Günlük Burç Yorumları 21 Nisan 2022

21 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 21 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün Oğlak burcundaki Ay yönetici gezegeniniz olan Mars ile tatlı bir açıya girerken, silahlarınıza bağlı kalmaktan veya işinizde biraz inatçı olmaktan suçluluk duymayın. Bu titreşimler ayrıca ofis çevresinde ciddi işler yapmanız için sizi motive etmeye yardımcı olabilir, ancak bu kozmik artışın zirvesinden yararlanmak için erken bir başlangıç ​​yapmanız gerekecek. Sadece makul bir saatte dışarı çıkmayı unutmayın, yoksa bu akşam Luna şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya geldiğinde bir duvara çarpabilirsiniz. Neyse ki, evren sizi şaşırtmanın yollarını ararken, Uranüs ile tatlı bir üçgen açı bu korkaktan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Oğlak burcunda ve haritanızın maneviyatı yöneten sektöründen geçerek kendiniz ve evrenle bağlantı kurmanız için harika bir zaman yaratıyor. Diğer taraf sizinle çalışmak için istekli olacağından, bu ay yerleşimini biraz meditasyon veya mum büyüsü yapmak için kozmik bir işaret olarak kullanın. Bu akşam Luna, beklenmedik Uranüs’ü öpüp masaya alışılmadık ve eğlenceli bir enerji getirdiğinde, küçük nimetler ve eşzamanlılıklar sizi bulabilir. Bu aynı zamanda, özellikle de bir macera yaşamaya çağrıldığınızı hissediyorsanız, tipik rutininizden uzaklaşmak için harika bir zamandır.


İkizler Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Oğlak burcu güneş sekizinci evinizden geçerken, tavrınız bugün biraz gerginleşebilir ve sizi saçma sapan bir ruh haline sokabilir. İstediğiniz kadar doğrudan ve otoriter olmaktan çekinmeyin, ancak ayak parmaklarına basmamaya veya başkalarının görüşlerini reddetmemeye çalışın. Luna’nın şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıya geldiği bu akşam arkadaşlarınızın hayal kırıklığı yaratan davranışlarına dikkat edin ve başkalarının hareketlerini kişisel olarak almamaya çalışın. Şans eseri, bu gece Luna’nın devrimci Uranüs’ü öptüğü zaman sizi bulan herhangi bir dramadan kaçma şansınız olacak.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak ayı, haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe seyahat ederken, tutkulu Mars ile tatlı bir açıya girerken, bu sabah erken saatlerde kıvılcımlar uçacak. Çalar saatinizi tamamen görmezden gelmezseniz, özel biriyle yatmak için harika bir zaman. Ne yazık ki, bu akşam Luna, sizi duygusal olarak biraz kapalı hissetmekle tehdit eden şifalı asteroit Chiron’a meydan okuduğunda vibe değişecek. Neyse ki, sadece bir telefon görüşmesi veya görüntülü sohbet yoluyla bile olsa arkadaşlarınızla doğaçlama planlar yaparak bu korkudan kurtulabilirsiniz.


Aslan Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün fiziksel sağlığınıza hizmet etmek için biraz zaman ayırın, çünkü Oğlak burcu haritanızın sağlığı yöneten bölümünü harekete geçirir. Bu sabah erken saatlerde Mars’la tatlı bir bağlantı, erken bir başlangıç ​​yapmanız için size ilham verebilir ve saat gelmeden önce size bir egzersiz ve sağlıklı bir kahvaltı için bolca zaman verebilir. Bu gece Luna, öngörülemeyen Uranüs’e bir öpücük üflediğinde öngörülemeyen fırsatlar ortaya çıkabilir. şansa açık kalmanız önemlidir. Evren, olayları alışılmadık şekillerde görmenize yardımcı olduğundan, bu aynı zamanda kariyer yolunuz için beyin fırtınası yapmak için harika bir zamandır.


Başak Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak burcu ile tutkulu Mars arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah aşk seni harekete geçirecek. Bu enerji, alarmınız çalmadan önce uyanmanızı sağlayarak yaratıcı bir proje veya günlük üzerinde çalışmak için iyi bir zaman olabilir. Bu gece Luna sürprizlerle dolu Uranüs’e bir öpücük gönderip haritanızın ruhsal sektörünü harekete geçirdiğinde işaretlere ve eşzamanlılıklara dikkat edin. Bu kozmik iklim, evren size rehberlik etmenin yollarını aradığı için aydınlanma anlarına da yol açabilir, bu da ruhunuza giren parlak fikirleri belgelemenizi önemli hale getirir.


Terazi Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu, aksiyon odaklı Mars ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah erken saatlerde evinizde bir ekip çalışması duygusu tezahür edecek. Bu enerjiyi, ev arkadaşlarınızdan yardım istemek için bir fırsat olarak kullanın, çünkü insanlar adım atma konseptine daha uyumlu olacaklardır. Luna, Uranüs’e bir öpücük üflediğinde bu akşam hava biraz daha samimi olacak. , güneş sekizinci evinizi aktive ediyor. Daha derin bir düzeyde tanımayı umduğunuz biri varsa, onu yalnız kaliteli zaman geçirmeye davet etmek için harika bir zaman.


Akrep Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah Oğlak burcundaki Ay, yönetici gezegeniniz olan tutkulu Mars ile tatlı bir bağlantıya girerken, bu sabah ateşli ve şiddetli bir ruh hali içinde olacaksınız. Gün boyunca sosyal bir ruh halinde olacağınız için, bu enerjiyi iş için çarpıcı bir şekilde giyinmek için bir bahane olarak kullanın. Luna’nın Chiron ile karşı karşıya geldiği bu akşam sağlıksız yiyecek ve içeceklerden kaçının, bu da kendinizi biraz kötü hissetmenize neden olabilir. Neyse ki, Uranüs’ten bir yardım eli sizi bu korkaklıktan çıkarmanıza yardımcı olabilir, ancak öz bakımınıza odaklanmanız gerekecek, bu da doğaçlama bir köpük banyosu için harika bir zaman.


Yay Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün uzaktan çalışabiliyorsanız, Oğlak ayı Mars ile bağlantı kurduğu için bunu yapma fırsatını yakalayın. Bu kozmik iklim, kendi evinizin rahatlığından daha fazla motive olmanıza neden olacak ve yapılacaklar listenizden ofiste yapabileceğinizden daha fazlasını halletmenize yardımcı olacaktır. Bu akşam Luna, iyileştirici asteroit Chiron ile meydan okuduğunda, sahip olduğunuz şirketi izlemezseniz çürük bir egoya yol açabilecek olumsuz insanlardan kaçının. Neyse ki, Uranüs’ten gelen tatlı bir aktivite patlaması, sağlığınıza ve iş ahlakınıza yatırım yaptığınız sürece bu engelin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Ay burcunuzdan geçerek tutkulu Mars’la yumuşak bir bağlantı kurarken, bugün sözlerinizin arkasına eylem koyma günüdür. Sabah momentumunuz güçlü olacak olsa da, kendinizi yere atmamaya çalışın. Luna ile şifa veren asteroit Chiron arasındaki sert bir kare, kendinizi beslemezseniz duygusal ve fiziksel tükenmeye yol açabilir. Neyse ki, bu gece Uranüs’ten bir yardım eli, evren ruhunuzu güven, ilham ve harika şeyler yapma arzusuyla doldurmak için komplo kurarken, uzun süre kapalı kalmayacağınız anlamına geliyor.


Kova Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah erken saatlerde Oğlak burcu ve tutkulu Mars arasındaki tatlı ittifak sayesinde bugün yaptıklarınızdan emin olmalısınız. Bu kozmik iklimi, parasal olarak veya eylemler yoluyla en derin arzularınıza yatırım yapmak için bir fırsat olarak kullanın. Luna, kendinden şüphe duyma duygularının tezahür etmesine neden olabilecek şifalı asteroit Chiron ile meydan okuduğunda bu akşam seçimlerinizi ikinci kez tahmin etmemeye çalışın. Neyse ki, devrimci Uranüs’ün yardım eli sayesinde bu gece geç saatlerde bu engellemeleri serbest bırakma fırsatınız olacak. Özellikle yalamanız gereken birkaç kişisel yaranız varsa, kendinizi evde beslemek için biraz zaman ayırın.


Balık Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Oğlak burcu ve tutkulu Mars arasındaki yumuşak bağlantı sayesinde bu sabah sosyal medya sayfalarınız üzerinizde bir kale olacak. Özellikle dijital olarak bir marka oluşturmaya çalışıyorsanız, çevrimiçi varlığınıza yatırım yapmak için harika bir zaman. Ancak, özellikle bu akşam Luna, şifalı asteroit Chiron ile zorlu bir kareye girdiğinde, maddi alemlerden tamamen kopmanıza izin vermemeye çalışın. Kendinizi tuhaf hissetmeye başlarsanız, bu zamanı biraz fişten çekmek için kullanın ve etrafınızdaki dünyayla nasıl bağlantı kurabileceğinize odaklanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.