Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Nisan 2022

4 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 4 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Boğa ve şehvetli ikinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, uykulu onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Jüpiter-Neptün ile buluşacak. Koç, şu anda bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, sahip olduğunuz değerlerin ve değer sistemlerinizin değerini yeniden değerlendirme sürecinde olabilirsiniz. Durup çevrenize bir göz attığınızda, önemli bir ötekinde gerçekten özlediğiniz şey nedir? Ay’ın kırmızı-sıcak gezegen yöneticiniz Mars’a karesi göz önüne alındığında, bugün huzursuzluk ve dürtüsel davranışlara daha yatkınsınız, bu yüzden buna dikkat edin.


Boğa Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün tüm gözler senin üzerinde, umarım bu tür şeylere meraklısındır, Boğa. Ve değilseniz, yanınızdaki birinin olduğuna güvenin. Ay’ın burcunuzdaki kuzey düğümüyle kavuşumuna ek olarak, Luna, onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla Jüpiter ve Neptün ile Balık’ta buluşacak ve bu da sizi kendi dünyanıza yaslanmaya teşvik ediyor. destek için arkadaşlar, akranlar ve topluluk. Her ne kadar bekar veya aldatılmış olsanız da, bazılarınız kader tarafından aniden biriyle tanışabilir ve görünüşe göre hayal kırıklığına uğramayacaksınız.


İkizler Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hızlı bir cıva burcu olduğunuzda söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak kozmos sizi bu zamanda yeniden gruplandırabilmeniz, yansıtabilmeniz ve enerjinizi yeniden şarj edebilmeniz için günlük monotonluktan bir adım geri atmaya çağırıyor, İkizler. Bekar? Mistik on ikinci rüya eviniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla ayın kuzey düğümüne yakınlığı sayesinde sezgisel yüklemeleriniz zirvede. İçgüdülerinize dikkat edin. İster inanın ister inanmayın, ilk izlenimler her zaman önemlidir. Birinin yaşam hakkındaki inancı ve/veya felsefesiyle mutlaka dalga geçmiyorsanız, bunun nedeni Ay’ın Kova’daki Mars-Satürn’e kare açı yapması olabilir. Boşver.


Yengeç Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Diğer ufukları keşfediyorsunuz ve sonunda konfor alanınızın dışına çıkıyorsunuz, Yengeç. Bu, özellikle ayın şehvetli Boğa ve deneysel onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçen yolculuğu göz önüne alındığında doğrudur, ancak daha fazlası var. Boğa’nın gezegen yöneticisi Venüs, Kova’da ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde sona erecek ve bağlantılarınızın dinamiğine bir yoğunluk katmanı ekleyecek. Sizinle önemli bir diğer kişi arasındaki alışverişe ilişkin neler öğrendiniz? Sevginizi gönülden kazandılar mı?


Aslan Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan kozmos, bu zamanda sizi bir iş-yaşam dengesi geliştirmeye çağırıyor, Leo. Bu, özellikle otorite, kariyer ve kamusal kişiliğin otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Ay’ın Boğa’daki kuzey düğümüne yakınlığı göz önüne alındığında geçerlidir. Şimdi, bunun bugünkü aşk hayatınızı nasıl etkileyebileceğini merak edenler için, Ay’ın Kova’daki Mars-Satürn karesi – taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşma ve diğer önemli kişiler aracılığıyla – uzun vadeli istikrar arasında sürtüşme yaratabilir. canınız ve şu anda ilişkinizde nasıl göründüğünüz.


Başak Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinize aşık olun ya da aşık olun, gerçekleri inkar etmek yok Başak, tam olarak aradığınız şey olmadıkça hiçbir şeye razı olmayacaksınız. Bu, özellikle, Bay ve/veya Bayan’ı çok uzaklarda aramanın ortasındayken, geniş maceralı dokuzuncu eviniz, yüksek öğreniminiz ve inanç sistemleriniz aracılığıyla Ay’ın Toros’taki kuzey düğümü ile kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir. . Doğru. Tutkularınız konusunda meraklı, ilham verici ve tutarlısınız. Mutluluğunuz için her şeyi riske atmaya hazırsınız.


Terazi Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşbirliklerinizin temeli bir büyüteç altındadır, ancak her şeyin sizin yararınıza olduğuna güvenin Terazi. Bununla birlikte, ister aşkı arıyor olun, ister özel birine bağlı olun, ayın Mars karesi (ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi) ve Kova’daki Satürn, aynı anda, önceki taahhütlerinize sadık kalmak ve kendinizi kucaklamak arasında ayrım yapmanıza meydan okuyor. aşk ve romantizm söz konusu olduğunda bireysel özgürlük. Ne de olsa ay, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Boğa burcundaki kuzey düğümün yanında oturuyor, bu yüzden dürüstlük ve bütünlük içinde hareket ettiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yap ya da boz, zamanı, Akrep. Elbette, bir ölüm kalım durumu olma eğilimindeyse, genellikle buna göre hareket edersiniz. Ancak, her gün ay (genişleyen dokuzuncu macera, inanç ve inanç sistemleri evinizin göksel yöneticisi) taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla kuzey düğümü ile birlikte oturmaz. İster bekar olun ister kararlı olun, kesin olan bir şey var: ufka tutku ve coşkuyla bakıyorsunuz, ancak aynı şekilde, zamanınızı ve enerjinizi olmayan bir şeye yatırmak üzere değilsiniz. güvenli veya duygusal olarak tatmin edici. Ne istediğini biliyorsun.


Yay Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşe koyuyorsun ve kendini göstermeye başlıyor, Yay. Sen bir şovmensin ve kimi kandırıyoruz? Özgünlük, tutku, romantizm ve kendini ifadeden oluşan eğlence dolu beşinci eviniz aracılığıyla Koç burcunda yükselen güneş ile, sadece karizma ile parıldamakla kalmaz, aynı zamanda oldukça giriş yaparsınız. Dikkatinizi dağıtmayın, çünkü ay-kuzey düğümü Kova’daki Mars-Satürn ile iletişim sektörünüz aracılığıyla eşzamanlı olarak çarpışacaktır. Başka bir notta, bazılarınızın, özellikle mevcut bağlantılarınız söz konusu olduğunda, sonraki adımlarınızı düşünmesi gerekebilir. İlk elden bildiklerinize bağlı kalacak mısınız yoksa fedakarlık yapmaya devam edecek misiniz?


Oğlak Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizi bu zamanda size sunulan sevgiye açın, Oğlak. Anlaşmalar, tavizler ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile güçlerini birleştirecek, bu yüzden elbisenizi giymekten korkmayın. kolunuzda kalp, özellikle de doğru geliyorsa. Elbette, varlıklarınıza ve maddi istikrarınıza tutunmak ve bu yeni aşk yolculuğuna çıkmak arasında kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz. Belki de ilginizi çeken yeni bir aşk teklifidir. Yine de ondan geri durmayı seçiyorsun.


Kova Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşi yapıyorsun ve önemli olan da bu, Kova. Örneğin, altıncı sağlık evinizin, günlük ritüellerinizin, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizin göksel yöneticisi olan ay, bugün duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile çarpışacak. , tüm enerjinizi ve dikkatinizi içe çekerek. Yakalayış? Ay, burcunuzdaki Mars-Satürn kavuşumu ile eş zamanlı olarak kareleşecek, ilişkilere yaklaşımınızda daha disiplinli olma arzusu ile içsel olarak deneyimleyebileceğiniz kaos ve duygusal kargaşaya yönelme arasında sürtüşme yaratacak.


Balık Burcu

4 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Konuşurken rahat hissediyor musun, Balık? Zodyaktaki en esrarengiz işaretlerden biri olmasına rağmen, kalbinizin arzularını ifade edebildiğinizde başkaları için ne kadar ilgi çekici olduğunuzu görünce şaşıracaksınız. Ve bildiğiniz gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor, ancak üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla kuzey düğümü ile birlikte oturuyor olacak. Yine, sağlıklı bir ilişkide önemli mesajların iletilmesi her zaman gereklidir ve bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Mars-Satürn’e karesi bu tıkanıklıkla yüzleşmenize yardımcı olmak için burada.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.