Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Nisan 2022

5 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 5 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Nisan 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şimdi pes edemezsin; Ne kadar ilerledikten sonra değil, Koç. İster şu anda bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün sıcak gezegen yöneticiniz Mars ve Kova’daki Satürn arasındaki esnek bağlantı – sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluk meseleleriniz ve gelecek vizyonlarınız aracılığıyla – size şunları sağlıyor: Zor bir engeli aşmak için güç, dayanıklılık ve azim. Ancak, bu aynı zamanda bir sonraki adımlarınızla ilgili kısıtlama ve/veya kararsızlık duygularını da tetikleyebilir, bu nedenle işler yolunda gitmezse, kendinize yüklenmeyin. Daha parlak bir notta, Venüs Balık’ta ilk çıkışını yapacak ve bu da aşka yaklaşımınızı yumuşatacak.


Boğa Burcu

5 Nisan 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro-havası yorucu olduğu kadar sizin için de aynı derecede faydalı olabilir, bu yüzden sağduyunuzu kullanın Boğa. Önce kötü haber mi? İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün Mars-Satürn kavuşumu, kariyer hareketlerinizde ve otorite duygunuzda sürtüşme ve hayal kırıklığı yaratabilir. Doğal olarak, bu, özellikle normalden daha fazla stres yaşıyorsanız, romantik bağlantılarınızın dinamiğini etkiliyor olabilir. Bununla birlikte, çok daha parlak bir notta, gezegen yöneticiniz Venüs bugün Balık burcunda çıkış yapacak ve on birinci arkadaşlık evinize ve gelecek vizyonlarına bolluk, romantizm ve tatlılık getirecek. Titreşimler akıyor, bu yüzden destek için arkadaşlarınıza yaslanmaktan çekinmeyin.


İkizler Burcu

5 Nisan 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gitmek istediğin yol göründüğü kadar zor değil İkizler. Örneğin, ister bekar olun, ister zaten romantik bir şekilde bağlı olun, Mars’ın Kova’daki Satürn ile – geniş maceralı dokuzuncu eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla – bu zamanda gereksiz tıkanıklıklar ve / veya kısıtlama duyguları yaratabilir. Bazılarınız aşk ve romantizm hakkındaki felsefenizin geçerliliğini düşünürken, bağlantınızın geleceği mantıklı gelmiyor olabilir. Ayrıca, burcunuzda parıldayan ay ile, ikinci bir tahminde bulunmaya eğilimlisiniz, bu nedenle bu zihinsel aşırı yüklenmeye dikkat edin. Düşünmek için bir ara verin.


Yengeç Burcu

5 Nisan 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var, bu yüzden günümüzün sinir bozucu geçişleri Yengeç burcunda cesaretinizin kırılmasına gerek yok. Örneğin, harekete geçiren Mars, bugün Kova’da görev yöneticisi Satürn ile çarpışacak ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve işbirliklerinden oluşan sekizinci evinize disiplin ve yapı getirecek. Kendinizi sınırlı ve/veya kısıtlanmış hissediyorsanız, bunun da geçeceğini bilin. Daha parlak bir notta, bu dinamik sinerji inanılmaz derecede kalıcı olabilir ve sonuçları görme konusunda azimli olabilir, bu yüzden onu akıllıca kullanın. Ayrıca, tatlı Venüs Balık’ta ve macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde ilk kez çıkacak, bu yüzden elbette egzotik fantezilerinizi şımartın.


Aslan Burcu

5 Nisan 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hikayenin her iki tarafını da düşünmek için bir dakikanızı ayırın, Leo. Ne de olsa Jüpiter-Neptün, birleşmeler, işbirlikleri ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık’tayken, bağlantılarınızda gerekli sınırlardan yoksun olma eğilimindesiniz, ancak dahası var. Mars bugün Kova’daki Satürn ile kavuşum yapacak, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinize disiplin, azim ve yapı getirecek. Tabii ki, bu size ve kişinizin ilişkiye yaklaşımına bağlı olacaktır, ancak şu anda gerginlik ve genel hayal kırıklığı yaşamaya mahkumsunuz. Bu nedenle, kendinizi öne sürmeden ve/veya önemli bir şey iletmeden önce derin bir nefes alın.


Başak Burcu

5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, tabağında çok şey var ama yine de yeni ne var? Bunun ilk rodeonuz olmadığı bir sır değil, ancak zihinsel aşırı yüklenme ve genel stres faktörleri aşk hayatınızı büyük olasılıkla etkileyecektir. Örneğin, birleşmelerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Mars, bugün Kova’da yapılandırılmış Satürn ile güçlerini birleştirecek ve iş sıkıcı işlerinize geldiğinde, çelişkili bir ivme ve kısıtlama sinerjisini tetikleyecek. Güzel haberler? Venüs, Balık’ta ve her zaman bir artı olan, anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evlerin taahhüt ettiği yedinci eviniz olacak.


Terazi Burcu

5 Nisan 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugünün astro havasında aşk ve romantizm konusunda biraz cesaretiniz kırılmış olabilir, ancak bunun da geçeceğine güvenin. Ne de olsa, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan Mars’ın, beşinci sevgi, özgünlük, romantizm ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla Satürn ile güçlerini birleştirmesi her gün değildir. Bu nedenle, aşk hayatınızda kendinizi boğulmuş ve/veya kısıtlanmış hissediyorsanız, bu kesinlikle tesadüf değildir. Daha parlak bir notta, bu itme ve çekme dinamiği, aşkınız ve romantik bağlantılara yaklaşımınız söz konusu olduğunda, önemli değişikliklere ilham verebilir.


Akrep Burcu

5 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, günümüzün fırtınalı astro-havası Akrep altında bunalmış hissetmek kolaydır. Örneğin, geleneksel yöneticiniz Mars, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Kova’daki Satürn ile güçlerini birleştirecek – bu da, sırayla, hayal kırıklığı ve kısıtlama duyguları yaratabilir; duygusal dünyanıza ve güvenlik duygunuza gelir. Tatlı Venüs Balık’ta ve sizin romantik beşinci aşk evinizde çıkış yaptığı için şimdi sabırsızlıkla beklenecek çok şey olsa da, kozmos sizi içe dönmeye ve önceden gereken işi yapmaya çağırıyor.


Yay Burcu

5 Nisan 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözleri ağzından çıkarmakta zorlanıyor olabilirsin ama bu düşünceleri kendine saklamaktan iyidir, Yay. Bununla birlikte, günümüzün çalkantılı gökyüzü göz önüne alındığında, bu zamanda merkezde ve yerde kalmak önemlidir. Örneğin, şu anda bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan go-alıcı Mars, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz aracılığıyla Kova’daki görev yöneticisi Satürn’e yakınlık. , ve yakın çevre büyük olasılıkla kısıtlama ve/veya belirsizlik duygularını tetikleyecektir. Kalbinizin arzularını ifade etmekle yaklaşımınızla pragmatik olmak arasında bu itme ve çekme dinamiği var.


Oğlak Burcu

5 Nisan 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, kim olduğunu hatırla ve masaya ne getirdiğini asla göz ardı etme. Güzel haberler? Venüs, Balık’ta ve konuşkan üçüncü iletişim evinizde sihirli ilk çıkışını yapacak, kişilerarası değiş tokuşlarınızdan olağan düşünce sürecinize kadar her şeye bolluk, doğurganlık ve duygusallık getirecek. Bununla birlikte, bugünün Kova’daki Mars-Satürn birleşimini düşünürken – istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla – merkezde kalmaya ve sizi yolunuzdan çıkarmaya çalışanlara dikkat etmeye çağrılıyorsunuz. Flört etkileşimleri ve manipülatif taktikler arasında ince bir çizgi var. Farkı biliyorsun, bu yüzden bükülme.


Kova Burcu

5 Nisan 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, ne istediğini biliyorsun ama yine de inisiyatif almakta zorlanıyorsun. Bugün kozmosa tahammül edin, çünkü bugünün burcunuzdaki Mars-Satürn kavuşumu çelişkisi sayesinde işler biraz sinir bozucu olmaya mahkumdur. Bunu söyledikten sonra, ister bekar olun, ister özel birine bağlı olun, aniden kendinizi belirli bir ilişkiye karşı ketlenmiş hissedebilir veya karanlık tarafta, kendi değerinizi sorgularken bulabilirsiniz. Bugün duyduklarınızdan dolayı cesaretiniz kırılmasın. Bunun yerine, bu sinerjinin sizi beslemesine ve size ilham vermesine izin verin. Ne de olsa, doğru bir şekilde kullanıldığında, bu iki gezegenin kombinasyonu, amansız olduğu kadar aynı derecede sebat edebilir.


Balık Burcu

5 Nisan 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün meditasyon için bir çıkış noktası bulun Balık. Ve daha fazla zen geliştirme havasında değilseniz, kendinize bir iyilik yapın ve biraz dinlenin. Ayrıca, Venüs bugün burcunuzda ilk kez sahneye çıkıyor, bu da hak ettiğiniz bir Ar-Ge’ye katılma hakkınız olduğu anlamına geliyor. Üstüne üstlük, sen de rolü arıyorsun! Şimdi, Venüs’ün burcunuza geri dönmesiyle birlikte gelen tüm avantajlara rağmen, Mars, bilinçsiz on ikinci kapalı eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Kova’daki görev yöneticisi Satürn ile kavuşum yapacaktır – bu, belirsizlik ve hayal kırıklıklarının ortaya çıktığı yerdir. Nefes almasına izin verin; kendine karşı nazik ol.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.