Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Nisan 2022

6 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 6 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, şu anda aklında çok şey olmasının yanı sıra, aynı zamanda normalden daha fazla ses ifade ediyorsun. Sözlerinizi akıllıca kullanın, çünkü ay, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla İkizler’deki geveze Merkür ile uyum sağlayacak ve alışverişlerinize netlik ve ivme getirecektir. İster flört ediyor olun ister önemli bir mesajı iletiyor olun, mikrofonun tamamen size ait olduğunu bilin. Ve bu yetmezmiş gibi, güneş de kızgın gezegen yöneticiniz Mars ve burcunuzdaki güneş ile uyum içinde olacak. Söylenmesi gerekeni söyleyin; ipucunu alacaklar.


Boğa Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, aklın paranda ve paran aklında. Ama sonra tekrar, yeni ne var? Bununla birlikte, ciddiyetle, ister şu anda bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın tatlı altmışlık Merkür’ü sezginizi kesinlikle doğrulayabilir, yani para kazanma yeteneklerinizden güvenlik duygunuza kadar her şeyi çevreleyen meseleler söz konusu olduğunda. Bu, bilinçli olarak öz değerinize sahip çıkmayı ve nihai hedefinize uygun insanlara, yerlere ve şeylere öncelik vermeyi bir noktaya getirdiğiniz anlamına gelir. Her zaman olduğu gibi, iletişim anahtardır; konuşmaktan korkma.


İkizler Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrene ne istediğini sor İkizler. Aksi takdirde, tabii ki özel birine mesaj gönderirken değilse bile, tezahür günlüğünüze her şeyi yazmaktan çekinmeyin. Örneğin, ay burcunuz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve gelecek vizyonları aracılığıyla güneş ve gezegen yöneticiniz Merkür ile buluşacak. Yani, bu kişiyle sosyal medya aracılığıyla veya belki de en iyi arkadaşlarınızla mutlu saatler boyunca takılırken çok iyi bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Kova’daki Mars-Satürn kavuşumu ile – bilinmeyen bölgelere ait geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – açık sözlü kişiliğiniz lehinize çalışıyor.


Yengeç Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlıysanız, muhtemelen şu anda perde arkasında bir şey üzerinde çalışıyorsunuz. İşle ilgili bile olabilir, ancak her iki durumda da kesin olan bir şey var: kendinize saklamayı seçiyorsunuz. Bu senin tatlınla iyi oturabilir ya da olmayabilir, ama yapman gerekeni yapmalısın. Örneğin, ay, Kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci eviniz olan İkizler’deki yolculuğunu tamamlamadan önce, onuncu otorite, kariyer ve kamusal kişiliğiniz aracılığıyla Koç’ta güneş ve Merkür ile buluşacak. Romantik olarak, şu anda oldukça stratejiksin. Ayırt edici ol ama her şeyi fazla düşünme Yengeç.


Aslan Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geniş ağınızdaki birine aşık mı oluyorsunuz, Leo? Ay, İkizler burcunda ve onbirinci dernekler, topluluk ve bireysel özgürlük eviniz ile sona ermeden önce, Luna, maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Koç burcunda güneş ve Merkür ile buluşacak ve bu da size baştan çıkarıcı bir fırsat sunabilecektir. . Belki eski bir sınıf arkadaşı veya bir arkadaşın arkadaşıdır. Kozmos sizi her iki şekilde de cesur olmaya çağırıyor. Mars ve Kova’daki Satürn ile uyum içinde – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla – bağlantılar ve genel işbirlikleri başarılıdır.


Başak Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sonraki adımlarınızı planlıyorsunuz ve önceden planlamada yanlış bir şey olmamasına rağmen, tavşan deliğinden aşağı inmeye daha yatkınsınız, Başak. Bekar? Aşkınızla karşılıklı mesajlaşmak kadar basit bir şey, ateşli bir zihinsel şakaya veya daha da kötüsü, stresli ve gereksiz bir satranç oyununa dönüşebilir. Her biri kendi için, ancak bunun önlenebileceğini bilin. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, bu, liderliği üstlenmeniz ve aşk ilginize güvenle yaklaşmanız için bir fırsattır. Şimdi, inisiyatif alıp flört eden siz değilseniz, bu tam tersi olabilir. Sadece onunla git.


Terazi Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, İkizler’de ve macera, deneyim ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinizde sona ermeden önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli şeyler aracılığıyla Güneş ve Merkür ile Koç’ta buluşacak. Terazi, bekar veya alıngan, uzun vadeli hedefleriniz ve kişisel görüşlerinizle ilgili ufka bakıyor olabilirsiniz. Halihazırda kararlı bir ilişkiniz varsa, siz ve sevgiliniz romantik bir kaçamak yapmayı veya belki de tamamen taşınmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışından veya belki farklı bir kültürel geçmişe sahip biriyle temas halinde olabilirsiniz.


Akrep Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

“Fiziksel” olmuyorsanız, sadece bebek Akrep ile bir antrenman yapmayı tercih edebilirsiniz. İster bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu özellikle, İkizler’deki ay – samimi sekizinci birleşme eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız – ve Koç’taki güneş arasındaki sağlık bilinciniz aracılığıyla bugünün uyumlu yönleri düşünüldüğünde geçerlidir. günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri evi. Bununla birlikte, fitness programınızdan çıkma havasında değilseniz, ayak işlerini birlikte yürütmek her zaman bir seçenektir. Aşkı aramak? Çok şey oluyor, bu yüzden bu sırada etkilemek için giyin.


Yay Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğun ve duygusal bir pow wow yaşıyorsunuz ve bunların hepsi İkizler ve ilişki sektörünüzde parıldayan ay sayesinde. Yay burcu, bilinçli olarak kalbini koluna takmıyorsan, romantik duyguların hakkında konuşuyor olma ihtimalin çok yüksek. Belki de aynı şey ama ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan çapkın beşinci eviniz aracılığıyla Koç burcundaki Merkür ve güneşle uyum sağlayacak. Duygularınızı hissedin ve birilerine duyduğunuz sevginin rehberiniz olmasına izin verin.


Oğlak Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, eğer kendine güveniyorsan, muhtemelen iyi bir nedeni var. Elbette, bu, özel kişinizle uyumlu olabilir veya olmayabilir, ancak yetişkinlik, sonuçta hayatın bir parçasıdır. Örneğin, Ay İkizler burcunda sona ermeden ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizden önce, Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve Koç burcundaki Merkür ve güneş ile buluşacak. en içteki duygular. Günlük rutininiz eviniz gibi geliyor ve bu, duygusal tatmininiz için çok önemli. Bu kadar basit, bu yüzden en iyi yaptığınız şeyi yapın: vahşice dürüst olun.


Kova Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, geveze İkizler ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor. Yine de bugün iletişim sektörünüz aracılığıyla Koç burcundaki Merkür ve güneş ile uyumlu hale gelecek. Bekar veya önceden alınmış, bu süre zarfında çok fazla konuşuyorsunuz ve bu, yaklaşımınıza bağlı olarak iyi veya kötü bir şey olabilir. Bununla birlikte, Ay’ın burcunuzdaki Mars ve Satürn ile aynı anda uyum sağlayacağı düşünüldüğünde, mesajlarınızda doğrudan ve acımasız olmaya daha yatkınsınız. Kova, ne istediğini biliyorsun ve gidip onu almaktan korkmuyorsun. Dönem.


Balık Burcu

6 Nisan 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en içteki duygularınızı harekete geçirirken, sadece olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakmayı değil, aynı zamanda duygularınız hakkında iletişim kurmaya da çalışıyorsunuz, Balık. Elbette, burcunuzda Luna’nın Jüpiter ile karesi, kimliğiniz ve ilişkiye genel yaklaşımınızla ilgili belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Yine de iyi haber şu ki, Luna bu süreçte Merkür ve güneş ile uyum sağlayacak. Bunun anlamı şudur: güvenlik ve duygusal tatmin duygunuz olması gerektiği gibi önce gelir. Yüksek yola çıkmaktan korkmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.