Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2022

23 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 23 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Boğa güneşi ve Kova ayı arasındaki sert bir kare sayesinde arkadaşlarınız bugün çok iş gibi hissedebilir. Bu kozmik iklim, dikkatli olmazsanız içine çekilebileceğiniz bir dramanın ortaya çıkmasına neden olabilir. Ayrıca kendilerini daha iyi hissetmek için sizi küçük düşürebilecek herkes için tetikte olmak isteyeceksiniz, ancak kendinizi içinde bulursanız durumu ciddiye almamaya çalışın. Talihsiz aksilikler, gün sona erdiğinde beklenmedik harcamalara neden olabilir ve bu da evde saklanmak için güzel bir gece olur.


Boğa Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, profesyonel ortamınızdaki sorunlar hafta sonunu mahvetmekle tehdit edebilir, çünkü Kova ayı işleri alt üst etmenin yollarını arar. Barışçıl bir gün olması gereken bir günü bozduğunuz için iş arkadaşlarınız veya patronunuz tarafından hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak sınır koymak bir seçenek olmayabilir. Ne yazık ki, bu akşam Luna’nın pervasız Uranüs ile karşı karşıya gelip hayatınıza daha fazla kaos fırlatmasıyla enerji gerilim getirmeye devam edecek. Kargaşa sizi bulduğunda, özellikle de önemsediğiniz birinin duygularını derin bir düzeyde içeriyorsa, topraklanmış ve sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


İkizler Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Satürn ile yönetici gezegeniniz Merkür arasındaki sert kare nedeniyle sezgilerinizden veya maneviyatınızdan biraz kopmuş hissedebilirsiniz. İnkar veya hüsnükuruntu gerçeği görmenizi engelliyor olabilir ve durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmanızı önemli hale getirebilir. Bazı insanları pembe gözlüklerle görüyorsanız, bu gece Luna Uranüs ile zorlu bir kareye girdiğinde beklenmedik bir gerçeklik kontrolü alabilirsiniz. Sert gerçeklerin sizi bulması muhtemel olsa da, sessizce sizi aşağı çeken herhangi bir toksisiteyi bırakmanıza izin verdiği gerçeğiyle barışmaya çalışın.


Yengeç Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün beslemeleri kaydırırken arkadaşlarınızın eğlenirken çekilmiş çok fazla fotoğrafına rastlarsanız kendinizi dışlanmış hissetmemeye çalışın. Merkür ve Satürn arasındaki sert bir kare, özellikle son zamanlarda biraz düşük enerjili veya ilhamsız hissettiyseniz, ruhunuzla oyunlar oynayabilir. Aslında sadece bir günlük de olsa en sevdiğiniz sosyal medya platformlarından biraz arınmak için iyi bir zaman olabilir. Luna ve Uranüs arasındaki zorlu bir açı nedeniyle bu gece arkadaşlık çevrenizde beklenmedik güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Yine de size ait olmayan herhangi bir dramada yer almaktan kaçınmalısınız.


Aslan Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün en yakın ilişkilerinizde duygusal duvarlara çarptığınızı hissedebilirsiniz, sevgili Aslan, sabırlı Satürn ve iletişimsel Merkür arasındaki sert kare nezaket. Ayrıca, iş sizin veya eşiniz için özellikle stresliyse, özellikle de ikinizden biri öfkeyle havayı bozuyorsa, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kozmik iklimi, biraz mesafeli hissettiğiniz herhangi birinden bir nefes almak için bir bahane olarak kullanmayı düşünmelisiniz, bu da ilişkilerinizin biraz mesafe ile organik olarak dengelenmesine ve bireysel benlikleriniz üzerinde çalışmasına izin verecektir.


Başak Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, son zamanlarda dağınıklığın hayatınızı ele geçirdiğini ve zihinsel berraklığınızın bir darbe almasına neden olduğunu görebilirsiniz. Şans eseri, gününüzün bir kısmını temizlik ve düzenleme ile geçiriyorsanız, bir Cumartesi geçirmenin en heyecan verici yolu gibi gelmese bile, tekrar yola çıkabilmelisiniz. Artı tarafta, kişisel görevlere ve işlere odaklanmak, yıldızların şu anda sunduğu kayalık kozmik iklimden kaçmanıza yardımcı olabilir ve bu da sosyal çevrenizde incinmiş duygulara ve patlamalara yol açabilir. Öyleyse devam edin ve kendi dünyanızda kalın – ama sadece bugün için.


Terazi Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kısıtlayıcı Satürn ve iletişimsel Merkür arasındaki sert kare sayesinde, başkalarının bugün sizi engellemeye çalışabileceği gerçek bir tehdit var. Bu kozmik iklim, özellikle kim olduğunuzu veya neye sahip olduğunuzu kıskanıyorlarsa, diğerlerinde en kötüsünü ortaya çıkarabilir. Herhangi bir drama düşmanının, yolunuzu etkilemesinin muhtemel olmadığı ve yalnızca doğalarının toksisitesini ortaya çıkaracağı gerçeğinden cesaret almaya çalışın. Güç mücadelelerine veya sağlıksız kan davalarına karışmak yerine, özgüveninizi artıracak faaliyetlerde bulunarak kendinizi yükseltmenin yollarını arayın.


Akrep Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bazı insanlar veya durumlar yüzünden hayal kırıklığına uğramış hissetseniz bile, bugün değer verdiğiniz kişilerden sevginizi esirgememeye çalışın. Satürn ve Merkür arasında sert bir kare sizi duygusal olarak kapalı hissettirebilirken, sevdiklerinize soğuk omuz vermek, düşündüğünüz çözüm olmayabilir. Kendiniz için biraz alana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, ilgili taraflara biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu bildirdiğinizden emin olun. Evde kendi kendine bakım uygulayan bir akşam, zihninizde ağırlık yapan her türlü sorunu çözmenize yardımcı olarak size netlik ve iç huzur sağlar.


Yay Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, sözlerinize bugün karmik Satürn ve iletişimsel Merkür arasında sert bir kare şeklinde dikkat edin. Arkadaşlarınızın girdiği herhangi bir dedikoduya katılmak için cazip gelseniz de, muhtemelen bunun bedelini daha sonra ödeyeceksiniz. Konuşmayı dağıtmak yerine, tartışmayı daha olumlu ve sağlıklı konulara yönlendirmenin yollarını arayın. Günü yalnız geçirmeyi seçerseniz, düşüncelerinizi düzene koymakta zorluk çekebilirsiniz, bu da aklınıza gelen derin düşünceleri veya ilgilenmeniz gereken görevleri unutmamak için yazmak iyi bir fikir olabilir.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, iletişimsel Merkür ve yönetici gezegeniniz Satürn gökyüzünde sert bir kare oluştururken bugün kendinize fazla yüklenmemeye çalışın. Bu kozmik iklim, öz değer duygunuza meydan okuyarak, psişenizi bozmaya çalışabilecek, kendini küçümseyen düşüncelerden uzak durmanızı önemli hale getirebilir. Yaratıcı bir çıkışa odaklanmak, işinize aşırı eleştirel bir gözle yaklaşmadığınız sürece, bu ağır titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Bu gece ev arkadaşlarınızla sabırlı olmaya çalışın, yoksa Kova ayı ve Uranüs arasındaki gergin bir bağlantı tartışmalara ve duygusal patlamalara yol açabilir.


Kova Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün evinize dram veya gerilim getirebilecek burcunuzda çeyrek ay tezahür ediyor. Bir alanı paylaştığınız herhangi birinin duygusal patlamalarına dikkat edin, ancak saygısızlığa uğradığınızı veya yanlış şekilde ovuşturulduğunuzu düşünüyorsanız, fazla aktif olmamaya çalışın. Ne yazık ki, Merkür ve Satürn arasındaki sert bir bağlantı, işleri daha da kötüleştirme tehdidinde bulunur ve gerçekleşen herhangi bir sohbete bir pürüz getirir. Bu kozmik iklim, sınırlar belirlemenizi de zorlaştırabilir, bu da bu hantal titreşimler geçene kadar sessiz kalmak isteyebileceğiniz anlamına gelir.


Balık Burcu

23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, iletişimsel Merkür ve karmik Satürn arasındaki sert bağlantı sayesinde, geçmişten gelen yalanlar bugün sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. Eylemleriniz için dürüst sorumluluk almak yerine, yanlış şeyler söylerken yakalanırsanız, iki katına çıkmamaya çalışın. Ne yazık ki, bu kayalık titreşimler akşama kadar devam edecek ve Luna ile Uranüs arasındaki sert bir bağlantı ciddi bir karışıklık yaratabilir. Gizli bilgiler yüzeye çıkarken, şok edici haberlerle gerçekliğinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Düşük bir profil tutmayı başarabilirseniz, şimdi bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.