Günlük Burç Yorumları 17 Nisan 2022

17 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 17 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Ram, bu öğleden sonra Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya gelip gergin bir hava yaratırken hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu enerji, en derin ilişkilerinizde özellikle zahmetli olabilir. Bir başkasının fikrini değiştirmeye çalışmak yerine, konuyu değiştirerek veya bir soluklanmak için durumdan uzaklaşarak durumu dağıtmaya çalışın. Neyse ki, Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir açı, bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak bu anlayışın bir işareti olarak her iki tarafın da anlaşmazlığa düşmesi ve el sıkışması gerekecektir.


Boğa Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, yönetici gezegeniniz Venüs, şu anda burcunuzda olan Merkür ve Uranüs ile tatlı bir bağlantı kurduğundan, gününüz sürprizlerle dolu olacak. Bir arkadaşınızdan veya bir tanıdıktan tatlı bir jest alabilir, dünyamızda hala var olan iyiliği görmenize yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca, en yakınlarınıza ve sevdiklerinize davranmanın yollarını bularak bu iyi hisleri iletmek için ilham alabilirsiniz. Ne yazık ki, Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinden, bu akşam aşk hayatınızda biraz gerginleşebilir ve bu da alçakgönüllü olmak için iyi bir zaman olabilir.


İkizler Burcu

17 Nisan 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Teknik olarak hafta sonu olmasına rağmen, Venüs’ün Merkür ve Uranüs ile tatlı bir bağlantısı olduğu için bugün odak noktanız profesyonel hedeflere çevrilecek. Bu kozmik iklim, özellikle de kendinizi tatminsiz hissediyorsanız veya durmuşsanız, gitmeye değer yeni yolları aydınlatabilir. Ne yazık ki, Akrep ayı bu akşam Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde bunalmış hissetmeye başlayabilirsiniz. Sizi olmak istediğiniz yere götürmek için birçok adım olsa da, büyük resmin altında ezilmemeye çalışın ve organize olmayı ve bu hırslara odaklanmayı unutmayın.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, tatlı Venüs Merkür ve Uranüs ile yumuşak bir bağlantı kurarken, bugün kaygısız ve sevgiyle çevrili hissetmelisin. Kendinizi arkadaş çevrenizle doğaçlama planlar yaparken bulabilirsiniz, bu da size saçınızı dökmek ve eğlenmek için bir şans verir. Sadece çok geç kalmamaya çalışın, yoksa Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde bir duvara çarpabilirsiniz. Bu enerji, özellikle tetikleyici konular ortaya çıkarsa, ilişkilerinizde tuhaf bir dinamik de yaratabilir. Bu potansiyel fırtınadan kaçınmak için kendinize erken bir gece arama izni verin.


Aslan Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, tatlı Venüs Merkür ve Uranüs ile yumuşak bir bağlantı oluşturduğundan, diğer insanların sınırlarının mutlaka birinin sizin hakkınızda nasıl hissettiğinin bir yansıması olmadığının farkına varabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin planlarını iptal etmesi veya geri çekmesi ile uğraşıyor olsanız da, bunu kişisel algılamamaya çalışın çünkü muhtemelen henüz tartışmaya hazır olmadıkları kendi sorunlarıyla uğraşıyorlardır. Ne yazık ki, bu akşam Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, heyecan bulmak için kendi başınıza dışarı çıkmanız için size ilham verdiğinde huzursuz hissetmeye başlayabilirsiniz.


Başak Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, tatlı Venüs Merkür ve Uranüs için destekleyici bir açı oluştururken, haritanızın sevgiyi ve maneviyatı yöneten sektörlerini aktive ederken, bugün açık bir kalple yol göstermeyi bir amaç haline getirin. Sizi çevreleyen insanlarla bir bağ hissedeceksiniz ve evrensel aşk kavramına girmenize yardımcı olacaksınız. Ne yazık ki, bu akşam Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz sertleşebilir. Bu süre zarfında olumsuz bir karakterle karşılaşabilseniz de, düşük titreşimlerinin, aksi halde mutlu bir gün olması gereken bir günden uzaklaşmasına izin vermemeye çalışın.


Terazi Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, iletişimsel Merkür ve vahşi Uranüs ile tatlı bir bağlantı kurarak gününüzü hoş sürprizlerle dolduruyor. Bu kozmik iklim, hayatınızda yeni biriyle çok hızlı bir şekilde bağ kurmanıza neden olabilir, ancak bu kişinin güvenilir olduğunu anlayana kadar makul bir korumayı sürdürdüğünüzden emin olmak isteyeceksiniz. Akrep ayı, Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, sizi yeni fırsatlar veya sahip olmanız gerektiğini düşündüğünüz ürünler konusunda uyarırken, bu akşam biraz perakende terapisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Biraz savurganlık yapmak sorun olmasa da, aşina olmadığınız bir şirkete çok fazla para yatırmamaya çalışın.


Akrep Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs, Merkür ve Uranüs’ü destekleyici bir açı oluşturduğundan, sevgili Akrep, bugün size yardımcı olan insanlara yaslanın. Bakış açınızı paylaşan kişilerle arkadaşlık kurmaya can atacaksınız, bu da yeni bağlantılar aramanıza neden olabilir, özellikle de yakın zamanda yeni ilgi alanları edindiyseniz. Ne yazık ki, bu akşam Akrep ayı, Merkür ve Uranüs ile sert bir karşıtlığa girdiğinde ve romantik ortaklıklarınızda devam eden herhangi bir gerilimi alevlendirmekle tehdit ettiğinde, enerji biraz çalkantılı olabilir. Son zamanlarda kendinize gerektiği gibi bakmadıysanız, sorun da artabilir, bu da yeniden şarj etmek ve kişisel bakım uygulamak için iyi bir gece olabilir.


Yay Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün Venüs Merkür ve Uranüs ile destekleyici bir bağlantıya girerek dördüncü ve altıncı evlerinizi harekete geçirirken, evinize ve kişisel organizasyonunuza yatırım yapmak için ilham alacaksınız. Bu kozmik iklim, mekanınızı ışık enerjisi ve sevgiyle doldurmak için idealdir, bu da sizi arkadaşlarınızı ev yapımı bir yemeğe davet etmeye motive edebilir. Özellikle Akrep ayı bu akşam biraz kozmik türbülansa çarptığında, şirketinizin hoş karşılanmalarını aşmasına izin vermemeye çalışın. Bu titreşimler muhtemelen sizi yalnızlık havasına sokacaktır, bu nedenle misafirlerinize kapıyı göstermeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, tatlı Venüs iletişim kuran Merkür’e ve devrimci Uranüs’e öpücük gönderirken, yaratıcı ilham sizi bugün beklenmedik bir şekilde vuracak. Kendinizi dünyanın en yetenekli insanı olarak görmeseniz bile, bu kozmik iklimi en sevdiğiniz sanat malzemelerini patlatmak için işaret olarak kullanın. Alışılmadık yöntemlerle çalışmanın projelerinizi bir sonraki seviyeye taşıdığını göreceksiniz, bu yüzden normlara karşı çıkmaktan korkmayın. Ne yazık ki, bu akşam Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile sert bir açı oluşturduğunda ve günün erken saatlerinde bu kadar özgürce akan fikirleri potansiyel olarak engellediğinde işinize daha az bağlı hissedebilirsiniz.


Kova Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, tatlı Venüs’ün Merkür ve Uranüs ile faydalı bağlantıları paylaştığı için, bugün evinizi ve kendiniz için yarattığınız istikrarı takdir etmek için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, kendi gücünüzden ilham almanıza yardımcı olabilir, bu yüzden şimdiye kadar ne kadar yol kat ettiğiniz konusunda kendinizi şımartmaktan korkmayın. Akrep ayı bu akşam Merkür ve Uranüs ile karşıt açıya girerken daha ağır titreşimlere dikkat edin. Bu enerji, sizi bekleyen çalışma haftasından korkmanıza neden olabilir, ancak profesyonel stresin, hafta sonundan geriye kalanların keyfini çıkarma yeteneğinizden uzaklaşmasına izin vermemeye çalışın.


Balık Burcu

17 Nisan 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs, iletişimsel Merkür ve öngörülemeyen Uranüs ile bağlantı kurarken, beklenmedik sohbetler ve bağlantılar bugün size keyif verecek, küçük Balık. Özellikle sosyal çevrenizi genişletmeyi umuyorsanız, ilginç görünen bir yabancıyla sohbet etmekten korkmayın. Bu enerji, evren sizi romantik kaprislerinizi şımartmaya zorlarken, olumlu olumlamalar ve iyimser düşünce yoluyla kendinizi yükseltmek için de harikadır. Ne yazık ki, Akrep ayı bu akşam Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinden ortam biraz sertleşebilir. Ancak, bu ağır enerjiyi maneviyatınıza yaslanarak atlatabilmelisiniz, bu yüzden bir meditasyon seansı aldığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.