Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Nisan 2022

9 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 9 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ay, ev, aile meseleleri ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinize sezgisel netlik ve ivme getiriyor. Bunu söyledikten sonra, büyük olasılıkla duygusal tatmininizi ve mevcut durumunuzda bunu deneyimleyip deneyimleyemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Ay, burcunuzda Merkür ile aynı anda karşı karşıya geleceğinden, aşk ilginize konuşmak ve temiz gelmek de söylemekten daha kolaydır. Koç, aklın ve kalbin arasında bir kopukluk olabilir, bu yüzden bu aşk arayışında acele etme. Sezgisel içgüdüleriniz tüm zamanların en yüksek seviyesinde; sürece güvenin.


Boğa Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anda bekar veya romantik bir şekilde bağlı olsanız da, gizliden gizliye özlem duyduğunuz bir şey olabilir, ancak bunu ifade etmekte zorlanıyorsunuz, Boğa. Bu, özellikle iletişim sektörünüzdeki Merkür (kapanışla ilgili onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla) ile ay arasındaki bugünkü kareyi göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Belki ilgilendiğin biri, hatta geçmişinden biri. Her iki durumda da, bugünün astro-havası, aşk ve romantizm konularında sezgisel içgüdülerinizi takip etmenizi teşvik ediyor. Bazılarınız Boğa bekarları, kader tarafından beklenmedik bir şekilde biriyle karşılaşabilir. Asla asla Deme.


İkizler Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün Yengeç burcundaki ilk çeyreği, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize duygusal vurgu ve genel ivme getirecek, bu da büyük olasılıkla alçakgönüllü olduğunuz ve kişisel bakım ritüellerinize öncelik verdiğiniz anlamına geliyor. Bunda yanlış bir şey yok, İkizler. Her ne kadar ayın karesini gezegen cetveliniz Merkür’e verirseniz, bugün ne istediğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çok fazla seçenek ve henüz çok az zaman? İyi haber: Luna, Jüpiter (önemli kişilerle ilgili yedinci evinizin göksel yöneticisi) ve rüya gibi Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da ilişki dinamiğinize bir fantezi, romantizm ve şans katmanı ekleyecek.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi elementindesin ve aynı zamanda gelişiyorsun, Yengeç. Bekar? Rolü incelemenin yanı sıra, belirli durumlardan ortaya çıkabilecek sonsuz olasılıkların ve potansiyel maceraların da gayet iyi farkındasınız, bu yüzden soru şu: Sırada nereye? Örneğin, sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip birine aşıksanız, şu anda önemli miktarda içgörü kazanıyor olabilirsiniz. Ne de olsa, bugünün burcunuzdaki ilk dördün ay, Egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Balık’ta Jüpiter ve Neptün ile buluşacak – aşk için bir inanç sıçraması yapmanız için size ilham verecek.


Aslan Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok ihtiyaç duyulan bir ruh araştırması yapıyorsun, Leo. Bu, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda ve önemli bir diğer ve/veya potansiyel potansiyel ile kendinizden ne kadar paylaşmak istediğinizde geçerlidir. Örneğin, duygusal olarak bunaldıysanız veya aniden bağlantınızı ikinci kez tahmin etmeye başladıysanız, endişelenmeyin. Bu duyguları tamamen işleyebilmek için kendinize bir adım geri atma izni verin. Bunu söyledikten sonra, bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ayı, gizli onikinci kapanış evinize, rüyalara, gizli gündemlere ve sahne arkasındaki her şeye dokunacak ve bu arada, samimi sekizinci eviniz aracılığıyla Jüpiter-Neptün ile bağlantı kuracak. . Önce kendinizi besleyin.


Başak Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine göz kulak oldun ve şu anda vurulmuş hissetmekten kendini alamıyorsun, Başak. Bu, özellikle onbirinci dernekler eviniz, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla Yengeç burcundaki bugünün ilk dördünü göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir, çünkü taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Jüpiter ve Neptün ile eş zamanlı olarak bağlantı kuracaktır. anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğerleri. Bir bağlantı sağlamlaşma sürecindedir, ancak tabii ki buna açıksanız. Ne de olsa, oyunun uyumlu yönlerine rağmen, Luna, gezegen hükümdarınız Merkür ile çelişecek. Kalp kararı mı?


Terazi Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularınız konusunda *sonunda* liderliği alıyorsunuz ve sadece temize çıkma düşüncesi bile sizi kelimelerin ötesinde özgürleştiriyor. Aklında özel biri mi var, Terazi? Bu arada, bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ayı, otoriter onuncu evinize inecek ve bu sırada Jüpiter ve Neptün Balık burcunda, ayrıntı odaklı altıncı eviniz, durum tespiti ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla üçgen yapacak. Bekar veya alıngan, muhtemelen çok fazla iç gözlem yapıyorsunuz ve hatta belki de geçmiş bir bağlantıdan şifa alıyorsunuz. Ancak artık konfor alanınızdan çıkmaya hazır olduğunuza göre tatlı bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.


Akrep Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göleti geçme zamanı, Akrep. Doğru olan için bir adım atmaya hazır mısınız? İster bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ayları, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinize duygusal bir vurgu ve genel bir ivme getirecek, bu yüzden dışarıdaki bir şeye doğru bir çekim hissediyorsunuz. konfor bölgenizden… ama burada bitmiyor. Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Jüpiter-Neptün ile uyumlu hale gelecek ve bu, kalbinizin arzuları ve aşk hayatınız açısından potansiyel olarak bir olasılık kapısı açabilecektir.


Yay Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Genelde bağlantılarınızın temelini çevreleyen konuları fazla düşünmekten kaçınırsınız, ancak her şeyin bir zamanı ve yeri vardır, Yay. Ve bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, bugünün Yengeç burcundaki ilk çeyreği, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan samimi sekizinci evinize ivme ve sezgisel netlik getirecek. Bu ilişki nereye gidiyor? İkiniz de duygusal olarak aynı sayfada mısınız? Bir durum gemisinin başlangıç ​​aşamalarındaysanız, bu enerjiyi kullanın ve birbirinizin derinliklerini keşfetmekten korkmayın. Ne de olsa Luna, Balık’ta Jüpiter ve Neptün ile buluşacak, bu yüzden aşk-dovey titreşimleri kaçınılmaz.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ilişkiyi bir üst seviyeye taşımaya hazır mısın Oğlak? İlişki sektörünüze ivme ve duygusal vurgu getiren bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ayına ek olarak, Ay, meraklı üçüncü eviniz, düşünce süreci ve yakın çevreniz aracılığıyla Balık burcunda Jüpiter-Neptün ile buluşacak. Bu astrolojik sinerjinin tesadüfi olduğunu söylemek, özellikle potansiyel bir bağlantının başlangıç ​​aşamalarında olanlarınız için, kelimenin tam anlamıyla yetersiz bir ifade olacaktır. Bay veya Bayan Doğru ile tanışmak kader tarafından gelebilir, ancak aynı nedenle, akışa devam etmeye ve sürece güvenmeye çağrılıyorsunuz.


Kova Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevmeyi ne kadar geliştirirsen, arzuladığın aşkı bulma şansın o kadar artar, Kova. Tek veya alın, bu özellikle şu anda dikkate alınması önemlidir, çünkü bugünün ilk dördün ay sağlık, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizi ateşleyecek ve bu da sırasıyla dikkatinizi, üretkenlik seviyenizi ve genel durumunuzu çevreleyen temaları vurgulayacaktır. iyi olmak. Ayın, istikrar arayan ikinci değerler evinizde Jüpiter ve Neptün ile uyumlu olacağı düşünülürse, yogaya hızlı bir yürüyüş yapmak veya en sevdiğiniz yerel dükkanda bir kahve içmek kadar basit bir şey, tesadüfi bir karşılaşmaya yol açabilir. Kendini göster, gerisi takip edecek.


Balık Burcu

9 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk havada, Balık. Gerçeği söylemek gerekirse, bazılarınız bu “aşkı” uzun süredir hissediyorsunuz. Bununla birlikte, bugünün Yengeç burcundaki ilk dördün ayları, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizi ateşleyecek ve bu da sadece karizma ile parıldamakla kalmayıp, aynı zamanda sezgisel olarak kalbinizin arzularını takip etmek. En iyi kısım? Ay, burcunuzdaki Jüpiter ve Neptün ile uyumlu olacak, romantik alışverişlerinize ve konu flört ve romantizme geldiğinde arzularınıza tesadüfi bir fantezi, mistisizm ve evrensel aşk katmanı ekleyecek. Dünya senin midyen.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.