Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Nisan 2022

7 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 7 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster duygularınızı ifade etmekte rahat olun, ister konu aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız olun, bugünün astro-hava durumu şeker kaplamak üzere değil, Koç. Örneğin, Merkür’ün burcunuza hakikat bombaları atmasına ek olarak, haberci gezegen görev yöneticisi Satürn ile bağlantı kuracak, bu nedenle ciddi olduğunuzu söylemek güvenli. Kulağa aptalca geliyor, ancak anlaşmayı imzalamak için sonraki adımlarınızı atmakla birlikte, birisi için duygularınızın benzersiz bir karışımı. Ayrıca, Ay’ın aşırı duyarlı Yengeç burcundaki ilk çıkışında, mistik onikinci sırlar eviniz aracılığıyla Balık’taki Venüs ile buluşacak. Sel kapaklarını serbest bırakmaya hazır mısınız?


Boğa Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınızda çok şey var ama yine de açılmaya inanılmaz derecede dirençlisiniz, Boğa. Gerçek duygularınızı hemen ifşa edecek tipte biri olmasanız da, bugünün astrolojik yönleri tatlı oldukları kadar doğrudandır. Neyse asla asla deme; yıldızlar bugün sizin ve özel kişiniz için çok iyi hizalanabilir. Örneğin, Merkür – bilinçdışı kalıpların gizli onikinci evi aracılığıyla – Satürn ile uyumlu olacak, iletişimi net ve özlü hale getirecek. (Gerekirse akıl hocalarınızdan rehberlik ve destek almaktan çekinmeyin.) Ay’ın hassas Yengeç burcuna geçişinde Luna, gezegeninizin yöneticisi Venüs ile buluşacak. Serendipitous, yetersiz bir ifadedir.


İkizler Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, gözlerini dört aç. Bağlantınızın geçerliliğini düşünüyor ve/veya belirli bir bireyle ilgili cevaplar arıyorsanız, gezegen yöneticiniz Merkür ve görev yöneticisi Satürn arasındaki destekleyici bir altmışlık açı muhtemelen size biraz netlik kazanma fırsatı sunacaktır. Bununla birlikte, özellikle çevrimiçi flört dünyasını keşfedenleriniz için önceden biraz araştırma yapmanız ve araştırma yapmanız gerekecek. Üzülmektense güvende olmak daha iyi, değil mi? İyi haber şu ki, Ay hassas Yengeç burcuna geçtiğinde, Luna tatlı Venüs ile buluşacak ve bu da romantik alışverişlerinize uyum getirecek.


Yengeç Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç burcunuzdaki ay, bugün en derindeki hislerinizden duygusal istikrarınıza kadar her şeyi vurgulayarak aylık ilk çıkışını yapıyor. Zaten inanılmaz derecede sezgisel olsanız da, ayın burcunuzdaki yolculuğu örümcek duyularınızı güçlendirir, bu yüzden kırmızı bayraklara dikkat edin. Kişinizi almak için sonraki adımları mı çiziyorsunuz? Soru sormaktan çekinmeyin, çünkü bugünün Merkür-Satürn altmışlığı, otoriter onuncu evinizi ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşleyecek. Tüm konuşmalar rahat veya kolay değildir, ancak bu onları daha az gerekli kılmaz. Neyse ki ay, gerilimi azaltmaya yardımcı olan Venüs ile uyumlu olacak.


Aslan Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleceği mi planlıyorsun, Leo? Şu anda ciddi bir taahhüt içinde olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak bu, elbette aşk ve romantizm içeren kişisel yatırımlarınızın farkında olmadığınız anlamına gelmez. Tek ya da tek, günümüzün büyüleyici altmışlık açısı – geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla – ve ciddi Satürn (ilişki sektörünüz aracılığıyla) arasında geleceğe doğru sebat etmek ve bire bir taahhütlerinize daha fazla yapı getirmekle ilgili her şey var. Soru şu: sen ve tatlın aynı sayfada mısınız? Daha parlak bir notta, Luna, ikiniz arasında var olan duygusal sinerjiyi – veya eksikliğini – vurgulayarak Venüs’ü üçgen yapacak.


Başak Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşe koyulmaya hazır mısın Başak? Kimi kandırıyoruz? Dünyada düzenli ve becerikli olabilecek biri varsa, o da sensin. Bununla birlikte, bazılarınız şu anda romantik bir bağlantı konusunda bir dönüm noktasında olabilirsiniz ve bu size son dakika kararı vermekten başka seçenek bırakmıyor. Ayrıca, meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile, birleşme, tabu ve hatta belki de rahatsız edici konuşmalardan oluşan samimi sekizinci evinizden geçerken, muhtemelen yeniden su yüzüne çıkacaktır. Satürn’le uyum içindeyken, ayrıntıları gözden kaçırmadan çözmeniz için hala yer var. anlayışlı ol.


Terazi Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlk buluşmada hazmedilmesi gereken çok şey var gibi görünüyor, ancak konu çocuk sahibi olma fikrine geldiğinde farklılıklar yaşıyorsanız, neden uğraşasınız ki? Terazi, ciddi ya da sadece bir kaçamak olmasına rağmen, şu anda kalbinin arzularına öncelik vermen için çağrılıyorsun. Bu, özellikle Merkür’ün Satürn’e altmışlık açısını göz önünde bulundurarak – ilişki sektörünüzü ve aşkla ilgili romantik beşinci evinizi aktive ederken – dürüstlük ve bütünlük ile iletişim kurarken geçerlidir. Konu sevgi dilinizi veya çocuklarınızı kuşatmıyorsa, o zaman sadece kendinizi ve arzularınızı daha ciddiye alıyorsunuz demektir. Aferin.


Akrep Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep olmaktan daha iyi olan tek şey, her şeyi bir arada olan bir Akrep olmaktır. Tüm kazançlarınızı göz önünde bulundurduğunuzda, bu, hayran(lar)ınızın çok çekici bulduğu pek çok özellikten biri olabilir. Ancak Merkür, Satürn ile bağlantı kuracak, bu da potansiyelinizi hafife almaya ve/veya kendinize yüklenmeye daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. (Bunu yapmayın.) Ayrıca, ayın sezgisel Yengeç burcundaki geçişi üzerine – macerayla ilgili dokuzuncu eviniz – Luna, aşkla ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki baştan çıkarıcı Venüs ile buluşacak, bu nedenle aşka yönelik bir inanç sıçraması beklenmedik bir şekilde işe yarayabilir. lehinize. Sen kedinin miyavlamasısın.


Yay Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine duygularını açıklamıyorsan, kesinlikle tam tersi Yay burcu. Bugün aydınlatılan bir şey var ve size olaylara tamamen farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bekar? Bazılarınız sevgi dilinizin temellerini keşfetmenin yollarına odaklanırken, biriyle pek çok ortak noktanız olduğunu fark edebilirsiniz. Biriyle yakın bağlantınızı çevreleyen temalar kafanızı dolduruyor ve ayın Venüs’le olan boğucu üçgen açısı sadece ateşi körüklemeye devam edecek. Bu bilinçaltı ama inanılmaz derecede güçlü bir enerjidir, bu yüzden şu anda aldığınız sezgisel vuruşlardan şüphe etmeyin.


Oğlak Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler oldukça ciddileşiyor ve kabul edelim, başka türlü olmazdı, Oğlak. Örneğin, hayatında önemli biri için daha fazla yer açıp açmamayı düşünmüyorsan, o zaman balınla birlikte taşınma ihtimalin var. Bu özellikle, evinizin dördüncü evindeki Merkür ve en içteki hisler ile ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla görev yöneticisi yöneticiniz Satürn arasındaki günümüzün tatlı sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. En iyi kısım? Ay’ın Yengeç burcuna ve ilişki sektörünüze geçişi üzerine Luna, iletişim sektörünüzde cilveli Venüs ile buluşacak. Tam olarak doğru miktarda netliğe ve fanteziye sahipsiniz.


Kova Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal platformlarınız ilgiyle dolup taşıyor ve akranlarınız Kova üzerinde oldukça etki bırakıyorsunuz. Ve muhtemelen bahar şenliklerinizle yolda kalırken, hayranlarınız hakim varlığınıza doyamıyor. Bu, özellikle Merkür (şöhret, kutlama ve romantik duygularla ilgili beşinci evinizin göksel yöneticisi) ile burcunuzdaki ciddi Satürn arasındaki günümüzün tatlı altmışlık açısı düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Gerçek şu ki, toplulukta kendine bir isim yaptın ve planladığından daha fazla dikkat çekiyorsun. Söz konusu aşk olduğunda bu enerjiyi nasıl kullanacağınız, içinde bulunduğunuz ruh haline bağlıdır.


Balık Burcu

7 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, öz değerinizi asla küçümsemeyin. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, şu anda değerinize öncelik vermeniz ve kendi kendini sabote etme kalıplarından kurtulmanız için çağrılıyorsunuz. Bu bilinçsiz engeller muhtemelen sizi birden fazla şekilde sınırlandırıyor, ancak tüm bildiğiniz, bunların hepsi büyük bir yanılsama olabilir. Yine de kendinizi kontrol edip toparladıktan sonra, aşkla ilgili beşinci evinizdeki ay ile burcunuzdaki Venüs arasında tatlı bir üçgen açı yapmak, gününüzü ve romantik alışverişlerinizi romantizm ve baştan çıkarma ile süslemek için yeterlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.