatınız için de büyük bir destek olacak. Karıştırmaktan ve kaynaşmaktan hoşlanıyorsanız, gruplara ve kulüplere dahil olmak, ağ kurmak ve tutkulu olduğunuz davalara katılmak için birçok fırsatınız olacak.

Güzel Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçiyor; bu, romantizm arıyorsanız ve flört döngüsüne girmeye hevesliyseniz mükemmel. Ancak ağ kurmak ve eğlenmek için de harika.

Kişisel gezegeniniz olan konuşkan Merkür, 10’unda burcunuzda geri hareketine başlayacak ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak, bu yüzden en iyi planlarınızın bozulmasına hazır olun.

Gregarious Jüpiter, aynı gün Koç’a, ardından 24 Mayıs’ta Mars’a geçerek sosyal ortamınıza yepyeni bir boyut katıyor. 27 Ekim’e kadar olan önümüzdeki aylar, üzerinizde olumlu ve canlandırıcı bir etkisi olabilecek bazı olağanüstü toplantılar için fırsatlar getirecek. Çok şey öğrenecek ve konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik edileceksiniz.

On beşinde Akrep burcundaki ay tutulması, yaşam tarzınızda ve programınızda köklü değişiklikler yapmak için bir şans olabilir. Bu, kötü alışkanlıkları ortadan kaldırmanın ve onları olumlu olanlarla değiştirmenin zamanıdır.

Güneşin 20 Mayıs’ta burcunuza taşınması size yüksek enerji ve güven getiriyor, Bu, kendinizi dünyaya yansıtmak ve fikirlerinizi, görüşlerinizi ve yeteneklerinizi paylaşmak için bir fırsat. Talep göreceksin.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay yeni bir başlangıç ​​için mükemmeldir. Ne yapmak istiyorsan şimdi başla.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Esprili ev gezegeniniz Merkür, bu ayın başlarında konuşkan, akıllı hava burcunuzdan geçerken etraftaki en büyük flört edenlerden birisiniz. Ve nadiren kelimeleri kaybediyorsun, bu da flört etmeyi olabileceğinden çok daha az garip hale getiriyor. Bu potansiyel olarak rahatsız edici sessizlikleri bir şaka ya da ilginç bir önemsiz şeyle doldurun.

10 Mayıs’ta Merkür istasyonları geri hareket etmeye devam edecek, hala akıllı burcunuzda ve sizin üzerinde özellikle iletişim, seyahat ve teknoloji alanlarında olumsuz etkiler yaratmaya başlayabilir. Beyniniz biraz sisli hissediyorsa, bol bol uyuduğunuzdan ve mümkün olduğunca yeniden şarj olması için mola verdiğinizden emin olun.

Güneş, yirmisinde esnek burcunuz için öngörülebilir Boğa’dan ayrılıyor ve gelecek ay için entelektüel yönünüzü keşfetmek için meraklı ve endişeli hissedeceksiniz. Potansiyel flörtlerle konuşarak çok şey öğrenebilirsiniz ve flört etmek eğlenceli olsa da, artık sadece bir kişiye bağlı olmakla ilgilenmiyorsunuz. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa, İkizler, odaklanın.

Zeki Merkür, 22 Mayıs’ta çevik burcunuzdan çıkıp inatçı Boğa’ya geri döndüğünde hala geri harekettedir ve bu, ayın başlarında olduğundan daha fazla gecikmeye ve yanlış anlamalara neden olabilir. Kendi setinize geri dönmek istemenize rağmen (ve hatta belki de aşırı derecede fikirli) açık fikirli kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Kariyerinizde almak istediğiniz yön hakkında birçok kafa karışıklığı getirebilir. Önümüzdeki 30 gün boyunca, gelecek yıllarda profesyonel yaşamınızı artırabilecek birçok kader olayı gerçekleşecek.

2 Mayıs’ta Venüs Koç’a, ardından 10 Mayıs’ta Jüpiter ve 24 Mayıs’ta Mars’a girdiğinde, eski bir meslektaşınız size geleceğe doğru hareket etmeniz gereken yörünge hakkında fikir verebilir. Bulunduğunuzdan farklı bir profesyonel yol izlemeye karar verebilirsiniz.

Bu, Merkür onuncu ayda gerilemeye başladığında iş hayatınıza gelen acımasız enerjinin teması olabilir. Bunu enerjik bir uyandırma çağrınız ve sizi mutlu eden işi yapmanız gerektiğinin bir hatırlatıcısı olarak kabul edin.

İşin aslı, kariyerinizde uzun süredir tatmin olmamış hissetmeniz olabilir. Şimdi, içinde demlenen tüm enerji bir noktaya geliyor. Yeni bir rol bulmak kafa karıştırıcı olabilir, ancak düşünmeye değer. Hepsini bir günde çözmeniz gerekmiyor. İlginizi çeken şeyin ne olduğunu düşünün, sonra ona doğru ilerleyin. Daha da önemlisi İkizler, rahat ol ve hayallerine inan.


İkizler Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

İster arkadaşlar aracılığıyla potansiyel romantik partnerler bulmak, ister flört uygulamaları kullanmak veya yakın bir arkadaşınızın size aşkını itiraf etmesi olsun, Venüs 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçtiğinde aşk sosyal bir ilişki haline gelir. Tüm fikirlerinizi keşfederken işleri rahat tutun, İkizler.

Bununla birlikte, Merkür onuncu gün burcunuzda gerilemeye başladığında, bazı iletişim sorunları ve gecikmeler yaratacak şekilde flört uygulamalarından ve kör randevulardan uzak durun. Neyse ki, Jüpiter aynı gün Koç’a girer ve özellikle yeni bir tanıdıkla flört ederken size biraz daha şans verir. Baygınlık!

15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında flört etmeye küçük bir ara verin. Çok hızlı hareket etmek, bir ilişkinin tutkusunu daha başlamadan söndürebilir. Ayrıca, yirmisinde güneş burcunuza girdiğinde çok daha fazla flört fırsatınız olacak. Sezonunuzu kutlamak için eğlenceli bir kahve randevusu planlayın.

Veya 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçtiğinde bazı arkadaşlarınızla bir grup randevusu planlayın. Grubu ve randevunuzu cezbetmek için gab hediyenizi kullanın. Ancak, yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde aşk hayatınız daha özel hale geliyor. 30 Mayıs’ta burcunuzda yeni ay boyunca bir tarih daha planlayın, ancak sessiz kalın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.