Günlük İş Burç Yorumları 28 Nisan 2022

28 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 28 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne dilediğine dikkat et Koç. Bugün Merkür Boğa’da, Plüton’u Oğlak’ta üçgen yaparken, çalışmayla ilgili düşüncelerinizin, konuşmalarınızın ve fikirlerinizin arkasında muazzam bir güç var. İlerlemek için ne yapmak istediğinizi düşünürken, neye hayat vermeyi seçtiğinize dikkat edin. Plüton’un enerjisi, Merkür’ü dönüştürebilir ve güçlendirebilir, bu da özlemlerinize odaklanmanıza izin verir. Bununla birlikte, küçük Plüton, düşüncelerinizi ve konuşmalarınızı daha az üretken bir şeye dönüştürerek son derece takıntılı da olabilir. Kariyerinizi düşünürken tek yönlü bir zihniyete sahip olmamaya çalışın.


Boğa Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikirlerin seni nereye götürebilir, Boğa? Burcunuzdaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, profesyonel fikirlerinizle ilerlemek için oldukça istekli hissedebilirsiniz. Mesleki gelişiminizi ilerletmek için belirli seyahat ve eğitim fırsatlarını düşünüyor olabilirsiniz. Fikirleriniz devraldıkça, Pluto’nun takıntılı, kontrol edici doğasına dikkat edin. Bir zihniyete veya bir fikre çok fazla eğilirseniz, yanlışlıkla yanlış şeye odaklanabilirsiniz. Yüzünüze inat olsun diye burnunuzu kesmeyin. Profesyonel seçeneklerinizi keşfetmeye devam ederken açık fikirli olun.


İkizler Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye hayat vermeyi seçtiğine dikkat et İkizler. Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, zihinsel güç duygunuz muazzamdır. Ne düşündüğünüz ve profesyonel varlıklarınızı nasıl değerlendirdiğiniz, kariyer yolunuzda büyük bir fark yaratabilir. Varlıklarınızı, tahvillerinizi, yatırımlarınızı ve daha fazlasını gözden geçirirken, kariyer yolunuzda kendinizi güvende hissetmek için bu öğeler üzerinde nasıl daha fazla güç üstlenebileceğinizi düşünün. Profesyonel becerinizi artırabilecek belirli fırsatlara yatırım yaparak ilerlerken hangi borçların hafifletilebileceğini düşünmelisiniz.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Pantolonu kim giyiyor, Kanser? Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, bugün kendinizi üstün durumda bulabilirsiniz. İş ilişkileriniz ve mesleki yükümlülükleriniz söz konusu olduğunda, sahip olduğunuzu kabul edebileceğinizden daha fazla güce sahipsiniz. Ancak, dikkatinizi elinizde olana çevirerek ve kartlarınızı doğru oynayarak zirveye çıkacağınızı görebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler, profesyonel gücünüz hakkında çok şey söyleyebilir. Bu nedenle, konuşmalarınızda ne verdiğinize dikkat edin.


Aslan Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerin nereye gidebilir, Leo? Bugün Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, geleceğinizi ve geçmişinizi düşünün. Üçgen istikrarlı ama güçlü bir şekilde ortaya çıkarken, kariyerinizin gidişatını düşünün. Şu anda ne ile tanındığınızı, neyi başardığınızı ve mevcut konumunuz daha büyük bir şeye yol açıp açamayacağını düşünün. İş arkadaşlarınızla planlarınız hakkında anlamlı bir konuşma yapmak harika bir geçiş olabilir. Kariyerinizde sahip olduğunuz gücü ortaya koyarak hedeflerinize hayat verin.


Başak Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılık her yere götürebilir, Başak. Yeteneklerinizi, becerilerinizi ve profesyonel tutkularınızı dönüştüren Oğlak burcundaki Pluto ile çok şeyin değiştiğini görebilirsiniz. Yetenekleriniz daha gelişmiş ve tanımlanmış olabilir. Kendini ifade etmene hitap eden tutku projeleri ve sanatsal yan koşuşturmalar başlamış olabilir. Pluto, Merkür’ü Boğa’da üçgen yaptığından, kariyerinizde büyümeye devam etmek için bir sonraki maceranızı düşünmelisiniz. Mesleki gelişiminiz, belki de eğitim veya seyahat yoluyla keşifte yeni bir yolculuğa çıkmak üzere. Senin için saklanacak çok şey var!


Terazi Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yuva yumurtanıza nasıl daha fazla yatırım yapabilirsiniz, Terazi? Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığından, zihniniz muhtemelen finans ve güvenliğinizin geleceğine sabitlenmiş durumda. Yatırımlar, borçlar, krediler ve emeklilik planları bu geçiş sırasında odak noktası olabilir. Finansal varlıklarınız hakkında bankalarınız, finansal danışmanlarınız ve hatta eşiniz ile birkaç görüşme yapmayı düşünmelisiniz. Şimdi, kredileri geri ödemekten gelecek için para biriktirmeye kadar güvende olduğunuzdan emin olmanın tam zamanı. Plan yapmak için şimdiki gibi bir zaman yok.


Akrep Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizle ilgili daha iyi iletişim kurmanın zamanı geldi, Akrep. Merkür zıt burcunuzda, Boğa, Plüton Oğlak burcundayken bugün, iş arkadaşlarınızla (ve hatta müşterilerinizle) aynı seviyeye gelmeye çalıştığınızı fark edebilirsiniz. Konuşma sırasında profesyonel konular ortaya çıktıkça, belirli ayrıntılara takılıp kalmamaya çalışın. Herhangi bir şey varsa, çalışma ilişkilerinizi ve düzenlemelerinizi daha iyi hale getirmek için neler yapabileceğinizi görmek için üçlünün dönüştürücü doğasına yaslanın. İstediğinizi elde etmek için manipüle etmeye de gerek yok. Nereye gittiğini görmek için dürüst bir konuşma yapın!


Yay Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şu anki işinize ne kadar değer veriyorsunuz, Yay? İşinizin hayatınızda ve banka hesabınızda nasıl bir ağırlık taşıdığını düşünmek, Boğa burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında kesinlikle gündeme gelecektir. İşiniz size iyi bir yaşam sürmekten ideal rutininize sahip olmaya kadar ihtiyacınız olan her şeyi sağladığından, dünyevi üçgen muazzam bir istikrar anlamına gelir. Ancak üçlü, işinizin, özellikle finansal olarak, sizin üzerinizde bir miktar güce sahip olabileceği anlamına da gelebilir. İşinizin bazı yönlerine takıntılı olmak yerine, minnettar bir zihniyete yaslanmaya çalışın. İşkolik olmadan işinizi takdir edebilirsiniz!


Oğlak Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonelce parlama vaktin geldi Oğlak! Bugün burcunuzdaki Plüton, Merkür’ü Boğa’da üçgen açı yaptığından, işinizin yaratıcı yönlerinden son derece ilham almış hissedebilirsiniz. Rolünüz dahilinde ne kadar sanatsal ve yetenekli olabileceğinizi göstermenin şimdi tam zamanı. Yeteneklerinizde muazzam bir gücünüz var, bu yüzden profesyonel dünyanıza neyden yapıldığınızı göstermenin zamanı geldi! Çalışmanızın bir portföyünü oluşturmak veya en son başarınızı profesyonel sosyal medyanızda yayınlamak gibi yaratıcı bir şekilde gösteriş yapmayı düşünün.


Kova Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltınızın melodisini nasıl değiştirirsiniz, Kova? Bugün Plüton Oğlak’ta, Merkür’ün Boğa’da altmışlık açı yapıyor ve başarılı olabilmeniz için boyun eğmeniz ve bazı kalıcı bilinçaltı engelleri aşmanız gerektiğini gösteriyor. Zayıf yönlerinizden çok yeteneklerinize odaklanmanız gerekebilir. İşinizde yapamadığınız veya yanlış yaptığınız şeyler için kendinizi hırpalamak yerine, elde ettiğiniz becerilere odaklanmalısınız. Gücünüzü ve güveninizi becerilerinizde bulun. Bu zihniyete uyum sağlayarak, yeteneklerinizi ortaya koyarken daha özgüvenli hissedebilirsiniz!


Balık Burcu

28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalleriniz ve arzu ettiğiniz topluluk hakkında konuşun, Balık. İşinizi yürütmenin bir parçası, arzulayacak bir şeye ve bağlantı kuracak insanlara sahip olmaktır; bu, bugün Oğlak burcundaki Plüton’un Merkür’ün Boğa burcundaki üçgeni ile ortaya çıkar. Kariyerinizde neyi başarmak istediğinizi düşünün. Neyin araştırmaya değer olduğunu belirlemek için iş arkadaşınızla birkaç hayaliniz ve fikriniz hakkında konuşun. Ardından, profesyonel olarak kiminle ilişkilendirilmek istediğinizi düşünün. Profesyonel yaşamınızı değiştirebilecek güçlü kişilerle ağ oluşturmaya başlamanın şimdi tam zamanı!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.