Günlük Burç Yorumları 14 Nisan 2022

14 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 14 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Başak burcu rüya gibi Neptün ile karşıt açı oluşturduğundan, bu sabah kendinizi biraz meşgul veya sıra dışı hissedebilirsiniz. İşe gitmeden önce kendinize uyanmak için bolca zaman tanıyın ve hafif bir esneme veya yürüyüşle vücudunuzla bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Neyse ki, bu titreşimler öğleden sonra gelip, ay dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurdukça dağılacak. Ayrıca bu akşam yönetici gezegeniniz Mars Balık burcuna ve güneş on ikinci evinize girdiğinde bir değişim fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca motivasyonsuz hissetmenize neden olabilir, ancak kendiniz ve hedefleriniz için sabırlı olmanız hayati önem taşır.


Boğa Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak ayı Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, güneş beşinci ve dokuzuncu evlerinizi aktive ederken, öğleden sonra gelirken kişisel bir güç akışıyla kutsanacaksınız. Bu enerjiyi, ağırlığınızı biraz dağıtmak için bir bahane olarak kullanın, özellikle de kişisel hırslarınızda ilerleme kaydetmenize yardımcı oluyorsa. Öğleden sonra ay uyumlu Terazi burcuna girdiğinde, zarafetinizle yeniden bağlantı kurma fırsatınız olacak. Bu kozmik iklim, günün erken saatlerinde kendiniz için belirlediğiniz cesur hedefler üzerinde çalışmanızı isteyecek, bu yüzden kollarınızı sıvadığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, işe gitmek için yatakta kalma isteği bu sabah gerçek olacak, çünkü Başak ayı puslu Neptün ile sert bir karşıt açı oluşturuyor. Neyse ki, bu titreşimler tüm gün boyunca sürmeyecek, bu da öğleden sonra tezahür etmeye başlayana kadar sorumluluklarınızı yerine getirmenizi önemli hale getiriyor ve Luna, Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderiyor. Öğleden sonra Luna, kişisel ifadeyi yöneten grafiğinizin sektörünü harekete geçirerek Terazi’ye girer. İlhamın kolayca gelmesi gerektiğinden, bu kozmik iklimi sanatsal olmak için bir bahane olarak kullanın.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Başak ayı Plüton’u öperken, romantik bağlantılarınız bugün yeni derinliklere ulaşabilir. Sevgilinize kendinizden daha fazlasını göstermek ve dinamiğinizi bir sonraki seviyeye taşımak için bu kozmik iklimi bir bahane olarak kullanın. Öğleden sonra Luna romantik Terazi’ye geçtiğinde aşk akmaya devam edecek. Bu titreşimler, evde rahatlatıcı bir randevu akşamı için idealdir, bu yüzden sevdiğinizi bir geceliğine davet ettiğinizden emin olun. Şu anda bekarsanız, bu zamanı, fazlasıyla hak ettiğiniz bir kişisel bakımı yaparak kendinizi beslemek için kullanmalısınız. .


Aslan Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah dolandırıcılıklara veya yarım yamalak yatırımlara dikkat edin, çünkü Başak ayı Neptün ile karşıt açı oluşturarak gözlerinizi kamaştırabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve değerlerinden daha fazla baş ağrısına yol açabileceğinden, aşina olmadığınız ürünlere veya fırsatlara para yatırmaktan kaçının. Neyse ki, gün gelişmeye devam ettikçe bu aldatıcı titreşimler dağılacak ve Luna dönüştürücü Plüton’a bir öpücük göndererek havada kalan her türlü bozuk enerjiyi temizleyecek. Öğleden sonra Luna uyumlu Terazi’ye ve solar üçüncü evinize girdiğinde zihinsel berraklık sizi bulmaya devam edecek.


Başak Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuzdan geçerek aldatıcı Neptün ile sert bir karşıtlık oluştururken, bu sabah ilişkinizde gaz yakıcı davranışlara dikkat edin, tatlı Başak. Kendinizi tatlı arkadaşınızla ilgili sorunların ortasında bulursanız, bir adım geri atın ve durumu günün ilerleyen saatlerinde halledin. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna’nın Plüton’a bir öpücük göndererek sizi takip eden herhangi bir korkaklıktan kurtulmanız için sizi cesaretlendirdiği zaman eğlenme şansınız olacak. Aynı zamanda ayın Terazi ile uyumlu hale geldiği günün ilerleyen saatlerinde daha hafifleşecek ve masaya zarif bir enerji getirecek.


Terazi Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Terazi, bu sabah Başak burcu bulutlu Neptün ile sert bir karşıt açıya girerken kendinizi biraz dağınık veya dağınık hissedebilirsiniz. Bu beyin sisi sizi normal rutininizden atmakla tehdit etse de, öğleden sonra ay burcunuza girdiğinde kendiniz ve dünya ile çok daha uyumlu hissetmelisiniz. Bu ay yerleşimini rahatlamak ve günün erken saatlerinde ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir stresten kurtulmak için bir bahane olarak kullanın ve bu gece yatmadan önce kendinize öz bakım için bolca yer ayırdığınızdan emin olun.


Akrep Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep Ay, bugün Başak burcunda yolculuğuna devam ediyor, sosyal çevrenize hareketlilik getirirken popülerliğinizi yükseltiyor. Özellikle bu öğleden sonra Luna, yönetici gezegeniniz olan Plüton’a bir öpücük gönderdiğinde, arkadaşlarınızın tavsiyeye ihtiyacı olduğunu fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, kelimeleri küçümsemeden fikir vermeniz için size ilham verecek, ancak bu tür duyguları soğuk veya sert olarak görülmemeleri için incelikli hale getirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ay Terazi burcuna geçtiğinde bir değişim hissedeceksiniz, bu da sizi sessiz bir akşam havasına sokacak.


Yay Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Başak ayı rüya gibi Neptün ile karşı karşıya gelip sizi yorgun ve halsiz bırakırken, bu sabah hasta bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Ne yazık ki, sorumluluklarınızdan kaçmak ruh halinizi yükseltmez, bu da motivasyonunuzu bulmanızı önemli kılar. Neyse ki, öğleden sonra yaklaşırken ve Luna, Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderirken, kendinizi çok daha topraklanmış ve aklı başında hissedeceksiniz. Ay uyumlu Terazi burcuna ve on birinci güneş evinize girerken iyi hisler sızmaya devam edecek ve arkadaşlarınızla bağlantı kurarak biraz stres atmanıza ilham verecek.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah uyandığınızda rüyalarınıza çok fazla bakmamaya çalışın, çünkü Başak ayı mistik Neptün ile sert bir karşıtlık oluşturuyor. Astral alemleri geçerken yoğun vizyonlar görmüş olsanız da, bu mesajların çözülmesi muhtemelen imkansızdır. Neyse ki, bu öğleden sonra Luna, sezgilerinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olarak Plüton’a bir öpücük gönderdiğinde, ruhaniyetinizin güçlendiğini hissedeceksiniz. Özellikle günün erken saatlerinde biraz yanlış yönlendirilmiş hissettiyseniz, eşzamanlılıklar veya melek sayıları için gözlerinizi dört açın. Öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçtiğinde, odak noktanız profesyonel hedeflerinize kayacak.


Kova Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün derin bir düzeyde dönüşüm yapma fırsatına sahip olacaksınız, çünkü Başak ayı Plüton’u güçlendirmek için destekleyici bir bağlantı oluşturuyor. Ancak, bu kişisel değişimlere adım adım yaklaşmanız önemli olacaktır, aksi takdirde kendinize çok fazla baskı uygulayabilirsiniz. Leydi Luna, Terazi ve haritanızın ruhsal merkezini uyumlu hale getirmek için öğleden sonraya girerken, iyimserliğiniz artacak. Bu enerjiyi, bir mum yakarak ve diğer tarafın mevcut hedeflerinizi ve özlemlerinizi bilmesini sağlayarak biraz tezahür çalışması yapmak için motivasyon olarak kullanın.


Balık Burcu

14 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak burcu, yönetici gezegeniniz Neptün ile gergin bir karşıtlık oluştururken, tatlı Balık, bu sabah kendinizi aşırı analiz etme veya eleştirme ayartmasından kaçının. Hayatta nerede olmak istediğinizi düşünmek yerine, yolunuzda attığınız adımlar için kendinize kredi vermeye çalışın. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna, Plüton’a öpücük üflediğinde ruh halinizi yükseltmek için bir önbelleğe sahip olacaksınız. Sizi desteklemekten mutlu olacakları için en destekleyici arkadaşlarınıza ulaşmak için biraz zaman ayırın. Ay uyumlu Terazi burcuna girdiğinde bu akşam kendinize biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.