Haftalık Burç Yorumları (18 Nisan – 24 Nisan Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 18 Nisan – 24 Nisan Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 18 Nisan – 24 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 18 Nisan – 24 Nisan haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal fırsatlar bol, ama hepsi bu kadar değil. Romantizm için de biraz zaman var.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün mali evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Koç, şaşırtıcı miktarda para eline geçebilir. Bu çok büyük bir miktar olmayabilir, ancak dikkatinizi çekmek için yeterlidir. Bu, gelecekte uzun vadeli bir gelir kaynağının geldiğinin bir işareti olabilir. Aynı zamanda, bugün acele para kararları vermekten kaçınmanız gerekir. Bir harcama çılgınlığı, enerjiyi ve cebinizdeki parayı tüketebilir.

18 Nisan Pazartesi günü, Balık burcundaki Venüs, gizli ilişkiler evinizde, zevk düşkünü Boğa burcundaki Uranüs ile 60’lık açı yapıyor. Bugün biraz romantizm için bir şans var. Koç, bu, için için yanan bir kor gibi kendiliğinden bir araya gelebilir. Kendinize sadece bu toplantı için zaman ve yer vermeniz yeterli. Bu enerjinin harekete geçmesi için sizden bir kıvılcım alması gerektiğinden, öğleden sonra keyfi için programınızda bir yer ayırdığınızı partnerinize bildirdiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, destekleyici ve ilginç insanları çekiyorsunuz.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, kendi burcunuzda olan Merkür ile, güven evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Birisi, ne kadar dengeli ve güçlü olduğunuzu düşündüklerini söyleyerek sizi şaşırtabilir. Sahnedeki varlığınıza veya bir toplantıyı nasıl yönettiğinize iltifat edebilirler. Senin için romantik arzuları olabilir. Ve bu düşünce bir kez aklınızdan geçtiğinde, başka bir şey düşünmek zor. Ancak bugün en önemli mesaj, başkalarının sizi düşündüğünüzden daha etkileyici görmesidir. Boğa, düşüncelerinizi başkalarının sizi nasıl gördüğüyle uyumlu hale getirmenin zamanı geldi.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, dostluk evinizde, inatçı Boğa burcundaki Uranüs’e altmışlık açı yapıyor. Arkadaşlarından biri seni bir şeye ikna etmeye çalışıyor ama bugün pes etmek istemiyor gibisin. Boğa, bu senin için harika bir fikir olabilir, ama muhtemelen egon engel oluyor. Ya da ne önerdikleri konusunda biraz gergin olabilirsiniz, bu yüzden topuklarınızı kazıyorsunuz. Bu, istediğiniz fırsatlar da dahil olmak üzere her şeyin ilerlemesini durdurabilir. Enerji sadece siz öyle söylediğiniz zaman ilerlemek için serbest bırakılır.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sırlar açığa çıkıyor ve ilginç ifşalar olabilir.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün sırlar evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün bir sır ortaya çıkıyor. İkizler, bu kulak misafiri olduğunuz bir şey olabilir ve şimdi ağzınızı kapalı tutmakla suçlanıyorsunuz. Ama aynı zamanda kendi sırrınızın ortaya çıkması da oldukça olası. Bilgi insandan insana çok hızlı bir şekilde yayılabilir. Ve bu süreç sizi oldukça rahatlamış hissettirebilir. Bu parçanızın açıkta kalmasının çok daha iyi olduğunu görebilirsiniz.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, kariyer evinizde, sezgi evinizde Uranüs’e altmışlık açı yapıyor. İkizler, artık kariyerinizde nereye gittiğinize dair iyi bir sezgiye sahipsiniz. Şirketin daha büyük ve daha güçlü bir operasyon yapmak için bir dizi finansman yapmak veya bir rakiple birleşmek üzere olduğunu görebilirsiniz. Sektörünüzde yenilikler olabilir veya teknoloji sizinkine benzer işleri devralıyor olabilir. Yenilikler veya AI yakında tüm pozisyon kategorilerini silebilir. Bundan beş yıl sonra işlerin nerede olabileceğini görmek için mesleğinize gözünü kırpmadan bakmanın zamanı geldi. Sezginiz sizinle konuşuyor. Biraz sessiz zaman ayırın ve ne dediğini dinleyin.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizi tanımak isteyen ilginç insanlarla tanışıyorsunuz.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün dostluk ve topluluk evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, arkadaş çevreniz çok daha geniş olabilir. Kanser, benzer düşünen insanlardan oluşan bir organizasyona katılabilirsiniz. Ya da belki kiliseye gidiyorsunuz ve sonra dondurma sosyalleşmek için kalıyorsunuz. Muhtemelen bir karşılama daveti alacaksınız. Bir kişi akşam yemeği için evine gelmenizi isteyebilir. Kabilenizi bulmanız için harika bir zaman. Bu, mahalledeki bir barda, yerel bir kafede veya köpek parkında olabilir.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, eğitim evinizde, teknoloji evinizde Uranüs’e altmışlık açı yapıyor. Bu günlerde belirli bir düzeyde teknik bilgi edinmek için gereklidir. Bu, geride kaldığınız bir alansa, en azından bir nebze olsun yetişme zamanı. Sosyal medya gönderilerinin nasıl yapılacağı, çevrimiçi bir özgeçmişin nasıl yapılacağı veya bilgisayarınızı nasıl yedeklenip bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağınız konusunda bir ders alabilirsiniz. Yengeç! Bugün yeni bir şey öğreniyorsunuz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta daha görünür hale geliyorsunuz ve bu fırsatlar getirebilir.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün şöhret evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Leo, ani bir ün patlaması yaşayabilirsin. TikTok veya Instagram’a koyduğunuz bir gönderi, normal gönderilerinizden çok daha fazla kişiye ulaşabilir. Blogunuza bir makale eklemek, şiir kitabınızı Amazon’a yüklemek veya şarkılarınızı Spotify’a eklemek için harika bir zaman. Şöhret vaktin geldi.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, para ve yatırım evinizde, Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Leo, çok farklı bir yatırım türüyle aşırı derecede ilgileniyor olabilirsin (bazıları takıntılı diyebilir). Bir parçanız iki ayağıyla atlamaya ve paranızı tehlikeye atmaya hazır. Ama hala çok fazla bilinmeyen var. Bu bir satranç oyunu değil. Bu daha çok, oyunun yüzde 90’ının başka birinin elinde saklandığı poker gibidir. Neye yatırım yapmayı düşündüğünüz konusunda bilgi sahibi olmanın zamanı geldi. Bir yatırım eğitimi yapmak iyi bir fikirdir. Düşündüğünüz buysa, kripto para birimleri hakkında birçok talimat var.


Başak Burcu

Başak Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni yönlere gidiyorsunuz.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün seyahat evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Aniden şehirden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Başak, sahile giden bir trene atlayabilir veya çok eğlenceli ve bütün gece açık olan yakındaki bir şehre hızlı bir uçuş yapmak isteyebilirsiniz. Uzak bir yürüyüş parkuru bulmak için dağlara çıkmayı düşünün. Vahşi doğayı keşfedebilir ve belki de gizli bir şelaleyi ortaya çıkarabilirsiniz. Bir sonraki tatilinizi planlıyor olsanız bile, bu pozitif enerjiyi ruhunuzu yeni bir yere göndermek için kullanabilirsiniz.

18 Nisan Pazartesi günü, Balık burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde, taahhütler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Aşk arıyorsanız, uzun vadeli bir bağlılık isteyen biriyle karşılaşabilirsiniz. Ruh eşini arayan birini bulabilirsin, bu senin de aradığın bir şey olabilir. Şimdi bu kişiyle oturup gelecek hedefleriniz hakkında uzun bir konuşma yapabilirsiniz. Eğer çıkıyorsanız, nişanlanmak veya hatta kaçmak hakkında şaşırtıcı bir konuşmanız olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizin için yeni yollar açılıyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Merkür’ün Boğa burcunda, yakınlık evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Terazi, romantik türden beklenmedik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Tamamen plansız olabilir (ki bu muhtemelen Uranüs’ün dahil olduğu içindir), ancak aniden öpüşme olur ve belki de bazı giyim-isteğe bağlı faaliyetler takip eder. Bu, en gerçek haliyle kendiliğindenliktir. Kişisel sarkacınız, her zamanki duruşunuzdan sallandı ve altındaki bir yaban kedisini ortaya çıkarmak için saklı kaldı. Bu oldukça eğlenceli ve unutulmaz bir gün olabilir.

18 Nisan Pazartesi günü, Balık burcundaki Venüs, iş evinizde, diğer insanlardan gelen para evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, işyerindeki satışlarınızla veya mükemmel müşteri hizmeti vererek bir ödül kazanabilirsiniz. Terazi, işinizde fazladan saatler kazanabilir ve eve daha büyük bir maaş çeki getirebilirsiniz. Veya komisyonunuzu normalden daha fazla artırarak büyük bir müşteri kazanabilirsiniz. Bu, eski tenis ayakkabılarını veya disko döneminden kalma kıyafetleri çevirdiğiniz yan konser eBay mağazanız da dahil olmak üzere her türden satış yapmak için iyi bir gün.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, insanlarla ilginç karşılaşmalar birçok fırsatı beraberinde getiriyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, o kadar ilginç ve heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz ki, onları düşünmekten kendinizi alamayacaksınız. Ve muhtemelen onlar da senin için aynı şeyi hissediyorlar. Akrep, bu kişi beyninizi yeni şeyler düşünmeye sevk eder ve bu konuşma sizi günün geri kalanında iyi bir ruh haline sokabilir. Bu kişi farklı bir geçmişe sahip olabilir ve bu nedenle birbirinize anlatacak çok hikayeniz ve karşılaştıracak deneyimleriniz var. Bu harika bir arkadaşlığa ve hatta romantik bir bağlantıya dönüşebilir.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, risk alma ve macera evinizde, ortaklık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bir arkadaş veya iş bağlantısı, sizi konfor alanınızın dışında bir şey yapmaya teşvik edebilir, ancak aslında oldukça faydalıdır. Kendinizi yeterli hissetmediğiniz bir işe özgeçmişinizi göndermeye cesaret edebilirler. Bir ders vermek için bir başvuruda bulunmanız için size iki kez cesaret edebilirler. Akrep, yeni web sitenizi başlatmanız için size üç kez cesaret edebilirler. Bugün, hayatınızda sizi başarıya doğru zorlayan biri var. Senin için kök salıyorlar.


Yay Burcu

Yay Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük değişimler bazı harika sonuçlara yol açıyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün sağlık ve esenlik evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün sağlığınız için yeni bir alışkanlık edinebilirsiniz. Yay burcu, güne proteinli smoothie ile başlayabilir veya aralıklı orucu denemek için kahvaltıyı tamamen atlayabilirsiniz. Sabah yürüyüşe çıkabilir veya kan pompalamak için bir düzine şınav çekmek için yataktan kalkabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde yoga dersine katılabilir veya parkta tai chi yapan bazı komşularla birlikte katılabilirsiniz. Bugün güne güzel bir başlangıç ​​yapabilirsiniz.

18 Nisan Pazartesi günü, konut evinizde Balık burcundaki Venüs, temizlik evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Yay, evde bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Belki de o qi enerjisinin akmasını sağlamak için mobilyaları Feng Shui ilkelerine göre hareket ettiriyor olabilirsiniz. Banyodaki duvar kağıdını kaldırmaya karar verebilirsiniz, ancak altında 70’lerden gerçekten yapıştırılmış parlak mavi duvar kağıdı olduğunu görebilirsiniz. Sonunda banyoyu boyayabilirsin.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyanızı alt üst edebilecek heyecan verici şeyler oluyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Merkür’ün Boğa burcunda, romantizm ve macera evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Oğlak, hızlı bir buluşma romantik olabilir. Yanlışlıkla bir yabancının omzuna dokunabilir ve bir elektrik bağlantısı keşfedebilirsiniz. Belki de bu kişiyi başka bir hayatta tanıyordunuz. Haritalarınız arasında güçlü bir astrolojik bağlantı olabilir. Telefon numaralarını almak akıllıca olabilir.

18 Nisan Pazartesi günü iletişim evinizdeki Balık burcundaki Venüs, yaratıcılık evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, deli gibi beyin fırtınası yapabilirsiniz. Bir fikir tsunamisi akıyor. Oğlak, onları yeterince hızlı yazamayabilirsin. Bunlar YouTube videoları, sanat projeleri, şarkı sözleri veya bahçede nasıl bir manzara istediğinize dair fikirler olabilir. Bu projelerin alacağı zaman ve para konusunda endişelenmeyin. Önemli olan fikri yakalamak ve kaynaklar, zaman ve enerji sorununu daha sonraki bir tarihte ele almaktır.


Kova Burcu

Kova Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta siz konuşurken başkaları dinliyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün konut evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Kova, muhtemelen evde bir şeyler değişiyor. Yakın zamanda taşınmış ve bavulları açmış olabilirsiniz. Evde tadilat yapıyor olabilirsiniz ve şimdi mutfakta olan her şey oturma odasında ve ihtiyacınız olduğunda o kahve çekirdeğini bulamıyorsunuz. Planları, mimari çizimleri düşünmek veya bir peyzaj mimarı ile tanışmak için iyi bir gün.

18 Nisan Pazartesi günü, Balık burcundaki Venüs, harcama evinizde, evinizin ve ailenizin evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Kova, heykelsi ve metalden yapılmış duvarlara asmak için harika bir antika mobilya parçası veya bir şey bulabilirsin. Belki de üzerine oturmak için büyük yastıklar, Quan Yin veya diğer ruhsal ustaların bir heykeli ve enerjiyi sesle temizlemek için bir Tibet şarkı söyleyen kasesi ile tamamlanmış bir meditasyon odası kuruyorsunuz.


Balık Burcu

Balık Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni fikirler uyguluyorsunuz ve bu sizi başarıya götürüyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün düşünce ve fikir evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bu aslında dahiyane bir yön. Balık, bu, fikirleri Evrenin kendisinden indirebileceğiniz anlamına gelir. Bunu probleminizi, çözmeye çalıştığınız şeyi belirterek yaparsınız. Ve sonra fikirlerin size gelmesine izin vermek için kendinize dikkatinizi dağıtmayacak bir alan verin. Bazen Evrenin söyleyeceklerini dinlerken yüzmek veya bir parkta yürümek iyidir. Bugün süreci başlatırsanız, cevaplar bugün ve daha sonraki günlerde gelecektir.

18 Nisan Pazartesi günü Venüs, kendi burcunuzdaki Balık burcunda, iletişim evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Balık, birisi seni randevu için arayabilir. Bir çevrimiçi tanışma sitesi aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, “göz kırpmayı” veya birinin resmini beğenmeyi düşünün. Ve zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgilinize gizli bir aşk notu bırakın. Kesinlikle memnun kalacaklar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.