Boğa Burç Yorumları 8 Nisan 2022

Boğa burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 8 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendini büyük bir şey için hazırlıyorsun ve o düştüğünde kendine bir isim yapmış olacaksın, dünya çapında olmasa da en azından insanların arasında. İyi bir ilginin yolunuza çıktığını görmeye başlayacaksınız.


8 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kusurları sev. En az çekici çiçek bile doğanın bir mucizesidir.


8 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, şanslı Jüpiter kaderin düğümlerine destekleyici açılar oluşturduğundan, bugün sosyal bağlantılarınızdan fırsatlar ortaya çıkabilir. Bu enerji, özellikle geçmiş aşk söz konusu olduğunda, size şifa sağlayabilir ve psişenizde kalan çözülmemiş sorunlarla barışma şansı verir. Öğleden sonra yaklaşırken ve Luna tahmin edilemez Uranüs’e bir öpücük gönderirken beklenmeyeni bekleyin. Bu titreşimler, kişisel gündemlerinizi ilerletmenize yardımcı olabilir, ancak bu tür arzular biraz uzun bir atış gibi görünse bile, istekleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında sesli olmanız gerekecek.


8 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, düşüncelerinize göre hareket edebilirsiniz. Profesyonel planlar kuruyor ve planlıyorsanız, fikirlerinizi hayata geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Artık Koç’taki Merkür, Kova’daki Mars’a altmış açıda olduğundan, kariyer yolunuzu değiştirme baskısını hissedebilirsiniz. Merkür, bilinçaltı hapishanenizden kurtulmaya, düşünceleriniz hakkında açıkça konuşmaya ve hareket etmeye hazır. Mars, Merkür ile çalıştığı için, planlarınızı nihayet gerçekleştirme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Kariyerinizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz, o halde yapın!


8 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hepimiz dostlarımızdan biraz yardım alarak geçiniyoruz, o yüzden aynı şeyi yapmaktan utanma Boğa. Ne de olsa, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, şu anda, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, tavsiye almak için en iyi arkadaşlarınıza güvenebilirsiniz. Bu, özellikle Jüpiter’in, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Balık’taki Neptün’e olan yakınlığı düşünüldüğünde doğrudur. Ayrıca, hem platonik hem de romantik olarak size potansiyel olarak ilham verebilecek eklektik bir grup insanla tanışıyor olabilirsiniz. Akışına bırak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.