Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Nisan 2022

25 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 25 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İçe dönük ve engellenmiş hissediyorsanız, ilham eksikliğiniz yüzünden cesaretiniz kırılmasın Koç. Tek veya tek, ayın rüya gibi Balık’a geçişi (bilinçsiz onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahnelerin arkasındaki her şey) sizi yalnızca içe getirmekle kalmaz, aynı zamanda kontrol edemediğiniz şeyleri teslim etmeye teşvik eder. Aynı şey aşk hayatınız ve önemli biriyle paylaştığınız duygular için de geçerlidir. Özellikle ay, kızgın gezegen cetvelinizle güçlerini birleştirirken, geri durmanıza gerek yok. Şu anda başkaları tarafından bitkin hissedebilirsiniz, bu yüzden kendinizi bir araya getirmek için bir dakika ayırın.


Boğa Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, çevrenize karşı dikkatli ve anlayışlı olun. Bekar veya zaten romantik olarak bağlı, ayın rüya gibi Balık’a – dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlükten oluşan on birinci eviniz – geçişi, sosyal ağlarınızdan dünyaya ait olma duygunuza kadar her şeye bir şefkat ve teselli katmanı ekler. DM’lerinize giren birine aşık mı oluyorsunuz? Belki de bir arkadaşın arkadaşıdır, bu da Balık’ta Mars, Venüs, Jüpiter ve Neptün ile çok uyumludur. Yakalayış? Olumlu veya olumsuz bir deneyim olabilecek geniş çevrenizden kolayca etkilenme eğilimindesiniz. Ayakta kalın ve dürüstlük ve bütünlük içinde hareket ettiğinizden emin olun.


İkizler Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İş hayatınız etrafında dönen bir şey değilse, o zaman kadın otorite figürleriyle olan ilişkiniz bu dönemde ön plana çıkarılabilir, İkizler. Bunun aşk hayatınızı nasıl etkilediği, oyundaki enerjileri kullanma şeklinize bağlıdır, ancak kesin sınırlar belirleyerek başlayabilirsiniz. Örneğin, Jüpiter (ilişki sektörünüzün yöneticisi), Venüs ve Neptün ile aynı burçta parıldayan Ay’a ek olarak, Luna, işlerin ilginçleştiği ateşli Mars ile güçlerini birleştirecek. Romantik kararlarınızın önüne geçen belirli bir kişi ve/veya üstün bir enerji var mı?


Yengeç Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fantezileriniz geleceğe yönelik hedeflerinizle uyumlu mu, Yengeç? Başka bir notta, zaten bağlıysanız veya bir tür romantik bağlantı içindeyseniz, kozmos sizi hayallerinizle mevcut realiteniz arasında denge kurmaya teşvik ediyor. Bu, özellikle geniş dokuzuncu macera eviniz, yüksek öğreniminiz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla Ay’ın Balık burcundaki Mars’a yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir. Başka bir notta, bunun belirli bir aşk hikayesi ve/veya kalbinizi koyduğunuz bir kişi uğruna feda ettiğiniz bir inanç sistemi ve/veya felsefe ile ilgisi olabilir.


Aslan Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sahip oldukların ve paylaştığın kaynaklar konusunda anlayışlı ol, Leo. İster duygusal, ister fiziksel ve/veya bir tür finansal işlemle ilgili olsun, kozmos sizi aldatıcı alışverişlerden ve karışıklıklardan uzak durmaya çağırıyor, çünkü ilerlemenin sonuçları olacaktır. Bekar? Bu süreçte enerjinizi koruduğunuz sürece, samimi bir bağlantı hissetmekte yanlış bir şey yok. Ne yazık ki, mevcut astro-hava koşullarında enerji vampirlerine ve duygusal toksisiteye daha yatkınsınız, çünkü ay, sekizinci birleşme eviniz, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla Balık’ta Mars ile güçlerini birleştirecek. Yine, enerjinizle ayırt edici olun.


Başak Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya alıngan, şu anda ilişki sektörünüzde çatışmaların başladığını hissedebilirsiniz, Başak. Bu belirli bir çatışma değilse, o zaman bugünlerde normalden daha fazla çatışmacı olma ihtimaliniz var, bu yüzden durum buysa sözlerinizi ve eylemlerinizi izleyin. Sosyal ağlarınız konusunda da dikkatli ve anlayışlı olun, özellikle de toplumla ilgili onbirinci evinizi ay yönettiğinden, bu nedenle üçlüden de uzak durun. Bu arada, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ortaklık eviniz aracılığıyla Mars ile güçlerini birleştirecek, bu nedenle tutku bir sorun olmayacak.


Terazi Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük hayatınızda çok fazla şey olurken, ya zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak tükenmiş hissediyor olabilirsiniz ya da tüm zamanınızı ve enerjinizi günlük işlerinize yatırmayı seçiyor olabilirsiniz. Terazi burcu, denge sizin gücünüzdür, bu nedenle bugün aşk hayatınız söz konusu olduğunda bu eşsiz hediyeyi kullandığınızdan emin olun. Diğerleriniz, iyi ya da kötü, sizin iyiliğinize zarar veriyor gibi görünen, önemli bir diğerinin enerjisine kapılmış halde bulabilirsiniz. Yine, tüm bunlar, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizi güçlendireceğinden, Mars kavuşumu olan Ay sayesindedir. Yerde kalın.


Akrep Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin istediğini istiyor ve sen *sonunda* bunu bir öncelik haline getirmeye başladın, Akrep. Örneğin, Venüs’e (ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi), Jüpiter ve Neptün’ün fantezi seven Balık’ta yüzmesine ve beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinize ek olarak, Luna güçlerini birleştirecek. Getter Mars, ateşli tutkularınızdan kalbinizin arzularına kadar her şeyi güçlendiriyor. Şimdi, ayın felsefe ve inanç sistemleriyle ilgili dokuzuncu evinizi yönettiği göz önüne alındığında, bunun aşk ve romantizm hakkında sahip olduğunuz bir dizi fikirle de ilgisi olabilir. Asıl soru şu ki, aşk hikayenize yük oluyor mu?


Yay Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularında, Yay? Gerçeği söylemek gerekirse, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, özellikle özel hayatınız söz konusu olduğunda, kabul etmeye istekli olduğunuzdan daha fazlasını yaşıyor olabilirsiniz. Örneğin, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Balık’ta Venüs, Jüpiter ve Neptün ile birlikte dolaşmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Luna bugün bent kapaklarını serbest bırakmaya eğilimli olduğunuz Mars Balıkları ile güçlerini birleştirecek.


Oğlak Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Yine de, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Balık burcundaki girişimci Mars ile güçlerini birleştirecek ve bu da yakın çevrenizi ve romantik alışverişlerinizi çevreleyen temalara ivme kazandıracak. Konuşmaktan vazgeçtin mi? Bazılarınız, önemli biriyle duygusal olarak yüklü bir sohbetle karşılaşabilir, bu iki yoldan birine gidebilir: pasif-agresif ve değişken veya içten ve şefkatli. Oğlak, tango yapmak için iki kişi gerekir, ancak nasıl tepki vereceğinize yalnızca siz karar verirsiniz.


Kova Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla, Kova. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün astro-havası, öz değerinize sahip çıkmanız ve yatırımlarınız, mali durumunuz ve güvenlik duygunuz söz konusu olduğunda daha dikkatli olmanızı istiyor. Örneğin, enerjinizi ve güveninizi ölçülemeyen insanlara ve/veya durumlara mı veriyorsunuz? Halihazırda evliyseniz, siz ve özel kişiniz, konfor alanınızı çevreleyen finansal konular ve temalar söz konusu olduğunda, her zamankinden daha fazla çekişmeli ve tartışmacı olabilirsiniz. Büyük resmi gözden kaçırmayın ve kendinize karşı dürüst olun.


Balık Burcu

25 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, şu anda sadece enerjik hissetmekle kalmıyor, aynı zamanda kişisel hedefleriniz konusunda da inanılmaz derecede tutkulu hissediyorsunuz. Bekar veya alıngan, başarılı olmak için yönlendirildiğiniz kadar hırslısınız, bu nedenle özel kişiniz aynı sayfada değilse, muhtemelen geri adım atmıyorsunuzdur. Ayrıca, bildiğiniz gibi, ay, romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak bugün burcunuzda bulunan atılgan Mars ile güçlerini birleştirecek. Bununla birlikte, alıngan yaklaşımınıza ek olarak, kalbinizi kolunuza takmaya daha yatkınsınız. Endişelenme, bu seni inanılmaz derecede çekici kılıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.