Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Nisan 2022

21 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 21 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay Oğlak burcunda sona ermeden ve otoriter onuncu eviniz olmadan önce, Luna, şehvetle yönlendirilen ikinci konfor, finans ve değer sistemleri aracılığıyla Merkür ile uyum sağlayacak ve güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapacak ve uzun vadeli yatırımlar. Koç, hiçbir zaman işin üstesinden gelen biri olmadın, ama bu özellikle günümüzün astro-hava durumu düşünüldüğünde geçerlidir. Öyle ki, romantik bağlılığınızın temeli ile ilgili önemli konuşmalara katılmaya kadar gidebilirsiniz. Sen emin bir şeysin ve hak ettiğinden daha azına razı olmayacaksın.


Boğa Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, Oğlak burcunda ve macera, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı anda burcunuzdaki Merkür ile uyumlu olacak. Boğa, belirli bir bağlantı veya belki de bu bireyi çevreleyen inanç sistemi üzerinde kafa yoruyorsanız, bu astrolojik sinerji büyük olasılıkla netlik ve temellendirme getirecektir. Ayrıca, her bağlantının başlangıç ​​evrelerinde gelen romantizm ve tutkuya karşı isteksiz olduğunuzdan değil; uzun vadede avantajlardan yararlanmak için sadece daha somut konulara odaklanıyorsunuz. Luna’nın Venüs, Jüpiter ve Neptün’e altmışlığı sizi hayal etmeye, tezahür etmeye ve görselleştirmeye devam etmeye teşvik eder.


İkizler Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcunda parıldadığında ve bire bir bağlantılarınızın temeline odaklanmanız gerektiğinden, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz parıldadığında işler oldukça ciddileşir. İkizler, bağlılık fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil, aynı zamanda bundan pek de hoşlanmıyorsunuz. Her ne kadar, önemli bir başkasına sözünüzü vermenin getirdiği korku ve belirsizlik üzerinde durmak yerine, ayın gezegen yöneticiniz Merkür ile yaptığı üçgen – on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla – eşzamanlı olarak kalıplara ışık tutuyor. kendini sabote etmenin yanı sıra sana hizmet etmeyen zihniyetler.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç burcu, özellikle aşk ve romantizme bakış açınız söz konusu olduğunda, bugün konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın. Örneğin, Ay, Oğlak burcundaki yolculuğunu tamamlamadan ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz, onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile uyumlu hale gelecektir. Olaylara alışılmadık bir bakış açısıyla yaklaşma kararı ya da konu hakkında başka birinin geri bildirimini alma fırsatı olsun, size sunulan fırsattan çekinmeyin. İçsel bilginize güvenin ve sezginizi takip edin.


Aslan Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Pentagramın üzerinde çok mu çalışıyorsun? Bükülme, Leo. Romantik bağlılık fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; sadece şu anda günlük durum tespiti, çalışma rutini ve hizmet eylemlerinize öncelik vermeyi seçiyorsunuz. Bu, özellikle ayın Oğlak’taki yolculuğunu – günlük ritüellerin altıncı evini – dünyadaki otorite, kariyer ve itibarla ilgili otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Merkür’le uyumlu üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Bekar ya da alınmış, şansınız çok fazla, ama endişelenmeyin, ödülleri topluyorsunuz. Luna’nın Venüs, Jüpiter ve Neptün’e altmışlığı aynı anda bağlantınızı zenginleştiriyor.


Başak Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yurtdışına seyahat ederken tanıştığınız birine karşı hisler besliyor musunuz, Başak? Bu eski bir sınıf arkadaşı veya sizden uzakta olan biri değilse, farklı bir kültürel geçmişe sahip olabilirler. Her iki durumda da, coğrafi veya din açısından, bağlantınızın benzersizliği tam olarak ikinizi de birbirinize çeken şeydir. Astrolojik olarak, bunların hepsi, tutku, zevk ve romantizmin beşinci eviniz olan Oğlak burcundaki ayın yolculuğu sayesinde, hepsi gezegensel yöneticiniz Merkür ile uyum içindeyken. Netlik ve ivme bekleyin, ancak dahası da var. Luna ayrıca ilişki sektörünüzde Venüs, Jüpiter ve Neptün ile seks yapacak, ki bu sihirli bir şey değil.


Terazi Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Oğlak burcundaki yolculuğunu ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en derindeki duygularınız ile sona ermeden önce, Luna, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ortak işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Merkür ile uyumlu hale gelecek. Terazi, barışı korumak için her şeyi yapmak istemenize rağmen, işlerde ciddi konuşmalar var ve en iyi seçeneğiniz, dürüstlük ve bütünlük ile şeyler yapmaktır. Bu, romantik bağlantınızın lojistiği etrafında dönüyorsa, o zaman ayın Venüs, Jüpiter ve Neptün’e altmışlığı sizi bir aşk eylemine veya bekarlarınız için kendini sevmeye teşvik eder.


Akrep Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, artık duygularını inkar edemezsin, neden zahmet ediyorsun? Ay, bugün Oğlak burcunda ve meraklı üçüncü iletişim evinizde sona eriyor, ancak önceden düşünülmesi gereken birkaç yön var. Örneğin, bekar olmanıza ya da zaten olmanıza rağmen, ilişki sektörünüzde ayın Merkür ile üçgen açısı sizi olduğu gibi söylemeye teşvik eder, çünkü kalpten geldiğinde her zaman doğrudur. Mars, Venüs, Jüpiter ve Neptün aşk, zevk ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci eviniz aracılığıyla eşleşirken bu özellikle önemlidir. Asıl soru şu ki, doğruyu söylemekten seni alıkoyan ne?


Yay Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, ilk hareketi yapma fikrinden hoşlanabilirsiniz veya hoşlanmayabilirsiniz, ancak hiçbir şeyin aynı şeyi söylemesi gerekmez. Ve bekar ya da zaten aşık olmanıza rağmen, bugünün astro-hava durumu sizi aşk hayatınızda ve/veya aşık olduğunuz kişiyle daha fazla temas halinde olmaya çağırıyor. Lütfen unutmayın: Siz istemediğiniz sürece bu fiziksel bir şey olmak zorunda değildir. Bunun yerine, bu bağlantınızın pratik ve sıradan yönleriyle ilgilidir, çünkü hala önemlidir. Örneğin, Ay Oğlak burcunda sona ermeden önce, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Merkür (ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi) ile uyumlu hale gelecektir.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, sizi en içteki duygularınızı kucaklamaya ve güvenlik duygunuza öncelik vermeye teşvik ediyor, ancak daha iyi oluyor, Oğlak. “Güvenlik”ten bahsetmişken, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, ayın (ilişki sektörünüzün göksel yöneticisi) aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Merkür ile üçgen açı yapıyor. Romantik duygularınızla ve bunları ifade etme şeklinizle ilgili sinerji. Kişinizin saatin kaç olduğunu bildiğini varsaymayın; bunun yerine kelimelerinizi kullanın. Luna ayrıca iletişim sektörünüzde Venüs, Jüpiter ve Neptün ile seks yapacak, bu yüzden yaratıcı olmaktan çekinmeyin.


Kova Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, duygularınız konusunda içe dönük ve/veya kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz, ancak duygularınız konusunda ne kadar yüksek sesle konuşursanız, karşınızdaki kişinin sizinle yarı yolda buluşması o kadar kolay olur. Örneğin, ay Oğlak burcunda sona ermeden önce – gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar – Luna, dördüncü ev eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Merkür ile uyum sağlayacaktır – bu, şu anlama gelir: son birkaç gün içinde muhtemelen bir çeşit aydınlanma kazandınız. Venüs, Jüpiter ve Neptün ile uyum içinde olan kozmos, korkmadan ve yargılamadan yürekten konuşmanız için size ilham veriyor.


Balık Burcu

21 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren, hak ettiğiniz ve yorulmadan kendiniz için tezahür ettirdiğiniz hayatı ilahi bir şekilde düzenler, Balık. Bu nedenle, diğer ufukları ve romantik fırsatları keşfetmeye meyilliyseniz, konfor alanınızın dışına çıkmaktan çekinmeyin ve gerekirse bilinmeyene adım atın. Örneğin, Ay Oğlak burcunda ve dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlüklerden oluşan onbirinci evinizde sona ermeden önce, iletişim sektörünüzde Merkür ile uyumlu hale gelecektir. Arkadaşlarla spontane buluşma, belki? Sosyal medya üzerinden de olsa; asla asla Deme. Ay burcunuzda Venüs, Jüpiter ve Neptün ile seks yapacak, yani her şey mümkün. En iyi kısım? Ayrıca bölüme bakıyorsun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.