Günlük Burç Yorumları 4 Nisan 2022

4 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 4 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bazı arkadaşlarınıza kıyasla biraz kararsız hissedebilseniz de, Boğa ayı bu sabah uğurlu Jüpiter ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurarken, bir barış ve içsel iyimserlik duygusu yolunuza güvenmenizi sağlayacaktır. Neyse ki, öğleden sonra Luna, kariyerinizde ve tazminatınızda olumlu değişimler yapmanıza yardımcı olan Plüton’a bir öpücük gönderirken, iş yerinizdeki gücünüzden yararlanma şansınız olacak. Akşam çökerken ve ay İkizler burcuna geçerken, aileniz ve arkadaşlarınızla sosyalleşmeniz için sizi teşvik eden hafif ve konuşkan bir hava havayı dolduracak.


Boğa Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Mesleki stres veya belirsizlik ruh halinizi düşürme tehdidinde bulunsa da, ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken bu baş gösteren korkuların üstesinden gelebilmelisiniz! Neyse ki, arkadaşlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan alacağınız büyük bir destek, sizi rahatsız eden iş kaygılarının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, çünkü yakın müttefiklerinizin sevgisini kabul edip onlardan faydalanabilirsiniz. Bu öğleden sonra Luna’nın Pluto ile bağlantı kurarak sizinle güçler arasındaki perdeyi incelttiğinde eşzamanlılıklara ve işaretlere dikkat edin. Bu aynı zamanda bir meditasyon seansı almak için harika bir zamandır, çünkü bunu yapmak şu anda üzerinde çalıştığınız rahatsız edici duyguları çözmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcu Satürn ve kaderin düğümleri ile sert bir t-karesine girerken, bugün günlük rutininizde biraz ilhamsız hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim sizi bir şans zamanının geldiği sonucuna götürebilir. Ancak bunun neye benzediğini anlamak zor olabilir. Neyse ki, uğurlu Jüpiter ve rüya gibi Neptün’den iyi hisler akacak ve bir kariyer değişikliğinin yolunuzu nasıl canlandırabileceği konusunda beyin fırtınası yapmanıza yardımcı olacak. Daha heyecan verici durumlar dilemekten korkmayın, ancak bunları gerçeğe dönüştürmek için gerçek dünyadaki adımları atmanız gerektiğini unutmayın.


Yengeç Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Boğa burcu gökyüzünde hayatınızdaki hem iyi hem de kötüyü vurgulayarak bir dizi bağlantı kurarken, bugün insanlarınızın kim olduğunu bileceksiniz. Bir yandan, bolca destek ve havalandırmak için güvenli bir yerle yaşamınızı sürdürmenize yardımcı olan “sür ya da öl” arkadaşlarınız tarafından minnettar ve desteklenmiş hissedeceksiniz. Ne yazık ki, iş arkadaşlarınızın veya tanıdıklarınızın varlığı ve eylemleri sizi gerginleştirmekle tehdit eden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Size keder veren herkesten geri adım atmak için kendinize izin verin ve özellikle de gülmeye ihtiyacınız varsa, gün boyunca en yakın arkadaşınıza mesaj atmaktan korkmayın.


Aslan Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün Ay, Boğa burcunda yolculuğuna devam ediyor ve gökyüzünde olumlu ve olumsuz yönler oluştururken profesyonel konuları yöneten haritanızın sektörünü vurguluyor. Bu titreşimler sizi huzursuz hissettirebilir, bu nedenle özellikle uzaktan çalışıyorsanız iş rutininizi karıştırmak isteyebilirsiniz. Çalışmanız değişiklik için fazla yer olmadan oldukça yapılandırılmışsa, gününüze heyecan getirmenize yardımcı olmak için molalarınızda farklı bir şeyler yaptığınızdan emin olun. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, sosyal İkizler’e giriyor ve sohbet etmek için ailenize ve arkadaşlarınıza ulaşmanız için size ilham veriyor.


Başak Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Boğa burcu Satürn ve kaderin düğümleri ile sert bir t-karesine girerken, sipariş vermek ve tipik rutininizi bugün çok katı tutmamaya çalışın. Neyse ki, parıldayan Jüpiter ve rüya gibi Neptün’den iyi hisler akacak ve evren sizi maceraya atmaya iterken kaosun içinde huzur içinde hissetmenize yardımcı olacak. Sizi çevreleyen dünyada güzelliği bulmak için şu anda tipik rutininizden kurtulmanın yollarını arayın. Akşam gelip Luna İkizler’e girdiğinde, organizasyonunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, size dayatılan kurallar ve gündemler yerine bugün size mantıklı gelen yapılara yönelin. Gün içinde kendi şartlarınıza göre hareket etmenin özgürleştirici olduğunu ve sizi daha verimli bir yere getirdiğini göreceksiniz. Bu akşam Toros ayı ile Plüton arasındaki tatlı bağlantı, rahat pijamaların ve en sevdiğiniz programın vaadiyle sizi evde saklanmaya teşvik edebilir. Ay, İkizler ve güneş dokuzuncu evinizden yolculuğuna başlarken, yatmadan önce ruhsal uygulamalarınız için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

İster bekar, ister kararlı bir ilişki içinde olun, Boğa burcunun iyimser Jüpiter ve rüya gibi Neptün ile bağlantı kurduğu bugün aşktan ilham alacaksınız. Bu kozmik iklim, sizi sevilebilir kılan niteliklerle bağlantı kurmanıza, güveninizi ve benlik duygunuzu yükseltmenize yardımcı olabilir. Akşam gelip de Luna, yönetici gezegeniniz Plüton’a bir öpücük gönderirken, kalp meseleleriyle ilgili derin sohbetler ortaya çıkabilir. Ruhunuzu o özel kişiye vermekten korkmayın, özellikle de sevgilinizle gelecek için taahhüt veya plan olasılığını tartışmayı umuyorsanız.


Yay Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün doğaçlama yapmak zorunda kalabilirsiniz, çünkü Boğa burcu güneş altıncı evinizi aydınlatıyor ve gökyüzünde bir dizi olumlu ve zorlu bağlantı oluşturuyor. Gününüzün hayatınızın belirli alanlarında sorunsuz geçtiğini, alakasız aksilikler sizi oyundan attığını fark edeceksiniz. Neyse ki, akşam oluşmaya başladığında ve Luna, Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük yollarken hepsini bir araya getirme fırsatınız olacak. Ay, İkizler’e ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne girerken, kişisel bakım veya romantizm merkezli rahatlatıcı bir akşam planladığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün dışa dönük bir ruh halinde olacaksınız, çünkü Boğa ayı egonuza çıkıp oynamak için ilham veriyor. Bu arada, Jüpiter ve Neptün ile bir bağlantı sizi iyimser ve konuşkan bir ruh haline sokacak ve karşılaştığınız hemen hemen herkesle bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Bu akşam Luna, Plüton’a bir öpücük göndererek, enerjiniz nereye yönlendirilirse gitsin güçlü bir izlenim bırakmanıza yardımcı olurken, auranız kokuşmuş bir varlık yaratacak. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay, beyin İkizler’e girerek sizi önümüzdeki birkaç gün boyunca sağlık odaklı ve üretken bir yere sokarak, kafanızın üzerinde asılı duran herhangi bir işi yakalamanıza olanak tanır.


Kova Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün yavaş gitmek için kendine izin ver, başkaları senin ilerlemeni hızlandırmaya çalışsa bile. Boğa ayı, Jüpiter ve Neptün arasındaki bir bağlantı, etrafınızdaki dünyayı güzellikle canlandırabilir ve gün içinde acele etmek bu küçük harika anları kaçırmanıza neden olabilir. Bu güzel titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmak için maddi alemler ve doğa ile bağlantı kurmanın yollarını arayın. Neyse ki, bu gece Luna İkizler’e girdiğinde hızınızı artırma fırsatınız olacak. Bu kozmik iklim, önümüzdeki birkaç gün boyunca çok görevli olmanıza yardımcı olabilir ve bu sabahki yavaş temponuzu telafi etme şansı verir.


Balık Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Toros ayı, ışıltılı Jüpiter ve vizyon sahibi Neptün ile bağlantı kurarken iletişimi yöneten haritanızın sektörünü aydınlatırken, sözleriniz bugün resim yapabilir, tatlı Balık. Doğal karizmanız kolaylıkla parlayacak, kendinizi ortaya koymanızı önemli hale getirecek, sizi geride tutabilecek her türlü utangaçlığın üstesinden gelecek. Neyse ki, kişisel gücünüze dokunmak, öğleden sonra Luna’nın Pluto’ya bir öpücük gönderdiğinde kolayca gelecek. Bu titreşimler, birkaç olumsuz insanla birlikte yaşamaya zorlansanız bile, meslektaşlarınız veya akranlarınız tarafından yargılanma korkularınızın üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.