Günlük Burç Yorumları 7 Nisan 2022

7 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 7 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Yengeç burcuna girerek sezgilerinizi ve duygusal hassasiyetlerinizi artırıyor. Ne yazık ki, iletişimsel Merkür ile güney ay düğümü arasındaki dengesiz bir açı, beğenseniz de beğenmeseniz de başkalarının duygularını anlamanıza neden olabilir ve bu biraz ağırlaşabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek kozmik sevgiyi ve psişenizin derinliklerine destek verdiğinde ortam hafifleyecek. Başkaları söz konusu olduğunda şefkatinizden yararlanmayı unutmayın, ancak size ait olmayan yaraları iyileştirmekten sorumlu olmadığınızı unutmayın.


Boğa Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç burcuna geçiyor ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne ışık tutuyor. Bu ay yerleşimi, kalpten konuşmanıza yardımcı olabilir ve başkalarıyla daha organik bir şekilde bağlantı kurmanıza olanak tanır. Bu öğleden sonra, Luna yönetici gezegeniniz Venüs’ü öptüğünde sosyal hayatınız biraz hareketli olabilir. Sevdiklerinize ulaşmak için adımlar atın, özellikle de üsse dokunmayalı uzun zaman olduysa. Gün sona ererken, entelektüel uyarılara aç olacağınızdan, zihninizi iyi bir kitap veya belgeselle beslemeyi unutmayın.


İkizler Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay sulu Yengeç’ten geçerken, tatlı İkizler, bugün başkalarının beklentilerini veya son teslim tarihlerini karşılamak için baskı veya acele hissetmeyin. Bu ay yerleşimi, hayata daha yavaş yaklaşmanıza neden olabilecek ihtiyaçlarınızı ve duygularınızı beslemenizi isteyecektir. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna’nın Venüs’e bir öpücük göndererek profesyonel motivasyonunuzu harekete geçirdiği zaman iş yerinizde kendi tarzınızı bulmayı başaracaksınız. Bu akşam üstün bir yemek, güzel bir müzik ve kaliteli kumaşlar ile kendinizi rahat bırakın. Bu kozmik iklim, duyularınızı harekete geçirmek ve belki biraz da lüks için idealdir.


Yengeç Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzda ilerliyor tatlı Yengeç, ihtiyaçlarınızı ön planda tutarken sizi ışıl ışıl parlamaya teşvik ediyor. Bu ay yerleşimi aynı zamanda popülaritenizi artırmaya hazır, ancak kendinizi toksik etkilerden veya en iyi ilginizi çekmeyen insanlardan koruduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna’nın tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek haritanızın ruhsal merkezini harekete geçirdiğinde kozmik korumadan yararlanacaksınız. Bu titreşimler, diğer tarafla olan ilişkinizde ciddi bir ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir, bu nedenle meditatif veya sihirli bir uygulama yaptığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün her şeyi derinden hissedeceksiniz, çünkü Yengeç ayı haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne ışık tutuyor. Bu titreşimler, özellikle yalnız bir zaman geçirmeyeli uzun zaman olduysa, sosyal hayatınızdan bir adım geri atmanız için size ilham verebilir. Luna, tatlı Venüs ile bağlantı kurduğunda, bu öğleden sonra yakın bir sevdiğiniz ruh halinizi yakalayabilir. Umursayan biriyle gardınızı düşürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın, çünkü ruhunuzun derinliklerine ihtiyaç duyduğunuzu bile fark etmediğiniz şifa getirebilir.


Başak Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün, Ay Yengeç’e ve güneş on birinci evinize girerken, arkadaşlık çevrenizden duygusal doyum gelecek. Bu titreşimler ayrıca sosyal medya hesaplarınızda daha aktif olmanız için size ilham verebilir, bu yüzden devam edin ve arka cebinizde sakladığınız o sevimli özçekimi gönderin. Bu öğleden sonra, Luna tatlı Venüs’e bir öpücük üflediğinde romantizm sizi bulacak. Sadece bir arkadaş olduğunu düşündüğünüz biri romantik bir ilgi göstermeye başlayabilir, bu yüzden gizlice bir meşale tuttuğunuz herkesle sohbet ettiğinizden emin olun. Şu anda evli iseniz, bu enerjiyi sevgilinizle flört etmek ve bağınızı güçlendirmeye yardımcı olmak için kullanın.


Terazi Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay bugün Yengeç burcuna geçiyor ve haritanızın kariyer hedeflerini yöneten sektöründe ışığını parlıyor. Bu enerji, meslektaşlarınız ve üstlerinizle gelecekte profesyonel ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilecek ilişkiler geliştirmek için mükemmeldir. Bu öğleden sonra, Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir bağlantı, başkalarına iş yüklerinde yardım etme konusunda size ilham verebilir, ancak tabağınızı size ait olmayan görevlerle aşırı doldurmamaya çalışın. Gün sona ererken, kariyer hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırın ve bu başarılar için evrenden yardım isteyin.


Akrep Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün dokuzuncu bulutta olacaksınız, tatlı Akrep, Yengeç ayı, haritanızın maneviyatı yöneten sektöründe bir ışık tutarken. Merhamet ve barış duygusu, size etrafınızdaki dünyayla bağlantı kurma fırsatı vererek, gözlerinizi eşzamanlılıklara ve küçük nimetlere açar. Öğleden sonra Luna’nın tatlı Venüs’ü öpmesiyle bu güzel hisler süper güçlenecek. Bu süre zarfında arkadaşlarınızla bağlantı kurduğunuzdan emin olun, çünkü bunu yapmak kalbinizi bolca sevgi ve şükranla dolduracaktır. Bu aynı zamanda biraz sanatsal olmak için harika bir zaman, bu yüzden devam edin ve son zamanlarda oynadığınız yaratıcı projeler üzerinde çalışın.


Yay Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün yüzey seviyesindeki etkileşimler için havasında olmayacaksınız, çünkü Yengeç ayı haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü aydınlatıyor. Sevdiklerinizle derinlere inmeye hazır olsanız da, paylaşmaya hazır görünmüyorlarsa kimsenin sınırlarını zorlamamaya çalışın. Luna uyumlu Venüs ile üçgen oluşumuna girdiğinde bu öğleden sonra havayı tatlı hisler dolduracak. Bu kozmik iklim, evinizde sıcacık bir gece hayal etmenize neden olacak, bu yüzden programınızı boşalttığınızdan emin olun, böylece en sevdiğiniz TV şovunu izleyerek koltuğa kıvrılabilirsiniz.


Oğlak Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç burcuna ve güneş yedinci evinize girerken, sevgili Oğlak, bugün etrafınızdaki havayı bir hafiflik dolduracak. Bu titreşimler, kalbinizi açmak ve minnettarlığınızdan yararlanmak için mükemmeldir, bu yüzden daha yumuşak tarafınızı kucaklamaktan korkmayın. Bu öğleden sonra Luna, Venüs’e bir öpücük gönderip sizden sevginizi seslendirmenizi istediğinde, sevgilinizin kulağına tatlı romantizmler fısıldamaya çağırılmış hissedebilirsiniz. Bu rüya gibi hisler sizi akşama kadar takip edecek ve romantik bir randevu gecesi için mükemmel bir gece olacak. Ancak, kişisel bakım gecesi için geciktiyseniz, kendinize biraz TLC vermeyi düşünmelisiniz.


Kova Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç burcu sizi zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye zorlarken, bugün iyi yaşamaya söz verin. Besin açısından zengin besinler yemek, makul bir programa bağlı kalmak ve gün boyunca esnemek, bu enerjiyle çalışmanın harika yollarıdır, özellikle de fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyeli uzun zaman olduysa. Bununla birlikte, sağlığınıza dikkat etmeniz, kendinizi kısıtlamanız gerektiği anlamına gelmez. Bu öğleden sonra, Luna ve Venüs arasında faydalı bir bağlantı, kendinizi tedavi etmek için kozmik bir izin görevi görecek, bu yüzden kendinizin olduğu kadar tatlı bir şeyle kendinizi şımarttığınızdan emin olun.


Balık Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün küstah bir ruh halinde olacaksın, Yengeç ayı haritanızın yaratıcılığı, egoyu ve kendini ifade etmeyi yöneten sektörüne ışık tutarken. Gerçek benliğinizin parlamasına izin vermekten korkmayın, çünkü insanlar “gerçek sizi” kabul edeceklerdir. Bu öğleden sonra, Luna, Venüs’e bir öpücük göndererek auranızı yumuşak bir cazibeyle kutsadığında romantizm ortaya çıkabilir. Bu enerji biraz flörtleşmek için mükemmel olsa da, kendinizi sevmek ve takdir etmek için biraz zaman ayırmanız da aynı derecede hayati olacaktır. Gün sona ererken, evren sizi sanatı kucaklamaya zorlarken yaratıcı olmanın yollarını arayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.