Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Nisan 2022

20 Nisan Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 20 Nisan Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Yay burcundaki yolculuğunu ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilgelik evini tamamlamadan önce, Luna, bir sonraki adımlarınızla ilgili belirsizlik ve kafa karışıklığı uyandıran Venüs, Jüpiter ve Neptün ile yüzleşecek. Belirli bir bağlantının geçerliliğini ikinci kez mi tahmin ettin, Koç? Sosyal olarak yönlendirilen onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük aracılığıyla Kova’daki görev yöneticisi Satürn ile uyum içinde olan kozmos, destek için iş arkadaşlarınıza, arkadaşlarınıza ve meslektaşlarınıza yaslanmanız için sizi teşvik ediyor. Başka bir notta, sezginizin size söylemeye devam etmesine rağmen, cevaplar için World Wide Web’e dönebilirsiniz.


Boğa Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, Yay burcunda ve birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla ışıldamaya devam ediyor, ancak bu süreçte aynı anda görev yöneticisi Satürn ile bağlantı kuracak. Boğa, genellikle kaleyi tutma yeteneğinle kutlanırsın ve romantik ortaklıkların da istisna değildir. Hayatınızdaki belirli bir bağlantının daha fazla yapıya ihtiyacı var mı? Eşit miktarda alma ve verme var mı? Luna’nın gezegeninizin yöneticisi olan Venüs, Jüpiter ve Neptün ile olan karesinin karşılıklılığı – veya eksikliğini – ayırt etmeye ek olarak, dış etkileyicilerle ilgili olarak belirsizlik ve/veya güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Kararınızla topraklanmış kalın.


İkizler Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı zamanda geniş macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile uyumlu hale gelecek. Kabul et İkizler: Her ilişkinin başlangıç ​​aşamalarından gelen heyecanı seviyorsun. Öyle ki, genellikle sizi zihinsel olarak birden fazla şekilde uyaran daha yaşlı, iyi seyahat eden, öğretmen benzeri kişilerle çıkmayı seçersiniz. Sizin için her şey zihinsel şakalar ve eğlenceli değiş tokuşlarla ilgili, ancak Luna’nın Venüs, Jüpiter ve Neptün ile kare açı yapması, aniden bir hamle yapma konusunda tereddüt etmenizin nedeni olabilir.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ifade etmek için bir çıkış noktası ya da biraz stres atabileceğin bir yer bul Yengeç. Belki de çarşaflar arasında – olduğu kadar klişe – ama ayın Yay’daki yolculuğu (sağlık, günlük ritüeller ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı eviniz) işe başlama fırsatını ortaya çıkarır ve belki de kendiliğinden bir yol. Bekar ya da alınmış, gerçekten içinde bulunduğunuz ruh haline bağlı, ama dahası da var. Ay, bilinmeyenle ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs, Jüpiter ve Neptün ile karşı karşıya gelecek ve bu, planlarınızın önüne geçen belirli bir inanç sistemi olma olasılığını düşündürecek.


Aslan Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan etkileyici beşinci evinizde gezinmeye devam eder ve konu flört ve romantizm olduğunda benzersiz aşk dilinizden spontane karşılaşmalar arzunuza kadar her şeyi vurgular. Kendine karşı dürüst ol Leo: İlişkinde ve/veya içinde bulunduğun durum hakkında kendini özgün bir şekilde ifade etmekte kendini rahat hissediyor musun? Ay bugün Venüs, Jüpiter ve Neptün ile karşı karşıya gelirken, bu kesinlikle üzerinde düşünebileceğiniz ve genel olarak düşünebileceğiniz bir şeydir, çünkü bu karmaşık enerjiler stelyumu, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruhtan oluşan sekizinci evinizi buğulandırmaya devam edecek. -ruh bağlantıları. Ayırt edici olun, ancak sezginizi göz ardı etmeyin.


Başak Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay (onbirinci dernekler evinizin, topluluk ilişkilerinin ve bireysel özgürlüğün göksel hükümdarı) Yay burcunda ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizde, aile meselelerinde ve en içteki duygularda dolaşmaya devam ediyor, ancak aynı anda görev yöneticisi Satürn ile uyumlu olacak, altıncı sorumluluk eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla. Başak, ister bekar ister aşık olun, bugünün astro-havası sizi, bu karara bağlı belirsizlik duyguları olsa bile, uzun vadede size potansiyel olarak fayda sağlayabilecek bağlantıları beslemeye ve sağlamlaştırmaya teşvik ediyor. İç bilginizin rehberiniz olmasına izin verin.


Terazi Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, spontane Yay burcunda ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla parlıyor, romantik alışverişlerinize ve genel düşünce süreçlerinize bir heyecan ve özgürlük katmanı ekliyor. Aklında özel biri var mı? Terazi, flört etmeye başlamadıysan, duruma tamamen farklı bir perspektiften yaklaşmak için bilinçli bir çaba sarf ediyorsun demektir. Bu, özellikle Luna’nın gezegen cetveliniz olan Venüs, Jüpiter ve Neptün ile karesini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, ancak aynı şekilde, kafa karışıklığına yol açabilecek şeyleri fazla düşünmeye daha yatkınsınız. Her seferinde bir adım at.


Akrep Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapana kadar taklit etmek? Bu kişiyi ve/veya durumu ne kadar terlediğiniz önemli değil; karakteri belirleyen şeylere yaklaşma şeklinizdir. Örneğin, Ay, özgürlüğü seven Yay ve istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile uyumlu hale gelecektir. Birine şüphenin faydasını vermekten korkmayın. Tutkuyla ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla Ay’ın Venüs, Jüpiter ve Neptün ile karesi olan Akrep, duygularınızla ilgili şüphe duymanızın nedeni olabilir.


Yay Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Beğen ya da beğenme, duygularını bugün koluna takıyorsun Yay. Bakın, Ay’ın burcunuzda parıldamasına ek olarak – sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken, duygusal istikrarınızı çevreleyen temalara ışık tutarken – Luna, gezegen cetveliniz Jüpiter, Venüs ve Balık’ta Neptün ile yüzleşecek. dördüncü güvenlik eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz. Bekar veya alınmış, bir karar konusunda bir yol ayrımında olabilirsiniz, ancak bu zamanında oluyor. Baskı uygulamaya veya durumu fazla düşünmeye gerek yok.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgiyi atlamak hala bir yalan olarak kabul edilir, ancak her biri için Oğlak burcudur. Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinizi yönetir, ancak gizli on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla Yay’da gezinmeye devam eder. Bunu söyledikten sonra, diğer önemli kişilerinizden ve/veya aşk ilginizden saklamayı seçtiğiniz bir şey var mı? Ayın Balık burcundaki puslu bir gezegen steline karesi – meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla – sizi kontrol etme ihtiyacından vazgeçmeye ve belki de bu süreçte kendiniz (ve diğerleri) için daha fazla şefkat geliştirmeye teşvik ediyor.


Kova Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir dilek tut, Kova. Arzu ettiğiniz aşkın geçerliliğini yalnızca siz belirleyebilirsiniz ve rekoru kırmanın zamanı geldi. Bekar? Ay, kendiliğinden Yay ve onbirinci dernekler, topluluk işleri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Ay, sırayla size bu umutların, dileklerin bazılarını kristalize etme fırsatı sunan, burcunuzda Satürn’ü seksen yapacak. ve rüyalar, hepsi tek bir kişiye bağlı olsa bile. Şimdi, güvenlik duygunuzdan emin değilseniz, cesaretiniz kırılmasın. Luna, karışıklığın kaynağı olan Venüs, Jüpiter ve Neptün ile kare açı yapacak.


Balık Burcu

20 Nisan 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine olan hislerini gizleme yolundan çıkıyorsun ve hala zar atmıyorsun, Balık. Unutmayın, Luna romantik beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor ve dünyadaki onuncu otorite, miras ve itibar eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ediyor. Bunun anlamı şudur: Kalbinizin arzularını kendinize saklamak kesinlikle yapmaktan daha kolaydır. Yakalayış? Luna, Venüs, Jüpiter ve Neptün ile yüzleşecek, bu da sizi sadece daha zor değil, aynı zamanda sabitlemeyi de zorlaştırıyor. Bir şekilde hissediyor ve dünyanın geri kalanının tam tersini tasvir ediyor olabilirsiniz. Sonuç olarak, hala göz önündesin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.