Günlük Burç Yorumları 3 Nisan 2022

3 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 3 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Ay Boğa burcunda yolculuğuna devam ederken, sizi merkezinizi bulmaya iterken, bugün her şeyi kendi hızınızda yapın. Bu ay yerleşimi, hayattaki daha ince şeyleri kucaklamak için mükemmeldir, bu yüzden kendinize çokça hak ettiğiniz lüks anları yaşatmaktan korkmayın. Sadece makul bir bütçe sınırını aşmamaya çalışın, çünkü Satürn ile kaderin düğümleri arasındaki sert bir t-kare, harcamalarınızın izini kaybetmenize neden olabilir. Gün gelişirken ve Luna öngörülemeyen Uranüs’e uyum sağlarken küçük nimetleri izlerken minnettarlığınızdan yararlandığınızdan emin olun.


Boğa Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzdan geçiyor, tatlı Boğa, size kendi duygusal, fiziksel ve maddi arzularınıza öncelik vermeniz için kozmik izin veriyor. Şu anda en iyisini talep ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin, ancak çevrenizdeki insanlara mantıksız beklentiler yüklememeye çalışın. Popülariteniz de güzel bir artıştan faydalanmak için yaratılmıştır, ancak gününüzün çoğunu kişisel mesajlara yanıt vererek geçirdiğinizi fark ederseniz, telefonunuzla sınırlar belirlemeniz gerekebilir. Luna Uranüs’e sığınıp her şeyin olabileceği bir atmosfer yarattığında, öğleden sonra tezahür ederken, dileklerinizi evrene fısıldadığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

3 Nisan 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ciddi Satürn ve kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde, kişisel mükemmellik talebi bugün psişenizi karanlık bir yola sokabilir. Bu titreşimler, kendinize çok fazla baskı uygulamanıza neden olabilir, bu nedenle, kendini sevmeye yönelik nazik ve sabırlı bir eğilime sahip olduğunuza dikkat etmeniz gerekir. Neyse ki, öğleden sonra gelirken bu yoğun titreşimlerden kaçma fırsatınız olacak. Boğa ayı, Uranüs’e uyum sağlayarak, kendiniz için belirlediğiniz sağlıksız beklentilerle bağlarınızı koparmanıza yardımcı olabilecek duygusal atılımlar yaratıyor.


Yengeç Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, stoacı Satürn ile kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde bugün arkadaşlarınızla ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla olan planlarınızı iptal etmeniz gerekirse kendinizi suçlu hissetmeyin, çünkü bu titreşimler biraz ağırlaşabilir ve sizi ilhamsız ve duygusal olarak bloke edebilir. İyi vakit geçirmek için kendinize çok fazla baskı yapmaktan kaçının ve bunun yerine günün ilk yarısında düşüncelerinizle yalnız kalma fikrini benimseyin. Neyse ki, öğleden sonra gelip ay, devrim niteliğindeki Uranüs ile kollarını kenetledikçe biraz daha sosyalleşeceksiniz.


Aslan Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün en yakın sırdaşlarınızdan duygusal olarak biraz kopuk hissedebilirsiniz, sevgili Leo, sabırlı Satürn kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girerken. Bu titreşimler, son zamanlarda kendinize gerektiği gibi bakmadıysanız, özellikle kendinizi kapalı hissetmenize neden olabilir, bu da kendinizi biraz kişisel bakım ve rahatlamaya adamanız için önemli hale getirir. Şans eseri, Boğa ayı devrim niteliğindeki Uranüs ile bağlantı kurarken bu öğleden sonra heyecan sizi bulacak ve sizi biraz asi bir havaya sokacak. Kalıbı kırmaktan veya normlara aykırı davranmaktan korkmayın, çünkü bunu yapmak oldukça terapötik ve özgürleştirici olabilir.


Başak Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Satürn ile kaderin düğümleri arasındaki sert t-kare sayesinde gerginlik havada asılı kalacak ve ailenizin ve arkadaşlarınızın stres seviyelerini artıracak. Şanslısınız ki, Boğa burcu ışıltısını haritanızın kutsamaları ve maneviyatı yöneten sektörüne getirdiğinden, bu karanlık titreşimlerden kaçınma fırsatınız olacak. Bu kozmik iklim, size olumsuzluktan uzaklaşma şansı verecek, ancak aşka ve evrenimiz olan mucizeye açık olmanız gerekecek. Luna sürprizlerle dolu Uranüs’e uyum sağlarken, bu öğleden sonranın ötesindeki eşzamanlılıkları veya işaretleri izleyin.


Terazi Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, sekizinci evinizi harekete geçirerek Boğa burcunda ilerlerken, sevgili Terazi bugün saçmalık veya drama havasında olmayacaksınız. Bu kozmik iklim size sadakatin değerini hatırlatacak, güvenemeyeceğiniz veya gerçek bir arkadaş olarak kabul etmediğiniz kişilerle bağlarınızı kesmenize neden olacak. Kişisel düzeyde, daha dengeli ve tatmin edici bir yaşam tarzı için zorlamayı seçerek, kendi kendine zarar veren kalıplardan uzaklaşmak için ilham alacaksınız. Bu öğleden sonra Ay, isyankar yönünüzü tetikleyerek devrim niteliğindeki Uranüs’e uyum sağladığında, kişisel gücünüzden yararlanmaya çağrıldığınızı hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Stres şu anda kesinlikle kafanızı meşgul etmenin bir yolunu bulabilirken, Ay topraklanmış Boğa’dan geçerken bu tür endişelerden kaçma fırsatınız olacak. Bu ay yerleşimi, haritanızın kalbin meselelerini yöneten bölümünü harekete geçirecek ve aşka yaslanarak sorunlarınızdan geçici olarak kaçmanıza yardımcı olacaktır. Gün için arkadaşınızı akıllıca seçin. Zamanınızı, onlara harcadığınız enerjinin aynısını harcayan insanlarla geçirmeyi seçin. Luna’nın Uranüs’e yakınlaştığı bu öğleden sonra, evrenden gelecek küçük kutsamalara veya destek işaretlerine dikkat edin.


Yay Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu altıncı evinizi aydınlatırken, sorumluluklarınızdan vazgeçmeden işleri kolaylaştırmanın bir yolunu bulun sevgili Okçu. Bu kozmik iklimi, iş haftası boyunca strese girmenize gerek kalmaması için kişisel işlere kapılma fırsatı olarak kullanın. Ancak üretkenliğiniz için kendinizi ödüllendirmeniz önemli olacak, özellikle de bu öğleden sonra Luna Uranüs’le uyum içindeyken. Pazar günü yapılacaklar listenize yöneldiğiniz için kendinizi tebrik etmenin bir yolu olarak, lezzetli bir öğle yemeği, yeni güneş gözlükleri veya daha sonra için güzel bir şişe şarap ile kendinizi şımartın.


Oğlak Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ve aileniz sorumlulukları, işleri veya önünüzdeki yol hakkında strese girerken, Boğa burcu beşinci evinizi aydınlatırken siz de kendi küçük dünyanıza kaçma fırsatınız olacak. Bu kozmik iklimi en iyi tomurcuklarınızla saçınızı dökmek için bir bahane olarak kullanın, özellikle de biraz buhar atmayalı uzun zaman olduysa. Özellikle sosyal hissetmiyorsanız, bu titreşimler yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için de idealdir. Ancak, özellikle öğleden sonra kendini gösterirken ve Luna alışılmadık Uranüs’e uyum sağlarken, kendinizden mükemmellik talep etmekten kaçınmanız gerekecek.


Kova Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, gökyüzündeki bir dizi sert yön sayesinde bugün dışarıdaki hava stresli ve zorlayıcı görünebilir. Şanslısınız ki, ay şehvetli Boğa burcunda ilerlerken, kendi evinizin rahatlığında huzuru bulacaksınız. Bu kozmik iklimi ailenizden ve arkadaşlarınızdan uzak durmak için bir bahane olarak kullanın, bir yüz maskesi, en sevdiğiniz bornoz ve büyük bir kase patlamış mısır ile kanepede rahatlamayı seçin. Ayrıca, BFF’nizin dramasına kapılmamak için günün çoğunda elektronik cihazlarınızdan çıkarmayı düşünebilirsiniz.


Balık Burcu

3 Nisan 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün kelimeler yerine jestlerle konuşmanın bir yolunu bulun, çünkü Boğa burcunun iletişimi yöneten sektörü üzerinde duyusal bir ışık parlıyor. Sevgilinize sırtını ovmak, ilişkinizi yükseltmeye yardımcı olabileceğini ve yardımcı olabileceğini söylemekten daha fazla önemsediğinizi gösterecektir. Bu yelpazenin diğer ucunda, elle yazılmış bir özür, çatışma çözümüne yönelik fazladan bir adım atarak, yakın zamanda rastlamış olabileceğiniz herhangi bir dramayı yatıştırmaya yardımcı olabilir. Bu titreşimler aynı zamanda vücudunuzdaki stresi atmak için de idealdir, bu nedenle aromaterapi, titreyen mumlar ve en rahatlatıcı çalma listenizle tamamlanmış uzun ve lüks bir esneme seansının keyfini çıkardığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.